Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ποδαρικό με το δεξί η Κόρινθος στα Μέγαρα



Ποδαρικό με το δεξί έκανε η Κόρινθος στη Πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής καθώς έφυγε από τα Μέγαρα με χρυσό τρίποντο όπου επικράτησε του Βύζαντα με 1-0. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Νίκου Κουρμπανά σημείωσε στο 82' ο Μπιτσάκος με κοντινή προβολή ύστερα απο παράλληλη μπαλιά του Παυλίδη, ενώ στο 70' ο Μωυσίδης είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους..
Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Μουράτ Σεροπιάν): Ούλμαν, Ιωάννου, Καραμπλάκας (72 Στρατάκης), Ντούνης, Μπελεγρίνης, Μουστάκης, Ατματζίδης, Ρούσσος (75 Δήμου), Παγώνης (58 Ρωβύθης), Μωυσίδης, Οκουε.
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Δημαράκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Μαντάς, Παυλίδης, Παππάς Χρ. (36 Μπιτσάκος), Ζάρκος, Παπαευθυμίου, Ντόμας, Δημητριάδης, Καφαντάρης (62 Ιακωβάκης/90 Ψυχογιόπουλος).

Παράλληλα, η Παναχαϊκή αν και προηγήθηκε με 1-0 στο 22' με σουτ του Τόμαζιτς έχασε στον Ασπρόπυργο, με σκορ 2-1 από την τοπική ομάδα. Τα τέρματα του Ασπρόπυργου πέτυχαν στο 48’ ο Κριαράς με σουτ και στο 67' ο Λύγκος με κεφαλιά. Στο 81' ο Κουσκουνάς σημάδεψε το δοκάρι του

Στη μάχη του σταυρού οι «μικροί πρωθυπουργοί»

ΟΙ «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» αποκαλύπτουν



Από την Τρίτη που μας πέρασε, μπήκαμε και επισήμως στην προεκλογική περίοδο για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της 7ης Νοεμβρίου.
Και μπορεί η περασμένη Τρίτη να ξεκίνησε με την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης, αποκαλούμενης και ως «κυβέρνησης μεσονυχτίου», αλλά την ίδια ώρα ξεκινούσε και η «μάχη της Περιφέρειας και των Δήμων».

Παπούτσι εναντίον του Πρωθυπουργού




Ελεύθερος αφέθηκε ο άνθρωπος, που το χθες πρωί, κατά την έξοδο του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου από την 75η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), εκτόξευσε ένα παπούτσι εναντίον του και εκστόμισε διάφορες φράσεις. Το παπούτσι δεν έφτασε στον πρωθυπουργό. Ο δράστης, 49χρονος γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν κινήθηκε κάποια ποινική διαδικασία εναντίον του

ΑΠΕ

Επίθεση κατά του Κώστα Μίχαλου


Άγνωστοι χθές, που αποσπάστηκαν από το μπλοκ των διαδηλωτών, ιδιοκτητών φορτηγών, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλάς" της Θεσσαλονίκης, επιτέθηκαν κατά του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνου Μίχαλου όπου τον προπηλάκισαν και τον χτύπησαν με γροθιές και κοντάρια σημαίας. Η αστυνομία, προκειμένου να τους απομακρύνει, έκανε χρήση κροτίδων κρότου-λάμψης. Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος που είναι Ευρωστινιακής καταγωγής ( από Ζάχολη και Χελυδόρι), την ώρα της επίθεσης ,μετέβαινε στο ξενοδοχείο, προκειμένου να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων
Στο μεταξύ με σκεπτικισμό αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού από το βήμα της ΔΕΘ καθώς, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Κ. Μίχαλος «δεν ακούσαμε συγκεκριμένες και εμπεριστατωμένες συνολικές πολιτικές παρά μόνο αποσπασματικά μέτρα - ασπιρίνες που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αναστρέψουν σήμερα την πτωτική πορεία της αγοράς».

Στη σκιά του... Δαλούκα οι σημερινοι αγώνεςi!


Η Super League δεν είναι μόνο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αλλά το δεύτερο... πιάτο της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται στη σκιά της «διαμάχης» των «αιωνίων». Τον Πανσερραϊκό υποδέχεται η ΑΕΚ (NS1, 20:30).

οι σημερινοί αγώνες

Μαρινάκης: «Οι Δαλούκες να πάνε σπίτι τους»!

Η νέα τάξη... πραγμάτων και οι «φιλίες» στο ελληνικό ποδόσφαιρο κράτησαν μόλις μία μέρα. Και στο πρώτο ανάποδο πέναλτι τινάχθηκαν όλα στον αέρα.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα Βαγγέλης Μαρινάκης έξαλλος για το πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό και με το οποίο κέρδισε τον Αρη, έκανε λόγο για «έγκλημα. Οι Δαλούκες να κρεμάσουν τις σφυρίχτρες τους»!

Το νέο μισθολόγιο του Δημοσίου

Μόνο τα επιδόματα θέσης ευθύνης και οικογενειακό θα παραμείνουν εν ισχύι από το πρώτο τρίμηνο του 2011

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Της Φωτεινης Καλλιρη

Θερμό αναμένεται να είναι το φθινόπωρο για τους δημοσίους υπαλλήλους, καθώς δεκάδες επιδόματα

ΔΗΜ. ΔΡΑΚΟΣ: « Δύσκολια να πείσει ο Τατούλης»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος στην εφημερίδα «Ημερησία του Σαββάτου»

«... Ο κ. Τατούλης είναι ο επίσημος υποψήφιος του ΠαΣοΚ. Ουδέποτε υπήρξε ανεξάρτητη η υποψηφιότητά του. Αποδείχτηκαν όλα προμελετημένα και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού του Πελοποννησιακού Λαού δεν πέτυχε. Ο αντίπαλός μου, πέρα από το γεγονός ότι πρέπει να εξοικειωθεί με τα θέματα της Αυτοδιοίκησης και να βρει κάτι να πει για την Πελοπόννησο, αντιμετωπίζει τη δυσκολία να πείσει ταυτόχρονα τους φίλους της ΝΔ ότι απαρνιέται το ΠαΣοΚ και τους φίλους του ΠαΣοΚ ότι απαρνιέται τη ΝΔ.»

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1 - Η άσπρη βούλα ήταν πράσινη

...

Διαμαρτυρόμενος πολίτης πέταξε σήμερα το παπούτσι του κατά του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ και υποψιαζόμαστε ότι κάτι ανάλογο θα ήθελαν να κάνουν αρκετοί οπαδοί του Αρη κατά του Δαλούκα. Το

Νίκησε, δεν έπεισε ο Ολυμπιακός


Ολυμπιακός - Κέρκυρα 2-0
Ο Ολυμπιακός χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης έκανε... ποδαρικό στις νίκες, επικρατώντας της Κέρκυρας με 2-0 στο άδειο «Καραϊσκάκης». Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν οι

Δύο "Χ"αμένοι βαθμοί...

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡIΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ 0-0

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, πριν από λίγες ημέρες τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του είναι σε θέση να κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Για να συμβεί, όμως, αυτό, θα πρέπει