Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Μαρία Συρεγγέλα: Πρώτη γυναίκα γραμματέας της ΝΔ - Το παρασκήνιο της επιλογής Μητσοτάκη Είχε ξεχωρίσει μεταξύ άλλων βουλευτών που ακούγονταν για τη θέση

 https://i1.prth.gr/images/1168x656/_webp/files/2023-11-10/maria-syreggela-arthrou.jpg 

Η καταγόμενη από την Κορινθία βουλευτής του Δυτικού Τομέα της Β' Αθηνών και πρώην υφυπουργός Οικογένειας Μαρία Συρεγγέλα ήταν εδώ και μέρες το πρώτο φαβορί για τη θέση της γραμματέως της ΝΔ, προκειμένου να αντικαταστήσει τον εκ των πραγμάτων επιτυχημένο γραμματέα του κόμματος Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος φορούσε επί μήνες «διπλό καπέλο» και ήθελε και αυτός να επικεντρωθεί στα καθήκοντά του ως κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Με δύο δημοσιεύματα, το «ΘΕΜΑ» την περασμένη Κυριακή και το protothema.gr την Τετάρτη ανέδειξαν το ότι η κ. Συρεγγέλα ήταν φαβορί και η εκκρεμότητα θα λυνόταν σύντομα. Όπερ και

Προβλήματα σε Αργολίδα και Αρκαδία από ισχυρή καταιγίδα

 Μικροπροβλήματα σε Αργολίδα και Αρκαδία δημιούργησε η ισχυρή καταιγίδα 

Προβλήματα προκάλεσε σε περιοχές της Αργολίδας και της Αρκαδίας, η καιρική μεταβολή που σημειώθηκε τις πρώτες μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής, 10 Νοεμβρίου 2023. Ο ισχυρός άνεμος, προκάλεσε κοπές κλαδιών και δένδρων, σε περιοχές του δήμου της Τρίπολης.

Κορμός λεύκας έπεσε στην πλευρά του δρόμου, στην οδός Πελάγους της Τρίπολης, σε σημείο που βρίσκεται σχολικό συγκρότημα, χωρίς – ευτυχώς – να προκληθεί ατύχημα.

Δένδρο πάνω στα σύρματα της ΔΕΗ, επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου Τρίπολης,

Α΄ Κορινθίας: Οι μάχες της 9ης αγωνιστικής.

 

Με την 9η αγωνιστική συνεχίζεται, αύριο Σάββατο (11/11/2023 – 15:00), το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας με αρκετά ενδιαφέροντα παιγνίδια. 

Ο  Πέλοπας Κιάτου, μετά την  απώλεια των πρώτων του βαθμών (0-0) το περασμένο  Σάββατο στο Πετρί, επιστρέφει στην έδρα του όπου υποδέχεται τον Άρη Βοχαϊκού και αναζητά την νίκη και την επάνοδό του στην κορυφή της βαθμολογίας , ελπίζοντας σε τυχόν αποτυχία του ΑΟ Λουτρακίου καθώς δοκιμάζεται εκτός έδρας ( στο γήπεδο της Κλένιας) κόντρα στον Ατρόμητου Χιλιομοδίου.  .

Την ίδια ώρα ο Τενεάτης Αθικίων, στο γήπεδο αντιμετωπίζει την Θύελλα Πετρίου, ενώ στο Λέχαιο ο Κύψελος Κορίνθου αγωνίζεται με την Ελλάδα Βέλου.

Ο ΑΟ Ζευγολατιού στην έδρα του υποδέχεται τον Ισθμιακό και στους Αγίους Θεοδώρους,η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τόν ουραγό Ολυμπιακό Άσσου

Στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου αναζητά νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Πανσολυγειακό, ενώ τέλος ρεπό έχει ο Αστέρα  Δερβενίου.

9η Αγωνιστική