Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Θερμοκρασία υπό το μηδέν

Θερμοκρασίες κάτω του μηδενός  καταγράφονται αυτή τη στιγμή Κορινθία σε ορεινές περιοχές . Στο Σαραντάπηχο η θερμοκρασία έχει πέσει στους – 3 βαθμούς Κελσίου , στην Καστανιά  στους – 2 και στο Αγγελόκαστρο τον – 1 βαθμό. Επίσης σε πολλά χωριά του Νομού η θερμοκρασία βρίσκεται στους 2 βαθμούς πάνω από το μηδεν ενώ σε άλλα  το θερμόμετρο δείχνει 0.

Κλειστός ακόμα από το χιόνι ο δρόμος από το Διάσελο Καρυάς προς το Δερβένι

Το μεγαλύτερο τμήμα του οδικού δικτύου είναι πλέον ανοικτό , με εξαίρεση , το δρόμο Διάσελο Καρυάς προς Δερβένι . Ήδη καταβάλλονται προσπάθειες ώστε τις επόμενες ώρες και αυτό το τμήμα να είναι ανοικτό στην κυκλοφορία .
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί από τους οδηγούς στην κίνηση με τα οχήματα τους τις πρωινές ώρες εξαιτίας του παγετού και παρακαλούνται να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους . Κατά τις μετακινήσεις τους δε, να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες .
Στο μεταξύ ο  Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γιώργος Δέδες  , μαζί με τον Δήμαρχο Συκιωνίων κ. Σταματόπουλο Σπύρο επισκέφτηκαν σήμερα σχεδόν το σύνολο του κεντρικού δικτύου του ορεινού όγκου του δήμου Συκιωνίων (Φενεός – Στυμφαλία) για να συνεργαστούν , ώστε με επιτόπου παρεμβάσεις να αντιμετωπίσουν το όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας των χιονοπτώσεων των τελευταίων ημερών .

Η κόρη από το Δερβένι ( παραδοσιακό)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Ν.Δ.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΝΔ κ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ndpress@nd.gr


Για καθεστωτικές πρακτικές της ΕΡΤ.

Φαντάζομαι ότι έχετε πάρει όλοι την ανακοίνωση που βγάλαμε χθες για το θέμα της ΕΡΤ. Η ανακοίνωση βγήκε μετά από το απαράδεκτο γεγονός, το οποίο συνέβη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, να μην υπάρξει ούτε μία αναφορά, ούτε ένα πλάνο από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. και την ομιλία του Προέδρου Αντ. Σαμαρά. Αυτό, νομίζω, ότι δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ. Δηλαδή, όσο θυμάμαι από την εμπειρία μου, την επαγγελματική, ποτέ, ποτέ, δεν έχει συμβεί αυτό το πράγμα.

Πρόσκληση στους Διευθυντές του ΥΠΠΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ 

Τρίπολη, 4/2/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τους Διευθυντές του Υπουργείου Πολιτισμού προσκάλεσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη 08/02/2011 και ώρα 11:00 π.μ. στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου) στην Τρίπολη, σε σύσκεψη για να ανταλλαγή απόψεων σε θέματα των αρμοδιοτήτων του ΥΠΠΟ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ν. Δ. ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας στη σημερινή ανακοίνωση της ΕΡΤ Α.Ε., έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΔ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ndpress@nd.gr
Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει αύριο, Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 9:00 π.μ., επιμορφωτικά σεμινάρια με θέματα ιδεολογίας, πολιτικής επιμόρφωσης, οργανωτικά και επικοινωνίας, για τα στελέχη της Περιφερειακής Οργάνωσης, στα γραφεία του κόμματος (Λ. Συγγρού 340).

Εισηγητές στα σεμινάρια είναι οι εξής:
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς.
Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλης Αγγελάκας.
Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Μουρούτης.
Ο αναπληρωτής Γραμματέας Νέων Τεχνολογιών κ. Δημήτρης Πτωχός.
Ο Επικοινωνιολόγος κ. Γιάννης Ολύμπιος.

Κυβερνητική σύγχυση και προκλητικότητα στο πρόβλημα των αθρόων εισαγωγών λεμονιών

«

Ψεύτες, ανίκανοι, αδιάφοροι ή όλα μαζί;»

Απροστάτευτοι, παραγωγοί και καταναλωτές

Στο έλεος της κυβερνητικής ανικανότητας και της πολιτικής «Βαβέλ» που χαρακτηρίζει την Κυβέρνηση, είναι αφημένοι παραγωγοί λεμονιών και καταναλωτές. Ενόσω οι καρποί των λεμονόδενδρων παραμένουν άκοποι στα δένδρα, η Ελλάδα συνεχίζει την απαράδεκτη και ασύμφορη αθρόα εισαγωγή λεμονιών κατώτερης ποιότητας από άλλες χώρες, με αποτέλεσμα να πλήττεται το εισόδημα των ντόπιων παραγωγών, αλλά και το προϊόν να φθάνει με υπεραυξημένη τιμή στα ράφια.
Στις 13 Ιανουαρίου, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Κουτσούκος, απάντησε σε Ερώτηση του βουλευτή Αχαΐας Νίκου Ι. Νικολόπουλου, ότι η παραγωγή των λεμονιών έχει μειωθεί από τον μεγάλο παγετό του 2004 που έπληξε της περιοχές που συγκεντρώνουν το 66% του συνόλου παραγωγής λεμονιών σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και η Αχαΐα.

Άλλαξε χέρια το Ατλάντικ στο Ξυλόκαστρο


Στην πώληση του παγίου εξοπλισμού τριών καταστημάτων της, στη Μυτιλήνη και το Ξυλόκαστρο, προχώρησε η Ατλάντικ [ATLr.AT]  Σούπερ Μάρκετ, στο πλαίσιο του εν εξελίξει προγράμματος αναδιάρθρωσης του δικτύου της.
Ειδικότερα, η εταιρεία πούλησε δύο καταστήματα στην Μυτιλήνη (Καλλονή-Πλωμάρι) στην επιχείρηση «ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ» με τα έσοδα από την πώληση των οποίων αποπληρώθηκε μέρος του υπολοίπου οφειλής του προμηθευτή «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ-ΜΕΒΓΑΛ. Α.Ε.».
Επίσης, πούλησε ένα κατάστημα στο Ξυλόκαστρο στην επιχείρηση Σούπερ Μάρκετ «ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε.».


naftemporiki.gr

Πρόσκληση Εορτασμού Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Ρεθίου


Το Τοπικό Συμβούλιο Ρεθίου του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
σας καλεί την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011
στις 09:30 στον εορτασμό του Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΤΟΠ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόγραμμα - Πρόσκληση Εορτασμού Ιερού Ναού Αγ. Χαραλάμπους Καλλιθέας Κορινθίας



Τετάρτη 09.02.2011  
 Ώρα 6:00 μ.μ.  Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Διονυσίου.

Πέμπτη 10.02.2011
Πανηγυρική Θεία Λειτουργία
Ώρα 7:30 Έναρξη Ακολουθίας Όρθρου
Ώρα 09:45 Προσέλευση Αρχών
Καλείσθε όπως συμμετάσχετε στις ιερές πανηγυρικές ακολουθίες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΡΛΑΣΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ

Έσβησε στα 58 της η Μαρία Σνάιντερ

"Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι" με… ενορχηστρωτή τη θλίψη!


Η Γαλλίδα ηθοποιός Μαρία Σνάιντερ, η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι" στο πλευρό του Μάρλον Μπράντο, έσβησε χθες στα 58 της χρόνια ταλαιπωρημένη από καρκίνο. Η Μαρία πέθανε σήμερα το πρωί στο Παρίσι έπειτα από μακρά ασθένεια", δήλωσε ένας από τους συγγενείς της ηθοποιού, ενώ θα ενταφιαστεί στο κοιμητήριο Περ-Λασέζ, έπειτα από μια θρησκευτική τελετή, η ημερομηνία της οποίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.
Η Σνάιντερ ήταν κόρη του διάσημου Γάλλου ηθοποιού Daniel Gélin και της γεννημένης στη Ρουμανία Marie-Christine Schneider, που διατηρούσε βιβλιοπωλείο στη πόλη του φωτός.
Σε ηλικία μόλις 19 ετών πρωταγωνίστησε στη θρυλική ταινία του Μπερνάντο Μπερτολούτσι, για τις προκλητικές σκηνές της οποίας μίλησε χρόνια αργότερα, το 2007, στηνβρετανική εφημερίδα «Daily Mail» λέγοντας: «Ένιωσα εξευτελισμένη και για να είμαι ειλικρινής, ένιωσα ότι είχα βιαστεί».
Για την εμπειρία της στο «Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι» είχε επίσης δηλώσει ότι αυτή και ο Μπράντο «έμειναν φίλοι μέχρι το τέλος» και ότι «αναμφισβήτητα, η καλύτερη εμπειρία μου στην ταινία ήταν η συνάντησή μου με τον Μάρλον». ενώ η ανάδειξή της ως σύμβολο του sex παρά ως σοβαρή ηθοποιός, την έκανε να μη γυρίσει ποτέ ξανά γυμνή σκηνή σε ταινία. Ακόμα, έχει εμφανιστεί και σε άλλες γνωστές ταινίες, όπως οι «The Passenger» και « Jane Eyre».
Η ζωή της Σνάιντερ ήταν αρκετά ταραχώδης, καθώς ιδιαίτερα η δεκαετία του ‘70 σημαδεύτηκε από εθισμό στα ναρκωτικά, πολλές καταχρήσεις και μια απόπειρα αυτοκτονίας.
Το 1974 αποκάλυψε ότι η ερωτική της επιθυμία δεν περιορίζεται μόνο στους άντρες, ενώ το 1976 νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική στη Ρώμη μαζί με μία γυναίκα την οποία περίγραφε ως ερωμένη της.
Στην Ιταλία βρισκόταν για τα γυρίσματα της ταινίας «Caligula», στην οποία τελικά αρνήθηκε να παίξει λόγω του υπερβολικού γυμνού.
Από το 1980 και έπειτα η Σνάιντερ βρήκε τον άνθρωπο που την έκανε να σταματήσει τις καταχρήσεις, για τον οποίο όμως ποτέ δεν αποκάλυψε αν είναι άνδρας ή γυναίκα. «Αυτός ο άνθρωπος είναι ο άγγελός μου και είμαι μαζί του από την στιγμή που τον γνώρισα μέχρι και σήμερα» είχε πει.

AΠE

Ο Αστέρας Δερβενίου στο Χιλιομόδι , κόντρα στον Ατρόμητο

Ένα από τους ενδιαφέροντες αγώνες στα πλααίσια της 17ης αγωνιστικης στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας θα γίνη αύριο στο Χιλιομόδι ανάμε σα στον τοπικό Ατρόμητο και στον Αστέρα Δερβενίου

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚ. - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ.
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Αίγιο: Σύλληψη 27χρονου που κατασκεύαζε πλαστά χαρτονομίσματα

Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε "πηγή" πλαστών

Στα χέρια της Ασφάλειας Αιγίου "έπεσε" ένας 27χρονος, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του μηχανισμό, με τον οποίο κατασκεύαζε πλαστά χαρτονομίσματα.
Ο μηχανισμός εντοπίστηκε στο σπίτι του μετά απο έρευνα αστυνομικών, οι οποίοι έφτασαν στα "ίχνη" του μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.
Σύμφωνα με την αστυνομία στο χώρο εντοπίστηκαν και 23 χαρτιά Α4 με τυπωμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.
thebest.gr

Δολοφονία επιχειρηματία τη νύχτα στο Αίγιο. Κουκουλοφόρος τον πυροβόλησε εξ επαφής!

Του την είχε "στημμένη" στην είσοδο της πολυκατοικίας


Έξω από το σπίτι του δολοφονήθηκε ο 59χρονος επιχειρηματίας από το Αίγιο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας κουκουλοφόρος τον περίμενε έξω από το σπίτι του, στην είσοδο δηλαδή της πολυκατοικίας όπου διέμενε.Ο δράστης τον πυροβόλησε εξ επαφής με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα το θύμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με το www.filodimos.gr το θύμα είναι ο επιχειρηματίας-καθηγητής μαθηματικών Άγγελος Αγγελόπουλος και πως μία γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, τηλεφώνησε στην Ασφάλεια Αιγίου και κατήγγειλε το θλιβερό γεγονός. Η Ασφάλεια έσπευσε, καθώς και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στο σώμα του επιχειρηματία βρέθηκαν 7 σκάγια. Τα πρώτα στοιχεία μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ αμφίβολο είναι αν ο δράστης ήταν επαγγελματίας δολοφόνος.
Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες ο Άγγελος Αγγελόπουλος, ήταν ο βασικός μέτοχος εταιρείας,η οποία πριν από αρκετό χρονικό διάστημα είχε κηρύξει πτώχευση, οδηγώντας σε οικονομικό αδιέξοδο δεκάδες πελάτες. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας δεχόταν το τελευταίο διάστημα απειλές για τη ζωή του, ζητώντας παράλληλα αστυνομική προστασία.
Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την υπόθεση για να εντοπίσουν τα αίτια αλλά και τον δράστη
thebest.gr

Πήραν απαντήσεις σε απορίες του Καλλικράτη

Σε εκδήλωση της ΚΕΔΚΕ στην Πάτρα βρέθηκαν χθες το πρωί Δήμαρχοι και αυτοδιοικητικοί από την περιοχή της Κορινθίας με σκοπό να ενημερωθούν για τις αλλαγές που έχει φέρει ο Καλλικράτης σε όλο το φάσμα της νέας λειτουργίας τους.

Ύποπτη η υπόθεση της ληστείας στη Συκιά

Είναι πολύ περίεργη η υπόθεση της ληστείας στη Συκιά, όπου και πέθανε η μία γριούλα με το που έφυγαν οι ληστές από το σπίτι! Πρόκειται για την υπόθεση που οι ληστές είχαν δέσει τα θύματά τους. Η κηδεία της μίας γριούλας έγινε. Η άλλη γριούλα δεν βοηθάει το έργο των αστυνομικών με τις καταθέσεις που δίνει, σε σημείο να ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ οι ίδιοι οι αστυνομικοί για το τι συμβαίνει!!!
Στην αρχή όλοι υπέθεσαν ότι η γριούλα σοκαρισμένη από το περιστατικό τα μπέρδευε και δεν γνώριζε τι έλεγε. Στη συνέχεια ακολούθησε η ίδια κατάσταση! Τώρα δύο πράγματα συμβαίνουν. Η ότι η γριούλα είναι ακόμα σοκαρισμένη από το γεγονός ή υπάρχει …κάτι άλλο στην υπόθεση και φοβάται να μιλήσει!
Για να δούμε τι θα γίνει στις καταθέσεις που θα δώσει η ηλικιωμένη στους αστυνομικούς στη συνέχεια… Έχει ενδιαφέρον.
Σε ότι έχει να κάνει με τους ληστές ακούγεται ότι η λεία τους ήταν πολύ καλή…

korinthiannews.gr

Μετέτρεψαν ασθενοφόρο σε... ταξί

Αποκάλυψη του ΣΚΑΪ

Ρεπορτάζ: Μελίνα Τσέλιου   01/02/2011 | 23:53


Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του ΣΚΑΪ, ότι ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, σε ημέρα απεργίας έδωσε την εντολή για την μεταφορά ασθενή με ασθενοφόρο από την Αθήνα στο Ξυλόκαστρο.
Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στις 5 Μαΐου του 2010, την πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ, ημέρα που χάθηκαν τρεις συνάνθρωποι μας στην τράπεζα Marfin.

H Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος ,

[..] Εμείς λοιπόν, λέμε, σε κάθε περίπτωση, όχι σε νέα μέτρα!  Δεν τα αντέχει ούτε η Οικονομία ούτε η Κοινωνία. Και κάτι ακόμα: όπως φάνηκε τον τελευταίο χρόνο, η κυβέρνηση αντιμετωπίζει
τη χώρα, όπως μια εταιρία «υπό εκκαθάριση»…
-- Μια εταιρία, κι αν ακόμα πτωχεύσει, τους υπαλλήλους της που θα μείνουν άνεργοι, θα τους αναλάβει το κράτος. Μια χώρα που την οδηγούν σε «εκκαθάριση», ποιος θα την αναλάβει;

Η Πελοπόννησος στα λευκά – Ποιοι δρόμοι χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Η περιφέρεια, δεδομένου ότι το κύμα κακοκαιρίας θα διαρκέσει, καλεί τους πολίτες που κινούνται με τα  οχήματά τους να φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες οπωσδήποτε, ενώ παρακαλεί όσους δεν έχουν εργασία να μην μετακινούνται χωρίς λόγο.

Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Αγροτική Ανάπτυξη

Στις 7 Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, με θέμα «Το Καλάθι των αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας Πελοποννήσου» και βασικούς εισηγητές τους κ. κ. Πέτρο Τατούλη, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και Κώστα Σκανδαλίδη, Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η ειδική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο «Αποστολοπούλειο» Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης και είναι ανοικτή στο κοινό.
Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του διαδικτύου από τον ιστότοπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου http ://ppel.gov.gr .

Το «σκοτάδι» της ΕΡΤ «έφαγε» ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                            Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2011
ndpress@nd.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα η δήθεν δημόσια τηλεόραση, επιβεβαίωσε με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο, τον κατήφορο στον οποίο έχει κατρακυλήσει το τελευταίο διάστημα.