Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Η Ελλάδα 18ο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ

www.enet.gr

Ποσοστό 1,2% δίνει η εταιρεία στατιστικής «Infostrada» στην Εθνική μας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την αξιολογεί σαν τη 18η ομάδα στη σειρά που μπορεί να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια. Η συγκεκριμένη εταιρεία θεωρεί τη Βραζιλία σαν το μεγάλο με ποσοστό 14,3%, ενώ η Ισπανία ακολουθεί με 12,9% και η Ιταλία με 9,6%.
φαβορί για να κερδίσει την κούπα
Η Ελλάδα χαρακτηρίζεται σαν η 18η ομάδα που μπορεί να κερδίσει το τρόπαιο, ενώ η Αργεντινή σαν 8η, η Νιγηρία σαν 20η και η Νότιος Κορέα σαν 22η. Επίσης η «Infostrada» δεν δίνει την παραμικρή τύχη για την κατάκτηση του τροπαίου στις Βόρειο Κορέα και Νέα Ζηλανδία.
Όσον αφορά την πρόκριση της Εθνικής μας στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, συγκεντρώνει ποσοστό επιτυχίας 45,9%, έναντι 37% της Νιγηρίας και 25% της Νότιας Κορέας. Η Αργεντινή που είναι και το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση συγκεντρώνει ποσοστό 92,2%. Η Εθνική μας με βάση την έρευνα της εταιρείας συγκεντρώνει ποσοστό 18% για να προκριθεί στους «οκτώ», 7,5% για συμμετοχή στα ημιτελικά και 2,7% για να δώσει το «παρών» στον τελικό.
Σχετικά με το ζευγάρι του τελικού, η Βραζιλία με την Ισπανία συγκεντρώνουν ποσοστό 4,7% για να διεκδικήσουν το τρόπαιο και ακολουθούν τα ζευγάρια Ολλανδία-Ισπανία με 3,5% και Βραζιλία-Γερμανία με 3,4%.