Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-4: Τον ζάλισε η "τσίκνα"/ Νέος ισραηλινός «εφιάλτης» και άμυνα - παιδική χαρά!

 https://www.fosonline.gr/media/news/2024/03/07/292623/main/osfp-maccabi.jpg 

Η κατάρα των ισραηλινών ομάδων ξαναχτύπησε τον Ολυμπιακό! Αυτή τη φορά με πολύ σκληρό τρόπο, γιατί οι Πειραιώτες βρίσκονταν σε «καλό φεγγάρι» και ήρθε η Μακάμπι Τελ Αβίβ για να τους προσγειώσει ανώμαλα με το εμφατικό 1-4 που πήρε στο Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» προδόθηκαν από την ανασταλτική τους λειτουργία, την οποία ξεχαρβάλωναν οι Ισραηλινοί σε κάθε ευκαιρία που τους δινόταν. Επί της ουσίας, έκαναν πέντε σοβαρές φάσεις και πέτυχαν τέσσερα γκολ. Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός ενώ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - ΦΕΤΟΣ ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΗΛΙΚΑΣ ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ: "ΣΕΒΑΣΜΟΣ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ"

 

Τρίπολη,  06 Μαρτίου2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το τρίπτυχο "Σεβασμός - Αξιοπρέπεια - Ασφάλεια" υποδέχεται φέτος την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας  ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης. 

Με το μήνυμά του το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ προτρέπει όλους μας αυτή τη χρονιά να στρέψουμε τη ματιά μας στη γυναίκα της 3ης ηλικίας και να δώσουμε τη δέουσα προσοχή σε όλες αυτές τις σεμνές και ταπεινές φυσιογνωμίες που κινούνται αθόρυβα δίπλα μας και που δεν βρίσκονται ποτέ μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. 

Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ μας καλεί φέτος  να "φωτίσουμε" αυτή την πλευρά της γυναικείας ζωής και να αναδείξουμε τα προβλήματα της καθημερινότητάς της.