Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Γερμανία - Αυστραλία 4 - 0

Η Γερμανία νίκησε με 4-0 την Αυστραλία στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Μουντιάλ και έγινε η πρώτη ομάδα που έπαιξε πραγματικά καλό ποδόσφαιρο στην διοργάνωση. Τα "πάντερ" πέτυχαν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, στο πρώτο με τους Ποντόλσκι (7') και Κλόζε (24') και στο δεύτερο με τους Τόμας Μίλερ (68’) και Κακάου (70'). Το έργο τους πάντως έγινε πολύ ευκολότερο από το 54', όταν και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τιμ Κέιχιλ.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Λαμ, Μέρτεσακερ, Άρνε Φρίντριχ, Μπάντστουμπερ, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ, Μεσούτ Εζίλ (74' Μάριο Γκόμεζ), Τόμας Μίλερ, Ποντόλσκι (81' Μαρίν), Κλόζε (68' Κακάου).
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Σβάρτσερ, Γουΐλκσιρ, Μουρ, Νιλ, Τσίπερφιλντ, Γκρέλα (46' Γκρέλα), Βαλέρι, Κούλινα, Έμερτον (74' Ζέντινα), Ρίτσαρντ Γκαρσία (64' Ρουκαβίτσια), Τιμ Κέιχιλ.

«Έφυγε» ο στιχουργός Γιώργος Πιάς


Έχασε τη μάχη με τη ζωή ξαφνικά ο τραγουδοποιός και Στιχουργός Γιώργος Πιάς που εξέπνευσε το Σάββατο το πρωί σε ηλικία 63 ετών από ανακοπή καρδιάς.
 Ο Γιώργος Πιάς ήταν γνωστός για τα εκατοντάδες τραγούδια που έγραψε όπως Αχ μικρό μου  

Ο Παύλος Πέππας νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας


ΠΗΓΗ: onned-korinthias.gr

Στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας, έγινε χθες η εκλογή νέου Προέδρου στη Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας καθώς και των συνέδρων για το 8ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.
Νέος Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας αναδείχθηκε ο Παύλος Πέππας
και σύνεδροι για το 8ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ αναδείχθηκαν οι εξής : Δημητρόπουλος Χρήστος, Kούτουλας Νικόλαος , Οικονόμου Αικατερίνη. Οικονόμου Νικόλαος. Πέππα Κωνσταντίνα. Πέππας Παύλος. Ρούκης Γεώργιος και Ρούκης Στυλιανός.
Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας ευχαριστεί όλα τα μέλη που συμμετείχαν και σε αυτή την ανοιχτή διαδικασία καθολικής ψηφοφορίας και συνεχίζει δυναμικά τη δραστηριότητά της, σταθερά προσανατολισμένη σε όσα απασχολούν το σύνολο της νεολαίας και της κοινωνίας.

South Africa WORLD CUP 2010

Έρχεται καύσωνας καιρός για μακροβούτια... και βουνά!

 Σαραντάρι στο Δερβένι και ... 28 στο Σαρντάπηχο!

Στα ύψη θα εκτιναχθεί ο υδράργυρος τις επόμενες μέρες με τη θερμοκρασία να αγγίζει κατά τόπους μέχρι και τους 40 βαθμούς Κελσίου. Ειδικότερα, για σήμερα Κυριακή η θερμοκρασία ενώ στο Σαραντάπηχο η μέγιστη τιμή δεν θα ξεπεράσει τους 25 Βαθμούς , στo Δερβένι θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς βαθμούς Κελσίου, αναγκάζοντας τους κατοίκους να αναζητήσουν ανάσα δροσιάς

Πρωτοφανείς σκηνές σε κεντρικό Super Market της Κατερίνης

Μεγάλη συμμετοχή πολιτών στο κάλεσμα Πανελλαδικής διαμαρτυρίας ΑΦΗΣΕΤΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ , για τις υψηλές τιμές των Super Market. Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχτηκαν σήμερα σε κεντρικό Super Market της Κατερίνης, όταν 50 περίπου πολίτες, φτάνοντας με τα ψώνια τους στο ταμείο, σύσσωμοι, ζήτησαν έκπτωση 15%. Η διεύθυνση του καταστήματος αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα των πολιτών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές έντασης.

ΠΕΡΙΣΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τα «λιοντάρια» συνέχισαν την «καταραμένη» παράδοση

Αγγλία - ΗΠΑ 1 - 1



Στη πρεμιέρα του τρίτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που έγινε στο "Ρόγιαλ Μπαφοκένγκ Στέιντιουμ" του Ράστενμπουργκ, Αγγλία και ΗΠΑ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο καλύτερο ματς μέχρι στιγμής στην διοργάνωση. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ρόμπερτ Γκριν, καθώς συνέχισε την