Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Χάος στην Εθνική Πατρών-Κορίνθου που αποκλείστηκε από τους φορτηγατζήδες

ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ


Ουρά 5 χιλιομέτρων δημιουργήθηκε αργά το απόγευμα , όταν μεταφορείς απέκλεισαν για περίπου 15' τα διόδια Ζευγολατιού στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά 4 χιλιομέτρων. Η κυκλοφορία αποκαθίσταται σταδιακά.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

Με λαμπρότητα τελέστηκε την Κυριακή 19/9 το πρωί η Δοξολογία στη Μητρόπολη Σπάρτης χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιου με παρουσία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου.

Πήρε τη νίκη στο τέλος και έμεινε κορυφή

Δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη της Κορίνθου , 3 – 2 στη Κερατέα

Ονειρεμένο ξεκίνημα πέτυχε η Κόρινθος που πέτυχε την δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ" Εθνικής του Νοτίου καθώς στη 2η αγωνιστική επικράτησε στην εκπνοή του αγώνα με 3 – 2 , του Κεραυνού μέσα στη Κερατέα. Ο Κεραυνός προηγήθηκε στο σκορ στο 33' με πέναλτι που κτυπησε ο Κουτρουμάνος , για να ισοφαρίσει αμέσως ( 34’ ) με τον ίδιο τρόπο ο Δημητριάδης για την Κόρινθο. Το 50’ ο Καφαντάρης έδωσε το προβάδιμα στην Κόρινθο, για να ισοφαρίση σε 2 – 2 για τους γηπεδούχους το 77’ ο Γκεμίσης. Στο 93’ ο Παπαευθυμίου πέτυχε το τελικό 3 – 2 για την ομάδα του Ισθμού που την διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Παναιγιάλειο και τον ΠΑΟ Ρουφ.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Παλιγγίνης, Μπάτσος, Γεωργακόπουλος (83 Κλειτσάκης), Τριανταφύλλου, Ανδρίκος, Μαρτίνος, Αναγνώστου, Γκεμίσης, Ρήγας, Κουτρομάνος (66 Λυκούδης), Αμανατίδης (57 Μαυρουδής).
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Μαντάς, Φίλης, Σπυρόπουλος (60 Ψυχογιόπουλος), Παπαευθυμίου, Ζάρκος, Ντόμας, Δημητριάδης, Παυλίδης, Μπιτσάκος (76 Παπάς), Καφαντάρης (83 Ιακωβάκης).

Ήττα για Αχιλλέα στη Κυπαρισσία

Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Ο Αχιλλέας Καμαρών δεν τα κατάφερε στην Κυπαρισσία, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Τα αποτελέσματα της 1ης Αγωνιστικής

Κροκεές - Ολυμπιακός Κεφαλονιάς 3-1
Αστέρας Μαχαιράδου – Εράνη Φιλιατρών 3-2
Πάμισσος – Εθνικός Σαγεΐκων 4-1
Κυπαρισσία – Αχιλλέας/Εθνικός Αιγιάλειας 2-1
Αχαϊκή – Μεσσηνιακός 1-0
Τριταιϊκός – Σπάρτη 1-1
Ζαβλάνι – Αστέρας Αμαλιάδας 1-3
Ατρόμητος Λάππα - Διαγόρας Βραχνεϊκων 2-0

Η 2η αγωνιστική
Καλαμάτα - Πάμισος
Εθνικός Σαγ. - Τριταιϊκός
Σπάρτη - Αστέρας Μαχ.
Αστέρας Αμαλιάδας - Κυπαρισσία
Εράνη Φιλ. - Ατρόμητος Λάππα
Αχιλλέας Καμ. - Κροκεές
Διαγόρας Βραχ. - Αχαϊκή
Ολυμπιακός Κεφ. - Μεσσηνιακός
Ρεπό: Ζαβλάνι

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Ο ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ

Ξεκίνημα με το δεξί έκανε ο Πέλοπας Κιάτου στην Πρεμιέρα της Δ’ Εθνικής στον 7ο όμιλο καθώς επικράτησε με 2 – 1 του Παναυπλιακού. Τα γκολ για την ομάδα του Κιάτου πέτυχαν οι Τόλιας (56) και Μπαλτζής (71). Η ομάδα του Ναυπλίου ξαναμπήκε στο ματς με το αυτογκόλ του Μουρτζάκη στο 82.
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Χασαμπέλι, Κουσελάς, Μπούκης, Στασινόπουλος Δ., Τόλιας, Παπαδημητρίου, Βράκας, Παπαβασιλείου (60 Πορόνης), Στασινόπουλος Λ. (78 Μουρτζάκης), Μπαλτζής (83 Μπιλιάνος), Σέγγας
ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: Παναγιωτόπουλος, Παπαγεωργόπουλος (80 Κωστόπουλος), Κοκορομύτης, Θρισήρας, Ταμπάκης (89 Καραμπέτσος), Παπαϊωάννου, Αντωνόπουλος (63 Δρούζας), Ψήνας, Δριμούρας, Γκιαούρης, Σάκουλης


Αντίθετα στην παρθενική της εμφάνιση η νεοφώτιστη ομάδα του ΑΟ Λουτρακίου έχασε στην Μαγούλα της Αττικής , με το βαρύ 5 – 1 από τον τοπικό Αστέρα.
Τα γκολ για την ομάδα της Δυτικής Αττικής που έλαμψε με την απόδοσή της πέτυχαν οι Κατικαρίδης (55 και 70 πεν.), Λούπας (63 και 78), Καραμάνος (82). Για τον ΠΑΟ Λουτρακίου είχε ανοίξει το σκορ ο Χρυσαφίδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Δριμάκης, Κουτσουρής, Λάμπρου (73 Γκίκας), Μενδρινός, Κουμεντάκος, Μπούγιας, Κονέ, Γαβριηλίδης, Καραμάνος, Κατικαρίδης (84 Μουστάκης), Λούπας (80 Μπεχλής)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Πλούμπης, Χατζηνικολής (71 Μούκας), Νάστος (65 Σακελαρίου), Μπουτσινάς, Μαυρέλης, Πάτσος, Αντωνίου (78 Τσουμάνης), Δημαράκης, Χρυσαφίδης, Κολιάκος, Πένεσης


Με το ίδιο σκορ το Κρανίδι νίκησε εκτός έδρας τον Αστέρα Δρεπάνου, ενώ στο Άστρος οι Βρασιές επικρατήσαν με 2 -1 του Παναργειακού. Στον Ασπρόπυργο, ο Αίας Παραλίας έμεινε στο 1 - 1 με την φιλόδοξη και ισχυρή Θήβα.
Με τέρμα ( πέναλτι )του Παπαϊωάννου στο 80 η Χαλκίδα κέρδισε το Δήλεσι με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι μετά το τέλος του αγώνα κατέθεσαν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Γιώργου Γιογιού, ο οποίος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο παίκτης με βάση το ποινολόγιο της ΕΠΟ χρωστάει από πέρσι δυο αγωνιστικές
Με νίκες ξεκίνησαν ο Παναρκαδικός που επικράτησε με 3 – 2 επι της Δάφνης Ερυθρών και ο Πόρος με 2 – 0 επί των Λουκίσιων.

Oι αγώνες της πρεμιέρας :

Αστέρας Μαγούλας-ΠΑΟ Λουτρακίου 5 - 1
Χαλκίδα-Δήλεσι 1 - 0
Πέλοπας Κιάτου-Πανναυπλιακός 2 - 1
Πόρος-Λουκισίων Α.Ο. 2 - 0
Βρασιές-Παναργειακός 2 - 1
Αίας Παραλίας Ασπροπύργου-Θήβα 1 - 1
Αστέρας Δρεπάνου-ΑΕΚ Ερμιονίδας 1 - 5
Παναρκαδικός-Δάφνη Ερυθρών 3 - 2

Βαθμολογία
Αστέρας Μαγούλας 5-1 3
ΑΕΚ Ερμιονίδας 5-1 3
Πόρος 2-0 3
Παναρκαδικός 3-2 3
Χαλκίδα 1-0 3
Πέλοπας Κιάτου 2-1 3
Βρασιές 2-1 3
Θήβα 1-1 1
Αίας Παραλίας Ασπρ. 1-1 1
Ενωση Μιδέας 0-0 0
Δήλεσι 0-1 0
Πανναυπλιακός 1-2 0
Δάφνη Ερυθρών 2-3 0
Παναργειακός 1-2 0
Λουκισίων Α.Ο. 0-2 0
ΠΑΟ Λουτρακίου 1-5 0
Αστέρας Δρεπάνου 1-5 0


Επόμενη αγωνιστική 26/9
Θήβα-Χαλκίδα
Δήλεσι-Αστέρας Δρεπάνου
Λουκισίων Α.Ο.-Παναρκαδικός
Παναργειακός-Πόρος
Ενωση Μιδέας-Αστέρας Μαγούλας
ΑΕΚ Ερμιονίδας-Πανναυπλιακός
Δάφνη Ερυθρών-Πέλοπας Κιάτου
ΠΑΟ Λουτρακίου-Βρασιές

Η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΝΔ, Αντ. Σαμαρά, στη Θεσσαλονίκη


Αντί εισαγωγής, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς στην 75η διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, προβλήθηκε βίντεο με αποσπάσματα από την ομιλία του κ. Παπανδρέου στην περσινή ΔΕΘ και προεκλογικές του συνεντεύξεις. Μόλις τέλειωσε η προβολή, ο πρόεδρος της Ν.Δ. πήρε τον λόγο και είπε: «Αυτό που είδατε λέγεται πολιτική εξαπάτηση και το έχει καταλάβει όλος ο ελληνικός λαός».

Άντε πιάστε τον και ...πάρτε του το ρόπαλο


Ο Παναθηναϊκός "κόλλησε" και φέτος στην Καβάλα και στην κορυφή της βαθμολογίας είναι πλέον ο Ηρακλής που νίκησε τη Λάρισα, ενώ στην Κρήτη ο Εργοτέλης δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στην Ξάνθη.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 1-0

Ο Αλέκος Κέζας υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Δημήτρη Δράκο

Ο κ. Αλέκος Κέζας θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Ταγαρά. Χθες κατά την επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκου, στην Κόρινθο, ο κ. Κέζας , εθεάθη δίπλα στον Νομάρχη Μεσσηνίας να έχει εγκάρδια συνομιλία με πολίτες στο κέντρο της Κορινθιακής πρωτεύουσας. Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλα ονόματα υποψηφίων Περιφερειακών συμβούλων, όπως της κ. Άννας Κοντονή καθώς και του κ. Μάρκελλου , που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο.

Αναζητήστε αλλού τους ενόχους κύριε Πρετεντέρη!

Ο κ Πρετεντέρης πάλι εν δράσει ! Με το πρόσφατο άρθρο του για την παιδεία μας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αποτελεί το φερέφωνο της πολιτικής του Μνημονίου εξυπηρετώντας ιδιοτελή πολιτικά συμφέροντα. Αλλά την εποχή της παρακμής που όλοι ζούμε γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον ότι κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι και εκδότες ξεπουλήθηκαν στα συμφέροντα και λησμόνησαν ότι δουλειά τους είναι η πληροφόρηση και όχι η χειραγώγηση και η εξαπάτηση του λαού,η πολιτιστική του υποβάθμιση και η καθήλωσή του στο περιθώριο των εξελίξεων.