Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Έντονες αντιδράσεις στη δήλωση Φωτίου ότι ο «Άδωνις προκαλεί» - Άγριος τσακωμός με Βαρβιτσιώτη

 Φωτίου για τα γκαζάκια σε Άδωνι: Προκάλεσε... - Άγριος τσακωμός με Βαρβιτσιώτηhttp://www.matrix24.gr/wp-content/uploads/2013/10/miltiadis-varvitsiotis.jpg

Άγριος καυγάς ανάμεσα στον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, ξέσπασε με αφορμή την επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όταν ο Γιώργος Παπαδάκης μετέδωσε την είδηση της εμπρηστικής επίθεσης στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη στο κέντρο της Αθήνας.

Ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στη Β' Αθηνών κάλεσε την συνάδελφό του από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει την επίθεση. "Δεν είναι πολιτική απάντηση τα γκαζάκια. Είναι προφανές και ο Άδωνις έχει προκαλέσει εξαιρετικά τον ελληνικό λαό" ήταν η απάντηση της κας Φωτίου που... άναψε τα αίματα!

"Όταν καταδικάζετε, να καταδικάζετε. Δεν υπάρχει καταδίκη με μέτρο. Κλείνετε τα μάτια στα γκαζάκια και σε άλλους (...) Αυτό είναι απαράδεκτο" αντέδρασε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΜΟ




Ο υπουργός Ναυτιλίας επιτέθηκε στην κα Φωτίου και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Απαράδεκτο, όταν ένας πολιτικός δέχεται επίθεση, η κα Φωτίου να λέει ότι ο πολιτικός έχει προκαλέσει. Δεν υπάρχει καταδίκη με "αλλά"
Σχόλιο, πάντα μέσω twitter για όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης.
Η Φωτιου του ούτε λίγο ούτε πολύ μας ειπε οτι σε όποιον δεν αρέσουν οι απόψεις του @AdonisGeorgiadi μπορεί να βάζει γκαζάκια. Αίσχος

Ο δε Άδωνις Γεωργιάδης ευχαρίστησε τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την υποστήριξη!
Ο @MVarvitsiotis το πρωί στο @PrwinoANT1 με υπερασπίσθηκε έναντι της κας Φωτίου καλύτερα απ´ότι θα το έκανα εγώ για μένα. Μίλτο σ´ευχαριστώ! 

newsit.gr