Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!


Στα 40 χρόνια εργασίας θα δίνεται πλήρης σύνταξη, ενώ επιβάλλεται ποινή 6% ετησίως για τους εργαζόμενους που συνταξιοδοτούνται πρόωρα (πριν τα 65)

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ



ΑΡΘΡΟ: Εφημερίδα ΣΦΗΚΑ απο την έκδοση

Το βράδυ της Κυριακής ο Τάκης Σκούρας εγκατέλειψε το αγέρωχο
ύφος του και άφησε τα δάκρυα να κυλήσουν στα μάτια
του, χωρίς να νιώθει ντροπή για όσους τον έβλεπαν....
Την επιστροφή του την είχαν καταλυτικά επιβάλλει αυτοί που το
2002 του είχαν ζητήσει να αποχωρήσει απο τον δήμο....επειδή πίστεψαν
οτι είχε κλείσει τον κύκλο του...Ετσι είναι η ζωή και η πολιτική
ακόμα χειρότερη...!
. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των πολιτών του Δήμου Ξυλοκάστρου αλλά και του Δήμου Ευρωστίνης την Κυριακή. Περίπου 2.000 άνθρωποι πήγαν στις κάλπες που είχαν στηθεί, μία στο Ξυλόκαστρο και μία στο Δερβένι και επέλεξαν τον υποψήφιο που θέλουν να ηγηθεί της ανεξάρτητης παράταξης στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Παρόμοια διαδικασία μέχρι σήμερα σε επίπεδο αυτοδιοικητικό δεν έχει καταγραφεί σε ολόκληρη τη χώρα και αποτελεί ένα πρότυπο δημοκρατίας και σεβασμού στη βούληση του πολίτη και των τοπικών κοινωνιών.

Το Ισραήλ χτύπησε το «στολίσκο της ελευθερίας»


  19 νεκροί και 26 οι τραυματίες . Διεθνή κατακραυγή



PRESS TV

Πηγή : kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή κατακραυγή προκάλεσε η αιματηρή κατάληξη της απόπειρας τερματισμού του τριετούς ισραηλινού αποκλεισμού της Λωρίδας της Γάζας, με την επιδρομή των ειδικών δυνάμεων του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού εναντίον της ανθρωπιστικής νηοπομπής την ώρα που βρισκόταν στα διεθνή ύδατα ανοικτά των ακτών της Λωρίδας της Γάζας.

KAI ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑ για … (VIDEO)

για τρέλες και ...γυμναστική

Πανελλαδικές τέλος

Παιδιά το βάσανο τελείωσε, ότι κάνατε-κάνατε και τώρα χαλαρώστε. Βγείτε βολτίτσες κάντε και κανένα μπανάκι στην παραλία γιατί τόσες μέρες φάγατε πακέτο. Όσον αφορά τα αποτελέσματα, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 79 - 72

              Ο Θρύλος είναι εδώ!

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 79-72 τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1. Οι «ερυθρόλευκοι» που έμειναν για 26ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητοι στην έδρα τους είχαν κορυφαίους τους Κλέιζα, Τεόντοσιτς, Παπαλουκά και Μπουρούση. Πολύ κακός επιθετικά ο Παναθηναϊκός, από τον οποίο ξεχώρισε μόνο ο Πέκοβιτς.

Αντώνης Σπηλιώτης: "Ηχηρό "παρών"¨για μια καλύτερη ΝΟ.Δ.Ε."

Ο νέος πρόεδρος της Ν. Ο. Δ. Ε. Κορινθίας Αντώνης Σπηλιώτης μετά την εκλογή του δήλωσε:

Ευχαριστώ από καρδιάς όλο τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κορινθίας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της παράταξης και έδωσε ηχηρό "παρών" στις κάλπες σήμερα. Η συμμετοχή του κόσμου απέδειξε ότι μπορούμε να επαναφέρουμε την ελπίδα πρώτα από όλα στην ίδια την κοινωνία και κατά δεύτερο λόγο στην παράταξη. Η εκλογή μου στη θέση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας με το ποσοστό του 47 % μου δίνει τη δύναμη να εργαστώ για μια καλύτερη ΝΟ.Δ.Ε., για τη ΝΟ.Δ.Ε. που θέλουμε ! Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα νέα παιδιά, την ελπίδα της παράταξής μας ! Συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους μου κκ Μήλιο και Κώττη για τον αγώνα τους και μαζί θα εργαστούμε εποικοδομητικά και δημιουργικά ! Σας ευχαριστώ πολύ !

Ο Αντώνης Σπηλιώτης νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας

Η ψηφοφορία κατά Δήμο

Ανοιχτή σε όλα τα μέλη ήταν η ψηφοφορία για την ανάδειξη 71 προέδρων των νομαρχιακών οργανώσεων της ΝΔ και των 980 διοικήσεων των τοπικών και διαμερισματικών οργανώσεων.
Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της Ρηγίλλης στις κάλπες προσήλθαν περισσότεροι από 350.000 , ενώ το 2007 σε αντίστοιχη ψηφοφορία είχαν ψηφίσει 200.000. Στα αρνητικά της ψηφοφορίας ήταν τα