Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗ Ν. Ο.Δ. Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ



Ρεπορταζ από το DR TV
http://www.youtube.com/watch?v=hvWVxS7w5o4&feature=player_embedded#!

ΤΟ ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ

Οι δηλώσεις του Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου γιά το Κροκίδειο κέντρο

http://www.youtube.com/watch?v=i-jl3NROvjs&feature=player_embedded#!

«Έκοψε» Μάκο και Τζαβέλλα ο Ρεχάγκελ

Ο Ότο Ρεχάγκελ έκανε την έκπληξη και «έκοψε» τους Γρηγόρη Μάκο και Γιώργο Τζαβέλλα από την 23άδα της εθνικής μας ομάδας, που θα ταξιδέψει στη Νότιο Αφρική για να συμμετάσχει στο παγκόσμιο κύπελλο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός προτίμησε τον Στέλιο Μαλεζά, καθώς θεώρησε πως ένας ακόμη αμυντικός θα του ήταν χρήσιμος, καθώς και τον Σάκη Πρίττα που έχει αφήσει πολύ καλές

Καταδικαστική απόφαση για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης

                                    Υποβιβάζεται στην Δ' εθνική


Μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας του διανύει ο Ηρακλής, καθώς ο φάκελος της ΠΑΕ απορρίφθηκε τελικά από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και έτσι η ομάδα υποβιβάζεται στην Δ' εθνική.

Τριανταένα Έλληνες κρατούνται στο Ισραήλ

Πάνω από 660 άτομα έχουν μεταφερθεί στη φυλακή της Ντιρ Σέβαι.


ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

Εξακόσια εξήντα τρία άτομα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν μεταφερθεί στη φυλακή της Ντιρ Σέβα ως κρατούμενοι, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή τους από ισραηλινό δικαστήριο.
Ανάμεσά τους 31 Έλληνες, τους οποίους και επιχειρεί να επισκεφθεί ο επικεφαλής της ελληνικής πρεσβείας στο Τελ-Αβίβ κ. Κυριάκος Λουκάκης.
Οι φυλακές της Μπιρ Σεβά, θεωρούνται υψίστης ασφαλείας και έχουν ανακαινισθεί πρόσφατα.

Σε ισχύ οι μειώσεις αποδοχών και επιδομάτων στο Δημόσιο

Σύμφωνα με εγκύκλιο που έστειλε ο υγυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης.


ΠΗΓΗ: kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Από σήμερα, 1η Ιουνίου, ισχύουν οι περαιτέρω μειώσεις των αποδοχών, των δώρων και των επιδομάτων των υπαλλήλων του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ, όπως διευκρινίζεται σε εγκύκλιο του υφυπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη.
Ειδικότερα, όπως ορίζει ο πρόσφατος νόμος, τα επιδόματα που λαμβάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και έχουν μειωθεί κατά 12% από 1/1/2010, μειώνονται περαιτέρω από σήμερα κατά επιπλέον 8%. Σε

Του πήραν... το ρόπαλο , αρχίζει τον πόλεμο!


Στο σημείο μηδέν βρίσκεται από σήμερα ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Ο «γηραιός» δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει τα δικαιολογητικά που έπρεπε προκειμένου να καλύψει τις ελλείψεις που είχε ο φάκελος του, με συνέπεια να μην λάβει άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Τώρα στην ΠΑΕ Ηρακλής και άπαντες στο «στρατόπεδο» των «κυανολεύκων» βρίσκονται σε κατάσταση αμόκ! Πλέον η συμμετοχή των «κυανόλευκων» στην επόμενη Σούπερ Λίγκα τίθεται υπό

Γίνεται... ΤΑΠ ο Πανηλειακός

Σε δημιουργία ΤΑΠ αποφάσισαν να προχωρήσουν οι άνθρωποι του Πανηλειακού, καθώς η ομάδα του Πύργου επέστρεψε στη Γ' Εθνική. Η λύση αυτή κρίθηκε ως η πλέον συμφέρουσα για την ομάδα στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.Παράλληλα, συστάθηκε επιτροπή για τη συγκέντρωση των απαιτούμενων πόρων που αρχίζει άμεσα κινήσεις για την εισροή χρημάτων. Σε περίπου δέκα ημέρες, σε νέα συνέλευση, θα ανακοινώσει τους καρπούς των προσπάθειών της και θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με την οργάνωση της ομάδας και τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο.

Σε συζητήσεις με Λαζανά ο Απόλλων Αθηνών

Σε διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Λαζανά βρίσκεται η διοίκηση του Απόλλωνα Αθηνών, καθώς θέλει να διατηρήσει τον έμπειρο επιθετικό στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, η οποία στη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατόν να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές μιας και παρατηρείται διαφορά στον οικονομικό τομέα. Ωστόσο, οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και υπάρχει αισιοδοξία ότι με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα βρεθεί η "χρυσή τομή".

Το Αίγιο έχει προπονητή

Δεν τίθεται θέμα προπονητή στον Παναιγιάλειο. Ο πρόεδρος της ομάδας του Αιγίου, Κώστας Δημητριάδης διέψευσε τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι είχε επαφές με τον Δημήτρη Σπανό και υπογράμμισε ότι οι "μελανόλευκοι" θα πορευθούν στη νέα χρονιά έχοντας στον πάγκο τους τον Πέτρο Δημητρίου. Στο μεταξύ, καθημερινές είναι οι επαφές της διοίκησης με επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στα διοικητικά της ομάδας και να την ενισχύσουν οικονομικά.

Δεδομένη η παρουσία του στη Κόρινθο

Τις διοικητικές εξελίξεις της Κορίνθου περιμένουν τόσο ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος όσο και οι ποδοσφαιριστές της «Μπάρτσα». Πάντως σε περίπτωση που συνεχίσει τη θητεία της η υπό τον κ. Μαυρονάσιο υπάρχουσα διοίκηση , τότε δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Πατρινού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας του Ισθμού.

Διάψευση από τον Βύζαντα Μεγάρων

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων διέψευσε όλα όσα γράφονται και αφορούν δηλώσεις τις οποίες φέρεται ότι ο έκανε ο πρόεδρος του Βύζαντα Δημήτρης Τραγκουμανίδης σχετικά με την αποχώρηση άλλης ομάδας από τη Β'. Στον Βύζαντα γίνεται ανασύνταξη δυνάμεων και ετοιμάζεται η ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη χρονιά στη Γ' Εθνική.

«Σίριαλ» με Πάγκαλο στην Παναχαϊκή

Σε σίριαλ με αρκετά επεισόδια εξελίσσεται το θέμα της απόκτησης του Ντίνου Πάγκαλου από την Παναχαϊκή. Ο στράικερ του Πλατανιά αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της Γ' Εθνικής, καθώς έχει βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο ομάδων της Super League (Εργοτελης, Λάρισα) όσο και της Β' Εθνικής (ΟΦΗ, Παναιτωλικός), όμως οι Πατρινοί θεωρούν ότι ο παίκτης τη νέα αγωνιστική

Μετακομίζει από τα Ορεινά… ( Αποκλειστικό)


Πληροφορίες που έχω από αξιόπιστες πηγές , μου ανάφεραν ότι Δήμαρχος ορεινού Δήμου που συγχωνεύτηκε με παραλιακό , μετακομίζει στην έδρα του νέου Δήμου , όπου ανοίγει γραφείο , καθώς σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα και να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο του διευρυμένου Δήμου. Το σκέφτεται σοβαρά ο Δήμαρχος…

Ιδού η νέα Ευρώπη!

ΠΗΓΗ: Goal news

Το εφετινό καλοκαίρι θα είναι μακρύ και επίπονο για τις ομάδες μας στα προκριματικά Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Η μοναδική διαφορά είναι ότι σε αντίθεση με πέρυσι γνωρίζουμε ότι έχουμε σίγουρα μία ομάδα στο κυρίως μενού των Κυπέλλων Ευρώπης της νέας σεζόν και αυτός είναι ο που περιμένει από τώρα την κλήρωση των ομίλων του νέου Τσάμπιονς Λιγκ το απόγευμα της 26ης Αυγούστου στο Γκριμαλντί Φόρουμ του Μονακό.

Η Τριταία Αχαΐας πέτυχε άνοδο στη Δ’ Εθνική


Η Τριταία Αχαΐας γιορτάζει. Η ομάδα καμάρι της περιοχής, ο Τριταιϊκός, πέτυχε το στόχο της ανόδου στη Δ’ Εθνική. Οι κόποι δύο χρόνων ευοδώθηκαν φέτος με τη νίκη στον αγώνα μπαράζ ενάντια στη Θύελλα Πατρών (1-0 την προπερασμένη Κυριακή) παρουσία 3.000 θεατών στο Παμπελοπονησιακό.

΄Αλλες Εποχές


Το δημοσίευμα «αλιεύσαμε» από τη εφημερίδα «ΦΩΝΗ της ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» και κρίνουμε σκόπιμο και δημοσιοποιώντας το να ρωτήσουμε. Σε ένα δημόσιο χώρο , καφενείο ή τουριστικό περίπτερο ,από πότε απαγορεύεται να παρευρίσκονται άτομα για να παρακολουθήσουν πολιτική ομιλία ή να πάνε με την οικογένεια τους να φάνε ή με φίλους να πιούν το αναψυκτικό τους την στιγμή που ανεμπόδιστα σε παρακείμενο χώρο του περιπτέρου διεξαγόταν εκλογική διαδικασία?. Μήπως η μικρή προσέλευση ψηφοφόρων στο Δερβένι οφείλεται σε αδιαφορία του κόσμου προς τα πολιτικά τεκταινόμενα της χώρας? Σε μια αναπτυσσόμενη Δημοκρατική κοινωνία όπως είναι η κοινωνία του Δήμου Ευρωστίνης δεν πρέπει να συμβαίνουν τα αήθη γεγονότα ,αν αυτά συμβαίνουν που αναφέρει η εν λόγο εφημερίδα και τα οποία μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές ενώ είναι. γνωστό σε όλους ότι η Δημοτική αρχή Ευρωστίνης πρεσβεύει , διεπεται και τιμά απόλυτα τις δημοκρατικές διαδικασίες καθώς είναι ευαίσθητη σε τέτοια ζητήματα.-

Οι μοκέτες (ανέκδοτο)

Γίνεται λοιπόν συνεδρίαση στην Βουλή, μετά την ανακοίνωση των σκληρών οικονομικών μέτρων και λέει ο Παπανδρέου ότι πρέπει να πάρουν μετρά για την τόνωση του ηθικού των βουλευτών για να μπορέσουν να κάνουν την δουλεία τους καλύτερα.

Ο «Καλλικράτης» θα επηρεάσει και την εκκλησία





ΠΗΓΗ : KORINTHIAN NEWS

Ο «Καλλικράτης» από ότι φαίνεται εκτός των άλλων θα έχει επιπτώσεις και στην εκκλησία. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει και ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος.

Σε δηλώσεις του ο Μητροπολίτης μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κενές θέσεις ιερέων στην Κορινθία και θα έχουμε περισσότερες εάν ισχύσουν τα θριλλούμενα σε ότι έχει να κάνει με τον «Καλλικράτη». Θα έχουμε κατάργηση πολλών θέσεων ακόμα σε ιερείς. Γίνομαι μάντης κακών ειδήσεων αναφέροντας ότι ο «Καλλικράτης» θα επεκταθεί και στην εκκλησία και αυτό θα σημαίνει κατάργηση θέσεων και θα έχουμε πλέον κενά άλλου είδους.

Ακούγεται ότι θα υπάρχει συγχώνευση ενοριών κάτι το οποίο θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα γίνει. Έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα οι μόνοι που θα μείνουν στα χωριά θα είναι οι παπάδες. Αστυνομικοί δεν υπάρχουν, γιατροί δεν υπάρχουν, δάσκαλοι δεν υπάρχουν. Όλα θα κλείσουν! Θα αφήσουν άραγε απέξω την εκκλησία»;

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ : «ΔΗΜΟΙ ΤΕΡΑΤΑ…»

DRTV

AEΘΛΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 186 χλμ

                   Από την Νεμέα στην Ολυμπία


Ο Διεθνής Σύλλογος Αγώνων Δρόμου Υπεραποστάσεων, ΑΕΘΛΙΟΣ διοργάνωσε και φέτος με την συμμετοχή 150 περίπου Ελλήνων και ξένων αθλητών αγώνα δρόμου μήκους 186 χλμ από το αρχαίο Στάδιο της Αρχαίας Νεμέας , όπου σήμερα , αναβιώνουν κάθε τέσσερα χρόνια, από το 1996, τα αρχαία « ΝΕΜΕΙΑ» έως και το Στάδιο της Ολυμπίας, το λίκνο των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ όπου για 12 και πλέον αιώνες, μεγαλούργησε το Ολυμπιακό Πνεύμα και εδραιώθηκε η ιερή εκεχειρία. Στο χώρο αυτό άναψε επίσημα για πρώτη φορά, το 776π.χ. η φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως άναψε και το 1896 για τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της σύγχρονης εποχής.