Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Έμειναν στο «0» Κύψελος και Σολομός στο ντέρμπι κορυφής . Αύριο η κόντρα της Λυκοποριάς με τον Ολυμπιακό Άσσου


Χωρίς νικητή και με «λευκό σκορ» τελείωσε το ντέρμπι κορυφής του Α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας Κορινθίας ανάμεσα στον Κύψελο Κορίνθου και τον πρωτοπόρο Α. Ο. Σολομού, ενώ ο Εθνικός Ξυλοκερίζης σημείωσε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4 – 1 επί του Αετού Αγγελοκάστρου. Η 11η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο με τα ντέρμπι Γαλάζιοι Νέοι – Περαχωρα και ΑΟΦ ΠΑΟΚ – Πρόοδος Αγίου Βασιλείου.
Τελικά η ένσταση που είχε καταθέσει η ομάδα των Γαλάζιων Νέων, όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Κύψελο, εκδικάστηκε και μάλιστα υπέρ της ομάδας των Εξαμιλίων.
Ο λόγος που είχε κατατεθεί η ένσταση, είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Κύψελος είχε χρησιμοποιήσει παίκτη, ο οποίος είχε αγωνιστεί την ίδια μέρα και στο ματς της Ακαδημίας, κάτι που δεν επιτρέπεται.Έτσι η ομάδα του Συνοικισμού, χάνει την αναμέτρηση την οποία αρχικά είχε πάρει με 1-0 και πλέον ανεβαίνουν στη βαθμολογία η Γαλάζιοι Νέοι.
*Στο Β’ όμιλο , η πρωτοπόρος Θύελλα Πετρίου επικράτησε με 2 -1 επί του ΠΓΣ Κόρινθος. Με νίκες και με σκορ 2 – 0 επίσης προχώρησαν η Θύελλα Κάτω Διμηνιού επί του Πανκαμαριακού και η Κόρινθος ’06 , εκτός έδρας επί των Νέων Στιμάγκας.Αύριο η Λυκοποριά αντιμετοπίζει σε ενδιαφέροντα αγώνα τον Ολυμπιακό Άσσου.

Αποτελέσματα και πρόγραμμα

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡ.   1 - 4
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ                                  0 - 0

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου
ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΟΥ - ΤΕΝΝΕΑΤΗΣ
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ -  ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ
ΑΟΦ ΠΑΟΚ - ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣΙΛ.



Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ    2 - 0
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06                             0 - 2
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - Π.Γ.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ                      2 - 1

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΑΡΑΤΟΣ -ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΑΠΕΣΣΑΣ
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ

Τα πρωταθλήματα των ομίλων της Β’ Κορινθίας μετά το πέρας και των αυριανών αγώνων διακόπτεται λόγω των εορτών και επαναρχίζουν με το Νέο έτος το Σαββατοκύριακο 8/9 Ιανουαρίου 2011.