Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Στις 10.20 το τζάμπολ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό λόγω επεισοδίων

«Αρένα» το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας



Συγκρούσεις της αστυνομίας με τους οπαδούς του Ολυμπιακού περιελάμβανε το… pregame show του τέταρτου τελικού της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον ΠΑΟ.
Τα επεισόδια αρχισαν  στις 20:30 όταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού θέλησαν να μπουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όμως οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν με χρήση δακρυγόνων. Έτσι, ο προαύλιος χώρος του φαληρικού σταδίου μετατράπηκε σε πεδίο μάχης ενώ λίγο πριν τις 21:00 τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και μέσα στο Στάδιο , όταν αστυνομικές δυνάμεις και φίλαθλοι συγκρούστηκαν στις εξέδρες. . Στις 9.40μ.μ. βγήκαν στο παρκέ και οι δύο ομάδες όπου δέχτηκαν το ένα αντικείμενο πίσω από το άλλο και να επιστρέφουν άρον-άρον στα αποδυτήρια. Να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού, όταν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποθεώθηκαν με το σύνθημα «Να τοι οι πρωταθλητές», όμως αποχώρησαν για τα αποδυτήρια εκ νέου, λόγω των δακρυγόνων.
Για τις 10.20μ.μ. «προχώρησε» το τζάμπολ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21:45 όπως ανακοινώθηκε επίσημα. Ηδη ο Ολυμπιακός ξεκινησε και προηγείται στο 5. 51 με 11 - 0!