Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

MARE WEST :Το πρώτο «πράσινο» εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα με διεθνή πιστοποίηση περιβαλλοντικής επίδοσης

  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Το Εμπορικό Πάρκο Mare West, της Noval Property, πιστοποιήθηκε με τη διεθνώς αναγνωρισμένη περιβαλλοντική βαθμονόμηση BREEAM In-Use Commercial v6. Ειδικότερα, το Κτήριο Β του Εμπορικού Πάρκου Mare West πιστοποιήθηκε  στο επίπεδο “Very Good” και το Κτήριο Α στο επίπεδο “ Good ”. Το πρόγραμμα BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) του βρετανικού οργανισμού BRE, αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους περιβαλλοντικής αξιολόγησης και πιστοποίησης κτηρίων διεθνώς, και απονέμεται σε ακίνητα, η λειτουργία των οποίων βασίζεται στη βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον διαχείριση.

Επισήμως αύριο ανακηρύσσεται βασιλιάς ο Κάρολος

  stepsi-arthrou 

Ο Κάρολος Γ' θα ανακηρυχθεί επισήμως βασιλιάς αύριο, Σάββατο, στη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Διαδοχής στο Λονδίνο, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Το Συμβούλιο Διαδοχής θα συνεδριάσει αύριο στις 10:00 (τοπική ώρα, 12:00 ώρα Ελλάδας) στο Παλάτι του Αγίου Ιακώβου και η ανακήρυξή του Καρόλου ως βασιλιά θα αναγνωσθεί δημόσια μία ώρα αργότερα από τον εξώστη αυτής της κατοικίας και στη συνέχεια, την επομένη, σε όλες τις επαρχίες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ράλλυ Ακρόπολις: Ο Σεμπάστιαν Λεμπ πρωτος στιςις πρώτες ειδικές στο Λουτράκι / Ανατροπή και κορυφή για Λουμπέ

 Ράλλυ Ακρόπολις: Μοναδικά «κλικ» από τις πρώτες ειδικές στο Λουτράκι 

Οι δύο πρώτες ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις στο Λουτράκι ολοκληρώθηκαν με τον Σεμπάστιαν Λεμπ να έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά στο φετινό «Ράλλυ των Θεών».

  

Ο Πιέρ Λουί Λουμπέ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σεμπαστιάν Λεμπ και πέρασε στην κορυφή με την ολοκλήρωση της πέμπτης ειδικής στο Ράλλυ Ακρόπολις 2022.

Με ανατροπή ολοκληρώθηκε η πέμπτη ειδική του Ράλλυ Ακρόπολις 2022. Παρά την κυριαρχία του Σεμπαστιάν Λεμπ στις τρεις πρώτες ειδικές διαδρομές της ημέρας, ένα λάθος του στην SS5 («Δάφνη») έστειλε τον Πιέρ Λουί Λουμπέ στην κορυφή της γενικ κατάταξης.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Γάλλου με το Puma Rally1 HYBRID σε ειδική διαδρομή και τον έφερε στο +1,9" από τον δεύτερο πλέον Λεμπ.

 

Η πρώτη δεκάδα μετά την SS5 («Δάφνη»):

Γ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ : Στο στόχαστρο των εταιρειών διαχείρισης δανείων οι πολίτες και στην Κορινθία

 Στη Βουλή φέρνει άμεσα το θέμα των αστυνομικών ο Γιώργος Ψυχογιός »  loutrakiblog

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

9/9/2022

 


Κοινοβουλευτική Eρώτηση κατέθεσαν 36 βουλευτές/τριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Κορινθίας, Γ. Ψυχογιός, προς τα Υπουργεία Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Οικονομικών για την σωρεία προβλημάτων που έχει δημιουργήσει στους πολίτες η μεταφορά των απαιτήσεων των τραπεζών προς τις Εταιρίες Διαχείρισης Απαιτήσεων(Funds).

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ευαγόρας Παλληκαρίδης, Νταϊάνα και Megxit τα μελανά σημεία – Οι χρονιές σταθμοί στα 70 χρόνια βασιλείας

 Βασίλισσα Ελισάβετ: Ευαγόρας Παλληκαρίδης Νταϊάνα και Megxit τα μελανά σημεία – Οι χρονιές σταθμοί στα 70 χρόνια βασιλείας 

Στο θρόνο από τα 25 της χρόνια, η Ελισάβετ Β’ διόρισε 14 πρωθυπουργούς και συνεργάστηκε με 13 προέδρους των ΗΠΑ, για να ξεπεράσει σε θητεία τη θρυλική βασίλισσα Βικτόρια. Από τότε που γεννήθηκε είδε τη Βρετανική Αυτοκρατορία να απογειώνεται και να συρρικνώνεται, το Ηνωμένο Βασίλειο να εντάσσεται στην Ενωμένη Ευρώπη και να αποχωρεί οικειοθελώς από αυτήν, τον άνθρωπο να πηγαίνει στο φεγγάρι, τη Σοβιετική Ενωση να καταρρέει και την παγκοσμιοποίηση να κυριαρχεί στη διεθνή σκηνή.

Εφυγε απο τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νεμέας Κώστας Καλατζής / Ψήφισμα του ΔΗΜΟΥ ΝΕΜΕΑΣ

 Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Νεμέας Κώστας Καλαντζής και το Δημοτικό Συμβούλιο  - PeloponnisosNews Online 

 

Σε ηλικία 75 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νεμέας Κώστας Καλατζής. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:00 στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στα Αηδόνια Κορινθίας.

Ο Κώστας Καλατζής είχε διατελέσει πρόεδρος στην τοπική κοινότητα Αηδονιών επί σειρά ετών. Εξελέγη για πρώτη φορά δήμαρχος Νεμέας την τετραετία 2006 – 2010. Επανεξελέγη δήμαρχος Νεμέας την τετραετία 2014-2019.

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                          Νεμέα : 09-9-2022 

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                                                       

ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


 

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεμέας στην αριθμ.  74/9-9-2022 έκτακτη συνεδρίασή του ενημερώθηκε από το Δήμαρχο,κο Φρούσιο Κων/νο, για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Νεμέας και πρώην Προέδρου Κοινότητας Αηδονίων .

Ο κος Δήμαρχος αφού αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Καλαντζή Κων/νου,την εξαιρετική του προσφορά στο Δήμο Νεμέας και στον τόπο γενικότερα, πρότεινε να εκδοθεί ψήφισμα στη μνήμη του εκλιπόντος .

Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του Κων/νου Καλαντζή ,πρώηνΔημάρχου Νεμέας και πρώην Προέδρου Κοινότητας Αηδονίων,ο οποίος στη διαδρομή του στα κοινά υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση με υπευθυνότητα ,αφοσίωση ,πάθος και ανιδιοτέλεια ,επιδεικνύοντας εργατικότητα ,ήθος, συνέπεια ,αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην πορεία του Δήμου μας.

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος:

Παράταση δηλώσεων στο Δήμο Νεμέας για τις βροχοπτώσεις

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                          Νεμέα : 09-9-2022

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                                                       

ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

 

Ανακοινώνεται πως οι αιτήσεις για αποζημίωση από τις βροχοπτώσεις θα παραταθούν έως και τη Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

                                                                 ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΡΟΥΣΙΟΣ