Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Η Επίσκεψη του Δημήτρη Δράκου στον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο

Με το Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο παρουσία και του νομάρχη Κορινθίας και υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Νίκου Ταγαρά είχε συνάντηση την Τρίτη 21/9 το βράδυ στη Κόρινθο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Δράκος.

Η εμετική - προκλητική προπαγάνδα της Τρέμη και του σιναφιού από το Mega

















Έ
χω γράψει και παλαιότερα ότι μόνο "δελτία ειδήσεων" δεν είναι οι εκπομπές πολιτικού σχολιασμού των 8, πόσο μάλλον το δελτίο του Mega.

Χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο του σταθμού, η κ.Τρέμη ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας όταν ζήτησε από τους εκπροσώπους των φορτηγατζήδων να απολογηθούν για τα συνθήματα που ακούστηκαν γιατί τα ίδια συνθήματα είχαν ακουστεί κι από τους κουκουλοφόρους που έκαψαν τη Marfin!

Ο Πέτρος Τατούλης αύριο στην Αργολίδα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  Πελοποννήσου , κ. Πέτρος Τατούλης παραβρέθηκε σήμερα (Τετάρτη) το απόγευμα, στην Τελετή Εγκαινίων της 2ης Πανελλήνιας Έκθεσης «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2010».

Όπως μας ενημερώνει με Δελτίο Τύπου , ο κ. Τατούλης, τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί τους νομούς Αργολίδας, Κορινθίας, Μεσσηνίας και Αρκαδίας.
Συγκεκριμένα:

Πανελλαδική απεργία, από την ΠΟΕ-ΟΤΑ, αύριο

Με προβλήματα θα λειτουργήσουν αύριο οι υπηρεσίες των δήμων και Νομαρχιών, μετά την προκήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που αποφάσισε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, για αύριο 23 Σεπτεμβρίου, σε όλους τους ΟΤΑ και τις δημοτικές επιχειρήσεις, για τους εργαζόμενους με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου ή έργου και 4ωρης στάσης εργασίας από τις 7,30 π.μ. έως τις 11,30 π.μ. για το υπόλοιπο προσωπικό.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ : Στόχος το τρία στα τρία


Στο πρώτο εντός έδρας παιγνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Α. Ο. Χανιά που θα γίνει την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 16.00 στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου στρέφουν την προσοχή τους στην Κόρινθο, φιλοδοξώντας να κάνουν το 3 στα 3 και να διευρύνουν έτσι το αήττητο σερί τους.

Από το Δερβένι αρχίζει την Παρασκευή «εκστρατεία νίκης» ο Δημήτρης Σκούρας

Από το Δερβένι αρχίζει την Παρασκευή την προεκλογική του εκστρατεία ξεκινώντας τις περιοδείες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Δημήτρης Σκούρας , ενώ την Κυριακή από το Ξυλόκαστρο θ’ ανακοινώσει τον συνδυασμό του.
Τα πάντα είναι έτοιμα στο «στρατόπεδο» του Δημήτρη Σκούρα καθώς τα μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνει από τους πολίτες τόσο στο Ξυλόκαστρο και στο Δερβένι όσο και από τα υπόλοιπα χωριά του διευρυμένου Δήμου είναι πολλά και δείχνουν , όπως και ο ίδιος πιστεύει ότι η νίκη θ’ είναι δική του , κάτι που δημιουργεί νευρικότητα, επιθετικότητα και έλλειψη ψυχραιμίας στους αντιπάλους συνδυασμούς και ιδιαίτερα στο συνδυασμό του δημάρχου κ. Κλαδούχου, που παρουσιάζονται κατώτεροι του αναμενόμενου.

Πάει στην Περιφέρεια ο Δημήτρης Δούσκας;

Με Τατούλη και Δέδε.


Σύμφωνα με πληροφορίες , ο πρώην Δήμαρχος Ευρωστίνης κ. Δημήτρης Δούσκας αναμένεται να είναι υποψήφιος σύμβουλος, στις εκλογές του Νοεμβρίου, στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη τον Γιώργο Δέδε. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα συμμετάσχει και η πρώην αντιδήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας Σούζυ Παπακωνσταντίνου η οποία υπήρξε συνεργάτης του Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας Γιώργου Γκιώνη.
Στο μεταξύ η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Κορινθίας , παρά τις όποιες αντιδράσεις , απεφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να στηρίξει , τον Πέτρο Τατούλη για υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στις ερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου, ο οποίος σήμερα το βράδυ θα παραβρεθεί στα εγκαίνια της 2ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2001.