Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω Ηλείας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίσσεται η βόλτα ενός πατέρα με τον γιο του στην θάλασσα, στην περιοχή της Ζαχάρως Ηλείας. Οι δύο αλλοδαποί άνδρες επισκέφτηκαν την παραλία της Ζαχάρως για να κάνουν το μπάνιο τους, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν.

Σε εξέλιξη, φωτιά στο Καστρίτσι Αχαΐας

ΠΗΓΗ: e-typos.com
Αυξήθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στην περιοχή Καστρίτσι Πατρών, όπου λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι εκδηλώθηκε μεγάλη φωτιά. Αυτήν την ώρα επιχειρούν 14 οχήματα με περίπου 40 πυροσβέστες, καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα με 15 άτομα. Επίσης, από αέρος, συμμετέχουν στις προσπάθειες κατάσβεσης πέντε αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.
Η φωτιά καίει αγροτοδασική έκταση, ενώ στόχος των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι να μην πλησιάσει κατοικημένες περιοχές.

Πνιγμός 81χρονου κοντά στο Δερβένι


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, χθες στις 14.00, 81χρονος από τη θάλασσα στο χωριό Στόμι , κοντά στο Δερβένι . Ο 81χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να παραδοθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για νεκροψία-νεκροτομία. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αιγίου.

Τραγωδία σε μουσικό φεστιβάλ στη Γερμανία

19 οι νεκροί και 340 τραυματίες στο Love Parade στο Ντούισμπουργκ


ΠΗΓΗ : euronews - AΠE

Δεκαεννέα νεκροί και τουλάχιστον 340 τραυματίες είναι ο νεώτερος απολογισμός από τη χθεσινή τραγωδία στο μουσικό φεστιβάλ Love Parade στο Ντούισμπουργκ ,κοντά στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Οι αρχές δεν έχουν διευκρινίσει ακόμη εάν στα θύματα συγκαταλέγονται και μη Γερμανοί πολίτες, καθώς το φεστιβάλ αυτό προσελκύει νέους από όλη την Ευρώπη.

Ο Θανάσης Δάνης από τον Πέλοπα Κιάτου στον Αστέρα Δερβενίου


Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Γιώργο Βορινιώτη, Θοδωρή Ζήση, Σπύρο Καραβά, Άρη Λαφαζάνο, Χρήστο Παλαιολόγου και Νίκο Τσιπά , στον Αστέρα Δερβενίου συνεχίζονται οι επαφές με έμπειρους αλλά και νεαρούς παίκτες για την ενίσχυση της ομάδας. Ήδη η ομάδα της Δυτικής Κορινθίας ανακοινώσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο επιθετικό Θανάση Δάνη που αγωνιζόταν στον Πέλοπα Κιάτου και απόκτησε , από την Προοδευτική Περιγιαλίου , το νεαρό ποδοσφαιριστή Στέφανο Πετρόπουλο . Παράλληλα από τον Αστέρα απεχώρησαν οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Παναγόπουλος, Νίκος Λάβδας, Θανάσης Αγγελόπουλος και Κώστας Κρούγιος.

Το "ΔΕΡΒΕΝΙ Sport news" σας ενημερώνει


Από το Αίγιο στην Κόρινθο ο Ανδρέας Μαντάς


Στην απόκτηση του Ανδρέα Μαντά προχώρησε η Κόρινθος. Ο 22χρονος μέσος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας του Ισθμού όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο και θα φορά την ερχόμενη σεζόν τη φανέλα της. Ο παίκτης ανήκε στον Παναιγιάλειο και μετά τον Νίκο Ντόμα, είναι ο δεύτερος παίκτης της ομάδας του Αιγίου που ακολουθεί το συγκεκριμένο... δρομολόγιο.

Έκλεψε αυτοκίνητο στην Ακράτα , συνελήφθη στο Ξυλόκαστρο

Από Αστυνομικούς του Α.Τ. Ξυλοκάστρου συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, στο Ξυλόκαστρο, ένας άνδρας ημεδαπός ηλικίας -31- ετών, ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού άνδρα, το οποίο είχε αφαιρέσει από χώρο όπου ήταν σταθμευμένο στην Ακράτα.