Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για τους Έλληνες φοιτητές στην Ουκρανία

  

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, μετά από πρόταση των Συμβούλων της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου » Θανάση Πετράκου και Δημοσθένη Δρούγκα, ενέκρινε ομόφωνα, ψήφισμα για τους Έλληνες φοιτητές, που σπουδάζουν στα Πανεπιστήμια της Ουκρανίας.

Μεταξύ άλλων, το ψήφισμα αναφέρει:

Χαλάζι στην Πετρίνα Λακωνίας: Δηλώσεις στον ΕΛΓΑ για τις ζημιές στις ελιές Καλαμών

 

Οι παραγωγοί που έχουν υποστεί ζημιές, σε ελιές Καλαμών, από τη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε στην Κοινότητα της Πετρίνας, του δήμου Ανατολικής Μάνης, μπορούν να υποβάλουν δηλώσεις ζημιάς έως την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022.

Οι δηλώσεις θα υποβάλλονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στην ανταποκρίτρια του ΕΛΓΑ, στο ισόγειο του δημαρχείου, στο Γύθειο.

 

Επίσημο αίτημα της Ελλάδας στις ΗΠΑ για F35 - Ποιο είναι το αόρατο υπερόπλο

 Επίσημο αίτημα της Ελλάδας στις ΗΠΑ για F35  Ποιο είναι το αόρατο υπερόπλο 

Yπεγράφη σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το επίσημο αίτημα της Ελλάδας στις αρχές των ΗΠΑ για την απόκτηση των F35 και αναμένεται να σταλεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελλάδα ζητά να δεσμευτούν 20 αεροσκάφη F35, όπως είχε προαναγγείλει και ο πρωθυπουργός, και άλλα 20 υπό αίρεση.

Μάλιστα, οι διαδικασίες θα

«Green Deal Greece 2022» - Οι δράσεις των υπουργείων Υποδομών και Μεταφορών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και οι πρωτοβουλίες της κατασκευαστικής αγοράς για τις πράσινες υποδομές

Βασίλης Κικίλιας: Τα νησιά μας επανατοποθετούνται στον παγκόσμιο χάρτη ως πρότυπα βιωσιμότητας

 

Τα έργα υποδομών, που έχουν δρομολογηθεί και υλοποιούνται στην ελληνική επικράτεια έχουν ευθεία και θετική επίδραση στην ποιοτική βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της χώρας, με άμεσα και μετρήσιμα οφέλη για την οικονομία την ανάπτυξη και την απασχόληση ενώ παράλληλα ενισχύονται οι ιδιωτικές τουριστικές επενδύσεις σε όλες τις κλίμακες, επισήμανε ο Βασίλης Κικίλιας υπουργός Τουρισμού, από το βήμα του «Green Deal 2022», ολοκληρώνοντας με την ομιλία του την πρώτη ημέρα των εργασιών του διήμερου συνεδρίου του ΤΕΕ.