Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ανανέωσαν την συνεργασία τους 5 παίκτες στον Αστέρα Δερβενίου

Ανανέωσαν με τον Αστέρα Δερβενίου την συνεργασίας τους οι Γιώργος Βορινιώτης, Θοδωρής Ζήσης, Σπύρος Καραβάς, Άρης Λαφαζάνος και Νίκος Τσιπάς. Παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές με έμπειρους αλλά και νεαρούς παίκτες για την ενίσχυση της ομάδας.
Στο μεταξύ ο νέος τεχνικός του Αστέρα Γιώργος Καρυώτης έκανε την εξής δήλωση:

Οι Νότιοι και οι... Βόρειοι



Μικρές αλλαγές σε σχέση με την περασμένη σεζόν θα διαθέτει ο νέος χάρτης της Γ’ Εθνικής για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι δύο όμιλοι που διαμορφώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της Ενωσης Β’ - Γ’ Εθνικής θα αποτελούνται από 18 ομάδες (σε σχέση με τις 17 του περσινού πρωταθλήματος), ενώ η μοναδική ομάδα που «μετακόμισε» από τον Νότο στον Βορρά είναι η Ζάκυνθος.

Η κλήρωση της Σούπερ Λιγκ


Χωρίς ντέρμπι θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ για τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς στη διαδικασία μπήκε κλειδάριθμος για να αποφευχθεί κάποιο μεγάλο ντέρμπι στην πρεμιέρα. Ο Ολυμπιακός παίζει εκτός έδρας με Ηρακλή , ενώ η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από την Κέρκυρα. Ο

Καρέ μεταγραφών στο Αίγιο


Με κάτι περισσότερο από γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση του ρόστερ του Παναιγιάλειου. Ετσι οι Αιγιώτες μετά την απόκτηση του Στέλιου Κοζανίδη ανακοίνωσαν χθες τέσσερις ακόμα μεταγραφές.

Η "πρώτη" της Παναχαϊκής



Άρχισαν σήμερα τα βάσανα για τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, καθώς πραγματοποίησε την

Ρίχνουν άγκυρα στη «Μπάρτσα» Κώστας Καλογιαννίδης και Πέτρος Δημητριάδης


Στην Κόρινθο θα παραμείνουν και στη νέα αγωνιστική περίοδο όπως όλα δείχνουν οι Κώστας Καλογιαννίδης και Πέτρος Δημητριάδης. Με τον πρώτο υπήρχε διαφορά στον οικονομικό τομέα, ενώ