Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Καιρός αύριο: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη (03/10) – Πού θα βρέχει

Καιρός | News24/7

Διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός αύριο, Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός στην κεντρική και τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Κρήτη και τα νοτιότερα τμήματα των Δωδεκανήσων, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια και θα φτάσει τους 26 με 27 και κατά τόπους τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Ο… παθιασμένος ΟΦΗ “τέζαρε” την ΑΕΚ Την «δάγκωσε» στην αρχή και στο τέλος

“Μπλόκο” στο “Θ. Βαρδινογιάννης” για την ΑΕΚ, η οποία ηττήθηκε 2-0 από τον ΟΦΗ και… έπεσε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Κρητικοί πέρασαν μπροστά στο σκορ με γρήγορο τέρμα στο 4ο λεπτό, ενώ στο 83ο διπλασίασαν τα τέρματά τους, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά τη νίκη τους. Η “Ένωση” έχασε ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο και πλέον βρίσκεται στην 5η θέση με 11 βαθμούς.


Mε τις καλύτερες προϋποθέσεις

Μητσοτάκης: Πόσο... νέος είναι ο κ. Κασσελάκης με υπαρχηγούς τον Πολάκη και τον Παππά; - Οι πρώτες 100 μέρες μου φάνηκαν 1.000 - Θα ξύσω τον πάτο βαρελιού για όσους δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα

 

 Για τις φυσικές καταστροφές που έπληξαν τη χώρα, την απόδοση των υπουργών, την ανάγκη να γίνουν αλλαγές λόγω της κλιματικής κρίσης, την ακρίβεια, τον Στέφανο Κασσελάκη και τα ελληνοτουρκικά μίλησε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη: