Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΕΣΙΝΟΥ


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΝΟΥ

Κυκλοφόρισε το 29ο φύλλο Μάιος - Ιούνιος 2010 του διμηνιαίου εντύπου "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ Βήμα Μεσινού" που εκδίδει ο Πολιτιστικός Συλλόγος των Απανταχού Μεσινιωτών Φενεού Κορινθίας “Ο Άγ. Κωνσταντίνος”

"Κλείδωσαν" Δράκος + Ταγαράς στην Περιφέρεια

"Κλείδωσε" σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που αναγράφονται στο politis news.blogspot.com , η υποψηφιότητα του Δημήτρη Δράκου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και του Νίκου Ταγαρά για την θεση του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε πριν απο μερικά 24ωρα όπως αναφέρει το κορινθιακό blog και αναμένεται πως θα ανακοινωθεί επίσημα εντός της επόμενης εβδομάδας.
Στη Νέα Δημοκρατία κατέληξαν στην υποψηφιότητα Δράκου, καθώς διαπίστωσαν πως καμία από τις άλλες υποψηφιότητες δεν έδινε υψηλές πιθανότητες νίκης.., όσο το αυτοδιοικητικό δίδυμο των νομαρχών Μεσσηνίας και Κορίνθιας.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ


Νέκρωσε η χώρα λόγω της γενικής απεργίας που έχουν κηρύξει, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
Ενώ το νομοσχέδιο έχει ήδη ψηφιστεί επί της αρχής, οι εργαζόμενοι δίνουν δυναμικό «παρών» στους δρόμους της Αθήνας, την ώρα που στη Βουλή το νομοσχέδιο θα ψηφίζεται κατ' άρθρον.