Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Η Ιστορία έγραψε: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 81-82 ΣΤΗ 2Η ΠΑΡ. (1-3)...Το πιο γλυκό πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός με τρίποντο του Σπανούλη στο "αντίο" του Διαμαντίδη!

Το πρώτο στο ΟΑΚΑ με (νέα) «βόμβα» του Σπανούλη! (vid)
Το πιο γλυκό πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός! Με (νέα) απίστευτη «βόμβα» του Βασίλη Σπανούλη (προ του Δημήτρη Διαμαντίδη μάλιστα), «γράφτηκε  το τελικό 82-81 στην 2η παράταση, το οποίο και χάρισε τον τίτλο στους Πειραιώτες (σ.σ. με 3-1 νίκες)!  Αυτό είναι το πρώτο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό μέσα στο «άντρο» του αιωνίου αντιπάλου του, 2ο σερί και 12ο συνολικά!
 
Ηταν ένα απίστευτο ματς, που δεν έλεγε να τελειώσει γιατί στο παρκέ βρίσκονταν αυτοί οι δύο τεράστιοι πάικτες και γενικότερα οι αυτές οι δύο σπουδαίες; ομάδες. Τελικά το έκρινε ο Σπανούλης, που ήταν γενικότερα εξαιρετικός, έχοντας 25 πόντους (2/7διπ., 6/10 τριπ., 6ασίστ, 1κλ, αλλά και 7 λάθη).
Τεράστια εμφάνιση όμως και από τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που έκανε τα πάντα για να μην αποχαιρετήσει έτσι το κοινό του στο ΟΑΚΑ που τον αποθέωσε με ένα μοναδικό τρόπο. Ο αρχηγός είχε 15π (3/5διπ., 3/4τριπ., 6ασίστ, 6ριμπ., 1κλ. 3λάθη) σε 37 λεπτά, στην τελευταία του «παράσταση» στα μπασκετικά παρκέ. 

Αυξήσεις και στις τιμές των διοδίων λόγω ΦΠΑ από την Τετάρτη - Αναλυτικοί πίνακες

Αυξήσεις και στις τιμές των διοδίων λόγω ΦΠΑ από την Τετάρτη - Αναλυτικοί πίνακες
Η Ολυμπία Οδός ΑΕ ενημερώνει τους οδηγούς ότι από την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 (ώρα 00:01) αναπροσαρμόζει τα τέλη διοδίων λόγω της αύξησης του συντελεστή ΦΠΑ από 23% σε 24%.
Με την αναπροσαρμογή αυτή, προκύπτει αύξηση 0,10 € σε μεμονωμένες κατηγορίες οχημάτων και σταθμούς διοδίων, όπως αναλυτικά φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

Κατηγορία οχήματος

1
2
3
4

Δίκυκλα, τρίκυκλα
Οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο
και ύψος έως 2,20 μ.
Οχήματα με 2-3 άξονες,
με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20 μ.
Οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες,
με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20 μ.
Ελευσίνα
1,50 €
2,10 €
5,30 €
7,50 €
Ισθμός
1,20 €
1,80 €
4,50 €
6,40 €
Νέα Πέραμος*
1,00 €
1,40 €
3,60 €
5,00 €
Πάχη*
0,60 €
0,90 €
2,30 €
3,20 €
Αγ. Θεόδωροι*
0,30 €
0,50 €
1,30 €
1,90 €
Κιάτο (Νέος Σταθμός Ζευγολατιού)
1,70 €
2,50 €
6,20 €
8,70 €
Ρίο
1,70 €
2,50 €
6,20 €
8,70 €

- σε οχήματα κατηγορίας 1 και 2 (με χρήση πομποδέκτη OΛΥΜΠΙΑ PASS ή Μοτοκάρτας Ολυμπίας Οδού) παρέχονται κλιμακωτές εκπτώσεις από 15% έως και 60%, ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης από τους μετωπικούς σταθμούς Ελευσίνας ή Ισθμού (εκπτωτικά προγράμματα ΕΛΕΥΣΙΝΑ Value και ΙΣΘΜΟΣ Value), καθώς και πρόσθετες εκπτώσεις σε πλευρικούς σταθμούς μόνο για ενδοδημοτικές μετακινήσεις κατοίκων.
- στους σταθμούς Ζευγολατιού και Ρίου παρέχεται έκπτωση 10% σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων με χρήση πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS (ή μοτο-κάρτας Ολυμπίας Οδού)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απέσυραν φάρμακο γιατί υπήρχε κίνδυνος μετάδοσης ηπατίτιδας Β

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απέσυραν φάρμακο γιατί υπήρχε κίνδυνος μετάδοσης ηπατίτιδας Β
Την ανάκληση της παρτίδας PAA1P102-AA (exp.30-9-2017) του προϊόντος αίματος HUMAN ALBUMIN 200G/L BAX. 50ML αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων. 
Όπως αναφέρεται, η εισφορά πλάσματος που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή του βρέθηκε επιμολυσμένη με τον ιό HBV (ηπατίτιδα Β). 
«Παρά τα υψηλά περιθώρια ασφαλείας που κατέδειξαν οι σχετικές εκτιμήσεις, ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού από τη χρήση των παραγώγων δεν μπορεί να αποκλειστεί» σημειώνεται. 
Η παρούσα απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας, τονίζει ο ΕΟΦ και καλεί την εταιρεία Baxalta Greece να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες της, προκειμένου να αποσύρουν τη συγκεκριμένη παρτίδα από την αγορά.

Τίτλοι τέλους στην τραγωδία του Νoratlas «ΝΙΚΗ 4»: Ταυτοποιήθηκαν 15 Έλληνες Καταδρομείς


Παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος της ηρωικής όσο και τραγικής επιχειρήσης αυτοκτονίας "ΝΙΚΗ" που διεξήχθη τον "μαύρο" Ιούλιο του 1974. Η "ΝΙΚΗ" στέρησε από τους Τούρκους την κατάκτηση ενός στόχου υψηλής συμβολικής και στρατηγικής αξίας, όπως ήταν το αεροδρόμιο Λευκωσίας, με μεγάλο όμως τίμημα, καθώς ένα από τα Noratlas κατερρίφθη από φίλια πυρά των αντιαεροπορικών της Εθνικής Φρουράς

Ταυτοποιήθηκαν, με τη μέθοδο του DNA, λείψανα, κάποια σχεδόν ολοκληρωμένα, που ανήκουν σε 15 Ελλαδίτες καταδρομείς που επέβαιναν στο αεροσκάφος ΝΟΡΑΤΛΑΣ που καταρρίφθηκε τον Ιούλιο του 1974 από φίλια πυρά, ενώ υπολείπεται ο εντοπισμός και η ταυτοποίηση των λειψάνων ακόμα 3 επιβαινόντων του αεροσκάφους.

Μητσοτάκης: Υπάρχουν «στρεβλώσεις» στα μισθολόγια του Δημοσίου – Χρειάζονται στοχευμένες μειώσεις

Για «στρεβλώσεις» στα μισθολόγια των δημοσίων υπαλλήλων και υπέρογκες δαπάνες στους φορείς της γενικής κυβέρνησης, έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας: «Πιστεύουμε ότι υπάρχει ακόμα και σήμερα περιθώριο για στοχευμένες μειώσεις σε δαπάνες». Τα παραπάνω δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης του, σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Aντέννα.

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΖΗΤΕΙ Ο ΠΙΣ



logo newsletter



 

panellinios_iatrikos_silogos.jpgΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΖΗΤΕΙ Ο ΠΙΣ


Την επιτάχυνση των προσλήψεων του ιατρικού και λοιπού προσωπικού, που έχει εξαγγείλει η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ζητά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος. Ο Π.Ι.Σ.
Διαβάστε περισσότερα

gynaikologiki_kliniki.jpgΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


Η Α’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνει στις 27 Μαΐου 2016, το απόγευμα, στην «Αίγλη» Ζαππείου, αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑ», επιστημονικό συμπόσιο με τρεις ενότητες:

Αναλογικό εκλογικό σύστημα με μπονους 30 εδρων, παρουσιάζει ο Κουρουμπλής

Ετοιμος να παρουσιάσει την πρότασή του για τον εκλογικό νόμο δήλωσε σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή «Μega Σαββατοκύριακο», ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης   ...
airetos.gr

Βόμβα στο κοινωνικό κράτος: Υποχρεωτική ιδιωτική ασφάλιση ζητούν οι δανειστές



«Η τρόικα προτείνει υποχρεωτική ιδιωτική ασφάλιση… Οι δανειστές ζητούν να καταργηθούν οι συντάξεις και οι παροχές στους ασφαλισμένους μετά από εργατικό ατύχημα και να δίνονται από ιδιωτικά ασφαλιστήρια συμβόλαια», αποκαλύπτει μεταξύ άλλων η «RealNews».

Ο ΑΟ Ζευγολατιού "έσωσε" τον Ολυμπιακό Λουτρακίου από τον υποβιβασμό

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/thumb/e/e2/%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%9C%CE%A0%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A3_%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%99%CE%9F%CE%A5.jpg/200px-%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%9C%CE%A0%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A3_%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%99%CE%9F%CE%A5.jpgΟ ΑΟ Ζευγολατιού για  πρώτη φορά στην ιστορία του, ξέφυγε από τα στενά κορινθιακά  ποδοσφαιρικά πλαίσια και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται  στη Γ’ Εθνική. Με την άνοδο  αυτή των "κανονιέρηδων" της Βόχας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, κερδισμένος βγήκε ο Ολυμπιακός Λουτρακίου που γλιτώνει τον υποβιβασμό και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Κορινθίας.

Ετσι από την νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α κατηφορίας Κορινθίας συμμετέχουν οι ομάδες:: Αστέρας Δερβενίου, Πανκαμαριακός, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Πέλοπας Κιάτου, Ελλάδα Βέλου, Παννεμεατικός, Θύελλα Πετρίου, Ολυμπιακός Άσσου, Ηρακλής Λεχαίου, Κόρινθος, Κόρινθος 2006, Τενεάτης Αθικίων, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Πανσολυγειακός, Ισθμιακός και
Ολυμπιακός Λουτρακίου.

Χρυσή Αυγή: Για το σκάνδαλο των βουλευτικών off-shore

Τσίπρας και Καμμένος νομιμοποιούν τις off-shore των βουλευτών τους, τα εκατομμύρια στην Black Rock και τις πισίνες των υπουργών τους, τρώνε και πίνουν εις υγείαν των κορόιδων, δηλαδή των Ελλήνων πολιτών που πληρώνουν τα σπασμένα της μνημονιακής πολιτικής τους. 
 
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Κίνδυνος για την Πελοπόννησο η κωλυσιεργία της Κυβέρνησης για την υπογραφή της ΣΔΙΤ»



Το μείζον ζήτημα των αιτημάτων Δημοτικών αρχών για κήρυξη των Δήμων τους σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του προβλήματος διαχείρισης των απορριμμάτων συζητήθηκε κατά τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΦΟΔΣΑ στην έδρα της Περιφέρειας τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε την ιδιαίτερη ανησυχία του για τα ολοένα αυξανόμενα αιτήματα για κήρυξη Δήμων σε έκτακτη ανάγκη, τα οποία δυστυχώς επιβεβαιώνουν τις δυσοίωνες προβλέψεις του, δεδομένης της απραξίας της Κυβέρνησης.
«Εδώ και 1,5 χρόνο η Κυβέρνηση κωλυσιεργεί, προκειμένου να κερδίσει για εσωκομματικούς λόγους χρόνο, με αποτέλεσμα να μη γίνεται τίποτα προς τη λύση του προβλήματος των απορριμμάτων, αντιθέτως οι συνθήκες ολοένα και χειροτερεύουν ιδίως ενόψει θερινής περιόδου» τόνισε ο Περιφερειάρχης και σημείωσε ότι «ακόμα και τώρα που η Κυβέρνηση δεσμεύτηκε την υπογραφή της ΣΔΙΤ της Περιφέρειας για την ολοκληρωμένη διαχείριση, τίποτα δεν κάνει».
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε ότι αν δεν υπογραφεί άμεσα η ΣΔΙΤ ο κίνδυνος να γεμίσουν σκουπίδια πόλεις της Πελοποννήσου είναι περισσότερο από ορατός, ιδιαίτερα μάλιστα μετά την υλοποίηση του έργου της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ από την Περιφέρεια, το οποίο ολοκληρώνεται πολύ σύντομα.
 

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η αλήθεια για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ

Inline image 1
Η σαιζόν ολοκληρώθηκε, η 3η θέση είναι καλύτερη από την περυσινή 5η, αλλά η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Μην έχετε καμία αμφιβολία πως το πλάνο λειτουργεί. Ο Αγγελόπουλος με τον Ζντοβτς, αυτοί οι δύο και μόνο αυτοί, σχεδιάζουν την ΑΕΚ της νέας περιόδου. Το Enwsi.gr έχει ρεπορτάζ. Εδώ θα διαβάσετε αλήθειες και όχι υπερβολές. Αποτελεί συνειδητή επιλογή του δημοσιογραφικού τιμ του σάιτ να μην μπούμε στη λογική της σπέκουλας των μανατζαραίων αλλά και πολλών άλλων που κινούνται εντός και εκτός ΑΕΚ. Θα αποκαλύπτουμε, θα παρουσιάζουμε και θα λέμε αλήθειες.
Ξεκινάμε σήμερα με δύο κινήσεις που ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. Είναι σημαντικό να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Η ΑΕΚ λοιπόν ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ για τον Μπουρούση, ενώ έκλεισε ήδη και η πόρτα του Νίκου Ζήση. Διαφορετικές περιπτώσεις αυτές οι δύο, πάμε να ..
Δείτε περισσότερα εδώ

Panagiotis Lampropoulos

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «33α Θώδεια 2016» στο Λουτράκι




Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αθλητικές εκδηλώσεις «33α ΘΩΔΕΙΑ 2016» που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, στο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου "Χρήστος Θώδης".
Τα «Θώδεια» αποτελούν μια αθλητική διοργάνωση - θεσμό για τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος σε συνεργασία με τον Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου εγγυώνται για την επιτυχία της. Συμμετείχαν αθλητές, αθλήτριες και αθλητικά σωματεία από ολόκληρη την Επικράτεια, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 800 και τους αθλητές να σημειώνουν καλές επιδόσεις.
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Αναστάσιος Σακελλαρίου, παρακολούθησαν από κοντά την διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού αγώνα, που δίνει έμφαση στο μαζικό αθλητισμό και απένειμαν μετάλλια στους νικητές.
Εξαιρετική ήταν η επίδοση του πρωταθλητή του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, Αντώνη Μέρλου, ο οποίος πραγματοποίησε νέο ατομικό ρεκόρ στο Άλμα εις ύψος αφού ξεπέρασε το 2.16μ. Ο Δήμαρχος απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Πρωταθλητή, Αντώνη Μέρλο και τον Προπονητή Στίβου, Γιάννη Δαμβουνέλη ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους στον ελληνικό αθλητισμό και για τις επιτυχίες τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στο 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού, τον Διοικητή της Σχολής Μηχανικού Ταξίαρχο Μηνά Παπαδάκη και όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν ακούραστα για τη διεξαγωγή των αγώνων.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ