Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ποιός είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Ν. Δ. στην Πελοπόννησο

Ο Δημήτρης Δράκος γεννήθηκε στην Ελαία ( Μπούζι) Τριφυλίας (23-10-1950). Τελείωσε το Δημοτικό σχολείο στην Ελαία και τις Γυμνασιακές σπουδές του στην Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης. Σπούδασε στην Ανώτατη Γεωπονική Σχολή Αθηνών. Όταν αποφοίτησε το 1975 εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
Επιστρέφοντας στη Μεσσηνία ασχολήθηκε με τη γεωργία στην περιοχή της Κυπαρισσίας. Συμμετείχε ενεργά στο Συνεταιριστικό κίνημα από διάφορες θέσεις και προσελήφθη ως γεωπόνος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κυπαρισσίας το 1979.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης και ο Πέτρος Τατούλης


Την υποψηφιότητά του για τη θέση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου ανακοίνωσε, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, ο Πέτρος Τατούλης.

Ο Νομάρχης Μεσσηνίας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τον στηρίζει η Νέα Δημοκρατία


Ο Νομάρχης Μεσσηνίας και Πρόεδρος της ΕΝΑΕ κ. Δημήτρης Δράκος, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010 και ώρα 12.30, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Στις 2 Αυγούστου ξεκινά ο Αστέρας Δερβενίου



Την προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική περίοδο 2010-11 ξεκινά τη Δευτέρα 2 Αυγούστου , ο Αστέρας Δερβενίου.

«Βαρύ φορτίο» για τον Δημ. Δράκο η Περιφέρεια Πελοποννήσου


ΠΗΓΗ : net-tv.gr/ Νικόλαος Φλαούνας

Η αγωνία και η φιλοδοξία των υποψηφίων περιφερειαρχών έρχονται σε σύγκρουση, αυτή την περίοδο. Πρωτόγνωρη διαδικασία εκλογικής «μάχης» με νέα χαρακτηριστικά τα οποία δεν διαθέτουν ούτε οι έμπειροι πολιτικοί, (επιπέδου ακόμη και βουλευτών) με πολλές επιτυχίες στο παρελθόν.

Η Κόρινθος «άρπαξε» τον Γιώργο Ιακωβάκη

Τον διεκδικούσαν Ιωνικός και Παναιγιάλειος


Με τη φανέλα της «Μπάρτσα» θα αγωνίζεται τα επόμενα δύο χρόνια ο 25χρονος επιθετικός, Γιώργος Ιακωβάκης.

Έκλεψαν… εισιτήρια από το σιδηροδρομικό σταθμό Διακοπτού !

Την Τρίτη 27 Ιουλίου, άγνωστοι δράστες παραβίασαν τις πόρτες των γραφείων του σιδηροδρομικού σταθμού Διακοπτού, και αφαίρεσαν 1.143 ευρώ σε ...εισιτήρια!
Τα εισιτήρια τα οποία πήραν ήταν αξίας ,σύμφωνα με την μαρτυρία του υπαλλήλου από 1 έως 3 ευρώ. Τέλος, παρόλο που η κλοπή πραγματοποιήθηκε προχθές, οι υπεύθυνοι του Σταθμού, την δήλωσαν στην Αστυνομία χθές, Τετάρτη 28/07.

Το Δερβένι αυτή την στιγμή.

Πανηγυρισμός για... Όσκαρ σκηνοθεσίας!

Οι Ισλανδοί παίκτες της Στιάρναν φρόντισαν να επιβεβαιώσουν το παρατσούκλι τους "ψαράδες" χάρη σε ένα μοναδικό σε σύλληψη και εκτέλεση πανηγυρισμό. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην Φίλκιρ και την Στιάρναν, όταν η δεύτερη κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις.
Με απίστευτη ψυχραιμία και στυλ... Πανένκα (ή Σεμπαστιάν Αμπρέου για τους νεότερους), το εκτέλεσε εύστοχα ο Χάλντορ Όρι Μπιόρνσον δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του....

Η Ν.Δ. στηρίζει στην Κόρινθο τον Κώστα Γιώτη

«Ο κύβος ερρίφθη» από την πλευρά της Ν.Δ. για τη στήριξη που θα παρέχει στην υποψηφιότητα του Δήμου Κορινθίων. Πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε επίσημα ότι η Ν.Δ. στηρίζει την υποψηφιότητα του Κ. Γιώτη παρότι ανεξάρτητη και έχοντας μέσα στο ψηφοδέλτιο ονόματα από όλους τους πολιτικούς χώρους και του συνδυασμού του για τις Δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου και για τον νέο Δήμο Κορινθίων.

Και τώρα Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε όρθιος στο Αστρενταμ 1 – 1 με τον Αγιαξ


Ο ΠΑΟΚ της Ελλάδας πήρε αυτό που ζητούσε μέσα στο «Αρίνα» και πλέον τον λόγο έχει η «καυτή» Τούμπα… Ο "δικέφαλος" έκανε το καθήκον του στο Αμστερνταμ και πήρε ένα αποτέλεσμα (1-1) που του δίνει πλεονέκτημα για την μεγάλη ρεβάνς με τον Αγιαξ στην Θεσσαλονίκη.