Κυριακή 7 Απριλίου 2024

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2 - 2: Κράτησε την πρωτιά μέσα στην “OPAP Arena” με γκολ στο φινάλε

  

Ο ΠΑΟΚ αν και στο 49’ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, είχε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε στο 89’ να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας σε μία αρκετά δύσκολη έδρα. Μάλιστα με τον βαθμό που απέσπασε από την «Ένωση» ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρέμεινε στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. 

Η υπεροχή της «Ένωσης» καρποφόρησε στο 30’. Ο Γκαρσία

Ρόδος: Σοκαριστικό βίντεο από επεισόδια σε τοπικό αγώνα, ποδοσφαιριστής χτύπησε αντίπαλο στο κεφάλι και αναζητείται από τις αρχές

 

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στη Ρόδο σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος. Ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων που κλότσησε στο κεφάλι παίκτη των αντιπάλων, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Τα επεισόδια έγιναν στη Ρόδο στον αγώνα μεταξύ του Ηρακλή Λάρδου και τον Ποσειδώνα Καρπάθου, για το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, καταγράφονται οι άγριες σκηνές και η γενική σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, ύστερα από ένα χτύπημα εκτός φάσης.


Συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Λάρδου επιτίθεται και χτυπά με εναέρια κλωτσιά έναν παίκτη του Ποσειδώνα Καρπάθου.