Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ερώτηση Μανωλάκη για την κάλυψη εκπαιδευτικών στα ιδιωτικά σχολεία

Την κάλυψη ελλείψεων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στα ιδιωτικά σχολεία, ζήτησε από την υπορυγό Παιδείας ο βουλευτής του νομού μας Άγγελος Μανωλάκης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΟΚΑΙΝΗΣ

Χθες το βράδυ περίπου στις 9 μ.μ. στο 95ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Κορίνθου, κατά την εκτέλεση υπηρεσίας συνεργείων ελέγχων για το σχέδιο « ΖΕΥΣ 2010» η εφαρμογή του οποίου

Εύστοχη επιλογή Σαμαρά ο Στ. Δήμας


Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
του Αθανασιου Ελλις

Η πρόσφατη τοποθέτηση του Σταύρου Δήμα στη θέση του αντιπροέδρου της Ν.Δ. αποτελεί εύστοχη επιλογή στενού συνεργάτη, αλλά και ευφυή κίνηση στρατηγικής.
Πρόσωπο ευρείας αποδοχής, όχι μόνο στους κόλπους των ψηφοφόρων του κόμματος αλλά και ευρύτερα στην ελληνική κοινωνία, ο κ. Δήμας μπορεί να συμβάλει στην υλοποίηση της πολυπόθητης

Οι δήμοι της Κορινθίας θα κλείσουν στις 19 Ιουλίου αντί στις 20

Τελικά οι δήμοι δεν θα κλείσουν την Τρίτη 20 Ιουλίου όπως είχε προγραμματιστεί στη τελευταία συνεδρίαση της ΤΕΔΚ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την περικοπή της χρηματοδότησης του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ», αλλά την Δευτέρα 19 Ιουλίου εξαιτίας κάποιων υποχρεώσεων των δήμων την ημέρα εκείνη. Από την ΤΕΔΚ Κορινθίας αναφέρονται τα εξής: «Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Κορινθίας που πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουλίου και με την συμμετοχή των Δημάρχων του Νομού, αποφασίστηκε το κλείσιμο των Δήμων την Τρίτη 20 Ιουλίου 2010, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την περικοπή της χρηματοδότησης του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ», λόγω όμως διαφόρων υποχρεώσεων των Δήμων την ημέρα αυτή, η ημερομηνία μετατίθεται για την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010».

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

Βάσει σχετικού νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών μέχρι τέλος του μήνα θα πρέπει να δηλωθούν και να έχουν ονοματεπώνυμο όλα τα καρτοκινητά, ειδάλλως από την 1η Αυγούστου θα σταματήσει η λειτουργία τους. Οι κάτοχοι θα πρέπει να δηλώνουν ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, τόπο και ημερομηνία γέννησης και να προσκομίζουν φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.

Δεν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης ο Γιάννης Μανώλης

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΠΗΓΗ : ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ HΜΕΡΗΣΙΑ EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ MΕΣΣΗΝΙΑΣ

“Εκτιμώ ότι δεν θα είμαι υποψήφιος“ δήλωσε χθες ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μανώλης αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Ρηγίλλης θα επιλέξει ή έχει επιλέξει άλλον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Επιστολή Δράκου για Ολυμπία Οδό



ΠΗΓΗ : ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ HΜΕΡΗΣΙΑ EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ MΕΣΣΗΝΙΑΣ

Η Ολυμπία Οδός πρέπει να κατασκευαστεί σύμφωναμε την αρχική σύμβαση παραχώρησης, «όπως έχει κυρωθεί από τη Βουλή των Ελλήνων και βρίσκεται σε εξέλιξη», σημειώνει ο νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος σε επιστολή του προς τους υπουργούς Υποδομών,Μεταφορών και

«ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος στην Αιγιάλεια

ΠΗΓΗ: thebest.gr

Ο πολιτευτής Αχαΐας της Ν.Δ , Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος παραχώρησε σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου, συνέντευξη Τύπου με θέμα «ΕΚΛΟΓΕΣ – ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ». στο αίθριο του Ξενοδοχείου «LONG BEACH» στον Λόγγο Συμπολιτείας στις 12 το μεσημέρι, όπου ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχεία του νέου Δήμου Αιγιάλειας.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: