Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Πουγκόλ και η Ισπανία στον τελικό

Γερμανία - Ισπανία 0 -1

Γράφει ιστορία η Ισπανία στη Νότια Αφρική, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίνεται σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου! Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έκαμψαν την αντίσταση της Γερμανίας στο Ντέρμπαν με 1-0, χάρη σε γκολ του Πουγιόλ στο 73’ και το βράδυ της 11ης Ιουλίου θα αντιμετωπίσουν την Ολλανδία στον μεγάλο τελικό στο Γιοχάνεσμπουργκ.
Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα με εντυπωσιακή κεφαλιά στο 73' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τσάβι πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Τελεσίγραφο Καραφωτιά: Κλείνω τον βιολογικό του Αιγίου στο τέλος Ιουλίου


ΠΗΓΗ:.thebest.gr

Αποφασισμένος να βάλει λουκέτο για τους φιλοξενούμενους Δήμους στον βιολογικό της πόλης του Αιγίου, εμφανίστηκε σήμερα ο Δήμαρχος Απόστολος Καραφωτιάς. Ο κ. Καραφωτιας είπε, πως για να συνεχίσει να δέχεται τα λύματα σχεδόν όλων των Δήμων της Αχαΐας, χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στην λειτουργία του βιολογικού, θα πρέπει να γίνει αναβάθμιση.

Νέο Πολεοδομικό Σχέδιο στο Λουτράκι

ΠΗΓΗ:aftodioikisi.gr

Νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο αποκτά ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας. Το νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) εφαρμόζεται σε όλο τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας, εμπεριέχει την επέκταση του κεντρικού Λουτρακίου και την οριοθέτηση περίπου 20 οικισμών. Μετά το ΓΠΣ ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας ετοιμάζει το Σχέδιο Πόλης.

Αντ.Σαμαράς: Πρέπει να βγούμε από τις δεσμεύσεις του μνημονίου

VIDEO
Τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία παρουσιάζει αυτή την στιγμή από το Ζάππειο ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς κάνοντας λόγο για ένα πραγματικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, με ποσοτικοποιημένες εναλλακτικές προτάσεις και συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα.

Η Ολλανδία στον τελικό του Μούντιαλ μετά από 32 χρόνια!

Ουρουγουάη - Ολλανδία 2-3


Μετά από 32 ολόκληρα χρόνια, η Ολλανδία θα βρεθεί ξανά σε τελικό Παγκοσμίου, με στόχο να το κατακτήσει για πρώτη φορά! Οι «οράνιε» νίκησαν με 3-2 την αξιόμαχη Ουρουγουάη σε ένα