Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Πνιγμός 81χρονης στην Ιτέα

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, σήμερα στις 11:00, 81χρονη, από τη θαλάσσια περιοχή Ιτέας και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Ιτέας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός της μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Ν. Ρίου για νεκροψία - νεκροτομία.Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ιτέας.

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου δεν συγχωνεύεται και δεν συρρικνώνεται


ΠΗΓΗ:korinthiannews

Με επιστολή του προς τα Μέσα ενημέρωσης και προς κάθε ενδιαφερόμενο ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Θ. Παπαθεοδώρου ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους, -μετά τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα και τους φόβους που εκφράστηκαν για το κλείσιμο κάποιων Σχολών του Πανεπιστημίου (μεταξύ αυτών και της Κορίνθου) μετά από σχετική προσωπική πρόταση Πρύτανη Ελληνικού ΑΕΙ-, ότι το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου δεν συγχωνεύεται και δεν συρρικνώνεται, καθότι διαθέτει θεσμοθετημένες σχολές σε πλήρη εξέλιξη.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαθεοδώρου αναφέρει τα εξής :

Αρχές Αυγούστου ανακοινώνει τον συνδυασμό του ο Δημήτρης Σκούρας


ΠΗΓΗ :KORINTHIAN NEWS

Ικανοποίηση επικρατεί στο «στρατόπεδο» του υποψήφιου Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Δ. Σκούρα από τις επαφές και τις διεργασίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής και καταδεικνύουν, όπως

Οι «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» στην Αρχ. Ολυμπία στην Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου το μεσημέρι θα τελεστεί η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχ. Ολυμπία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων της Σιγκαπούρης (14-26 Αυγούστου). Στην τελετή, θα παραβρεθούν δύο θρύλοι του παγκόσμιου αθλητισμού με δεκάδες παγκόσμια ρεκόρ στο ενεργητικό τους, ο Σεργκέι Μπούμκα και η Γελένα Ισινμπάγεβαν καλεσμένοι της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και του ίδιου του προέδρου της, Ζακ Ρογκ, που επίσης θα παραστεί στη Τελετή.
Οι «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» θα είναι εκεί για να καλύψουν το μεγάλο γεγονός.

To ύστατο χαίρε στον Σωκράτη Γκιόλια


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στην Ηλιούπολη τελέσθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Σωκράτη Γκιόλια, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο συνοδευόμενος από πλήθος ιερέων αλλά και τον π. Ευθύμιο, ο οποίος είναι ο πεθερός του τεθνεώτος και ο ιερέας της συγκεκριμένης ενορίας.

Η Νέα Δημοκρατία σταθερά διαμορφώνει ελπιδοφόρα πρόταση



Άρθρο του Αντώνη Σπηλιώτη Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας

Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις εργασίες του 8ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια τις κινήσεις της παράταξης, συνειδητοποίησαν γρήγορα ότι η Ν.Δ. διαμορφώνει ελπιδοφόρα πολιτική για τον τόπο.

Γκιάτας: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές στο Ξυλόκαστρο!»


ΠΗΓΗ :diogenis-press.blogspot.com

Ο γιατρός κ. Ευρυπίδης Γκιάτας είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ξυλοκάστρου.
Ενώ είχε αποφασίσει να μην ασχοληθεί πάλι με τα κοινά ο κ. Δ. Σκούρας τον επαναφέρει πίσω και μάλιστα πολύ δυναμικά, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ίδιος στην ερώτηση που του κάναμε σχετικά με το πώς βλέπει τις δημοτικές εκλογές.
«Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά και θα κερδίσουμε με άνεση το Δήμο Ξυλοκάστρου!»

Tέλος στον «Θησέα» βάζει η Κυβέρνηση

Αναστάτωση επικρατεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς το Υπουργείο παρά τις δεσμεύσεις των τοπικών αρχών απέναντι στους πολίτες ,αλλά και την προετοιμασία που έχει επιτελεστεί, αποφάσισε μετά από απίστευτες παλινωδίες την διακοπή του Προγράμματος «Θησέας». Ενώ τον περασμένο

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ



ΠΗΓΗ : sfedona.gr

Οφείλουμε να συγχαρούμε τον βουλευτή της Ν.Δ κ.Κώστα Κόλλια για την άμεση ευαισθητοποίηση του στο ρεπορτάζ της εφημερίδας ΣΦΕΝΤΟΝΑ, όπου παρουσίαζε με φωτογραφίες και βίντεο τις απαράδεκτες συνθήκες των δρομολογίων του προαστιακού και καλούσε τους βουλευτές του νομού μας να κάνουν σχετική ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό.

Τίμησαν τον Προστάτη τους Άγιο στην Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία Ζαχόλης



Με κατάνυξη, με θρησκευτική λαμπρότητα και με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή πιστών γιόρτασε τον προστάτη της , Προφήτη Ηλία , η ομώνυμη ιστορική Μονή Ζαχόλης , που βρίσκεται ψηλά στο Χελυδόρι.