Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Θετικά μηνύματα για το μέλλον της «Μπάρτσα»

Η Κόρινθος μετατρέπεται σε ΠΑΕ


Θετικά είναι τα μηνύματα για το μέλλον της ομάδας της Κορίνθου. Από πληροφορίες που προέρχονται από την Κορινθιακή πρωτεύουσα κατά την συνέλευση που θα γίνει την επόμενη Δευτέρα θα προκύψει το νέο διοικητικό σχήμα.. Επικεφαλής της νέας διοίκησης θα είναι ο νυν πρόεδρος της ομάδας Σωτήρης Μαυρονάσιος ο οποίος θα τρέξει όλα τα θέματα για τη μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ., Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε μετά από την πρόταση του πρώην μέλους της διοίκησης Κώστα Κοντογιαννάκη ο οποίος παράλληλα προσφέρθηκε να μετέχει στη νέα διοίκηση με το ποσό των 20.000 ευρώ ενώ από την πλευρά του ο Σωτήρης Μαυρονάσιος θα βάλει 30.000 ευρώ.

EIΡΗΝΗ του ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ

«Ένα βιβλίο ζωντανεύει με παιχνίδι παιδικό»

«ΑΓΑΠΙΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ»


ΠΗΓΗ : Εφημερίδα "Στύξ" 09 Ιουνίου 2010

Πρόκειται για θεατρική διασκευή και η αισθητική δραματοποίηση του παιδικού λογοτεχνικού κειμένου - παραμυθιού - «ΑΓΑΠΙΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ» της πολυτάλαντης εκπαιδεύτριας στο θεραπευτικό Παιδαγωγικό κέντρο Πατρών για άτομα με νοητική καθυστέρηση «ΜΕΡΙΜΝΑ» κας Άννας Δενδρινού. Η ώριμη συγγραφέας, πετυχαίνει τη δύσκολη συνάντηση του λογοτεχνικού ταλέντου, της παιδαγωγικής κατάρτισης και παιδικής ευαισθησίας, ώστε τα θαυμαστά «παιδιά που

Κ. Κλωνής: «Για την ώρα ασχολούμαι με τα κηπευτικά μου»

ΠΗΓΗ: korinthiannews.

Ο κ. Κλωνής από τις δηλώσεις που κάνει ακόμα και σήμερα δεν ξεκαθαρίζει ποιες θα είναι οι κινήσεις του από εδώ και πέρα και αυτή η στάση αναμονής έχει κάνει πολλούς να είναι προβληματισμένοι! Λίγο καιρό μετά τις εσωκομματικές διαδικασίες στην παράταξη της μειοψηφίας στο Δήμο Ξυλοκάστρου και την επικράτηση του κ. Δ. Σκούρα, ο κ. Κ. Κλωνής δηλώνει ότι το επόμενο διάστημα νηφάλια και με ψυχραιμία θα καθορίσει την περαιτέρω στάση του. Για την ώρα ασχολείται με τα κηπευτικά του, όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος πάντως εμφανίζεται, σε αναμονή μεν, αλλά μάχιμος…

Οι Δήμοι της Πελοποννήσου που η Ν. Δ. θα «χρίσει» Δήμαρχο.!

Σε 21 από τους 38 Δήμους της Πελοποννήσου , και σχεδόν στους μισούς περίπου δήμους σε όλη την επικράτεια που έχουν πληθυσμό άνω των 20.000 πρόκειται να δώσει επίσημα χρίσμα η Νέα Δημοκρατία σε υποψηφίους Δημάρχους και φυσικά στις περιφέρειες. . Αυτό αποφασίσθηκε σε

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" πραγματοποιούν Δημοσκοπηκή έρευνα με θέμα τις Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.
ΕΡΩΤΗΣΗ :Εάν είχαμε τώρα δημοτικές εκλογές στον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ποιός πιστεύετε θα έβγαινε Δήμαρχος;

Από τις 14 Ιουνίου οι εγγραφές για την κατασκήνωση Κλημεντίου

Η παιδική εξοχή Κλημεντίου Κορινθίας ανοίγει τις πύλες της και φέτος στο Κλημέντι για παιδιά ηλικίας 6-16 ετών από 12/7/2010 – 11/8/2010, σε δύο κατασκηνωτικές περιόδους. Οι εγγραφές αρχίζουν στις 14 Ιουνίου 2010 και θα συνεχιστούν μέχρι 2 Ιουλίου 2010. Πληροφορίες στα Γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αδείμαντου 22 2ος όροφος στην Κόρινθο,, τηλέφωνο επικοινωνίας 27410 81032 και 27410 81032 (κα. Γκιώνη Σοφία)

Ημερίδα Δασοπροστασίας

Το Σάββατο στις 7 το απόγευμα στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου και ο Σύλλογος Δασοπροστασίας «Κυλλήνιος Άδωνις», διοργανώνουν ημερίδα «Δασοπροστασίας» με ομιλητές τους κυρίους Φώτη Καλαχάνη Υποστράτηγο ε.α Σύμβουλο Πυροπροστασίας και Παναγιώτη Καλλίρη Διευθυντή Δασών Κορινθίας. Είσοδος Ελεύθερη.

Τιμή στον Άγνωστο Εθελοντή Αιμοδότη με αιμοδοσία στο Ξυλόκαστρο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη η οποία γιορτάζεται Παγκοσμίως στις 14 Ιουνίου, ο Σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει δύο Αιμοδοσίες, αφιερωμένες στη σημαντική αυτή μέρα. Την Κυριακή 13 Ιουνίου και ώρα 9:00 π.μ.-13:30 μ.μ. και την Τετάρτη 16 Ιουνίου 16:00-20:00 μ.μ.
Επίσης την Κυριακή 13 Ιουνίου στην πλατεία Αγίου Βλασίου Ξυλοκάστρου και ώρα 20:30 προσκαλούμε

Η Ελλάδα 18ο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ

www.enet.gr

Ποσοστό 1,2% δίνει η εταιρεία στατιστικής «Infostrada» στην Εθνική μας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την αξιολογεί σαν τη 18η ομάδα στη σειρά που μπορεί να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια. Η συγκεκριμένη εταιρεία θεωρεί τη Βραζιλία σαν το μεγάλο με ποσοστό 14,3%, ενώ η Ισπανία ακολουθεί με 12,9% και η Ιταλία με 9,6%.