Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Έκτακτη σύσκεψη Καλαβρυτινών στην Πάτρα για τα όσα ακούστηκαν στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ




Ευρεία σύσκεψη για τα όσα ακούστηκαν στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ "1821" γύρω από την έναρξη της επανάστασης, συγκαλεί ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών, τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ., στα γραφεία του, στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου 17Α.
Το ντοκιμαντέρ ανέφερε ότι η έναρξη της επανάστασης δεν έγινε στα Καλάβρυτα, αλλά σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, σχεδόν ταυτόχρονα, και πως η ορκομωσία των οπλαρχηγών στην Αγία Λαύρα από τον Παλαιών Πατρών, δεν έγινε ποτέ.
Στη σύσκεψη στην οποία θα καθοριστεί το πλαίσιο της αντίδρασης των Καλαβρυτινών κι όχι μόνο, έχουν προσκληθεί οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς, Αντιδήμαρχοι, πρόεδροι Συλλόγων και φορέων. Θα παραστούν και θα μιλήσουν Καθηγητές, συγγραφείς και επιστήμονες. Η συζήτηση είναι ανοικτή στο κοινό.
Στόχος της συνάντησης είναι να καθοριστεί το πλαίσιο αντίδρασης στα όσα ακούστηκαν στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ,καθώς "δεν είναι ένα θέμα τοπικό, αλλά εθνικό", δηλώνει στο www.thebest.gr o Πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Αθανάσιος Φραντζής.
best

Πολιτικοί γκαφατζήδες και πονηροί καναλάρχες ! Μετά το «θάψιμο» τής οργής του λαού στην πλατεία Συντάγματος μιλώντας για 100 άτομα ( ! ), τώρα τό ανθελληνικό 1821 τού "ΣΚΑΪ"

Τρίπολι, πλατεία Άρεως.

Θοδωρής Κολοκοτρώνης. Τόν βάλανε κι΄ αυτόν στό στόχαστρο ...
Δεν μας έφταναν λοιπόν τα όσα καθημερινά βλέπουμε, τραβάμε, και υποφέρουμε...
Δεν μας έφταναν οί περικοπές και τα ψαλιδίσματα στους μισθούς, στις συντάξεις, στα δώρα, στα φάρμακα, στους γιατρούς, στην εργασία, στην υγεία, στην Παιδεία, στην συντήρηση δρόμων και πάει λέγοντας, τώρα μας προέκυψαν και τα υπόλοιπα…

Θα λέγαμε λοιπόν ότι, σαν κάποιοι να τόβαλαν τάμα και στόχο να αγανακτήσουν, να ξεσηκώσουν, καί να διαιρέσουν τον λαό να κάνει επανάσταση…

Και δεν μιλάμε βέβαια γι΄ αυτή την ψευτοεπανάσταση του δίφραγκου των διοδίων «δεν πληρώνω, δεν πληρώνω…» πού την ξεφούσκωσε η κυβέρνηση ως πού να πείς κύμινο, φτιάχνοντας νόμο για πρόστιμα και πινακίδες, αλλά για εκείνη την ομαδική διαμαρτυρία πού θάπρεπε να γίνει κι΄ όμως δεν είδαμε για τα μεγάλα και φλέγοντα θέματα πού τώρα τσουρουφλίζουν τους πολίτες...


Διαβάστε περισσότερα » http://patrablog.blogspot.com  

O Επικήδειος Λόγος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας,κ. Αντώνη Σαμαρά για τον Μιλτιάδη Έβερτ


"Δύσκολο να περιγράψεις μια πληθωρική προσωπικότητα.
Η πρώτη λέξη που έρχεται στο νου: Αγωνιστής!
Αγωνιστής για την Παράταξη, αγωνιστής για τη Δημοκρατία, αγωνιστής για την Ελλάδα.
Αγωνιστής που έβαζε, πριν απ’ όλα και πάνω από όλα, τις αρχές του, τις ιδέες της Παράταξης, τις αξίες του τόπου.
Αυτές υπερασπίστηκε. Και στον αγώνα του αυτό, ήταν ασυμβίβαστος. Και σαρωτικός.
Δεν ήταν τυχαίο που ο λαός αποκάλεσε τον Μιλτιάδη Έβερτ «μπουλντόζα». Δεν του έβγαλαν αυτό το όνομα οι εχθροί του. Το υιοθέτησαν πρώτα οι φίλοι του. Κι ο ίδιος το αποδέχθηκε με καμάρι.
Αλλά η μαχητικότητά του ισορροπούσε με ανθρωπιά.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ NON PAPER ΤΟΥ κ. Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ κ. Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗ



Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας στα σημερινά σχόλια του κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Γ. Πεταλωτή για την τοποθέτηση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τη συνέντευξη Τύπου της Τρόικας, δήλωσε:

«Δυστυχώς για τον κ. Γ. Πεταλωτή, η διάψευση των υβριστικών επιχειρημάτων του έρχεται από τον ίδιο τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.
Το χαρτί που κρατάω στα χέρια μου είναι το ενημερωτικό σημείωμα που έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Υπουργός Οικονομικών, λίγη ώρα μετά την προκλητική συνέντευξη Τύπου της τρόικας. Με αυτό αποδεικνύεται ότι ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, όχι μόνον συμφωνεί με την τρόικα, αλλά και ήταν εν γνώσει του το σύνολο των χθεσινών δηλώσεων των εκπροσώπων της.
Δηλώσεις που προσέβαλαν την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού.
Ακόμα: Ο ασόβαρος πρωταθλητής του ψεύδους κ. Γ. Πεταλωτής καλά θα κάνει να πάψει να βγάζει ανακοινώσεις λάσπης. Για του λόγου το αληθές θυμίζω τι είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Σαμαράς στο Ζάππειο, τον Ιούλιο του 2010, για την αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, και σήμερα διαστρεβλώνει ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος:
Λέει ο κ. Σαμαράς: “…αξιοποίηση δεν σημαίνει «εκποίηση». Δεν σημαίνει «να πουλήσουμε ασημικά». Δεν σημαίνει να «βγάλουμε στο σφυρί» μνημεία ή χώρους που συνδέονται με την ιστορία μας ή με την εθνική μας ασφάλεια. «Αξιοποιώ» σημαίνει δίνω αξία σε κάποιο περιουσιακό στοιχείο που ως τώρα παραμένει ανενεργό ή απαξιώνεται...
…Και χωρίς το δημόσιο να χάσει την κυριότητα των ακινήτων του
…”
Λυπούμαστε τον ασόβαρο κ. Γ. Πεταλωτή που κάνει ότι δεν καταλαβαίνει την τεράστια διαφορά των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας από την άνευ όρων παράδοση της χώρας στους δανειστές της από το ΠΑΣΟΚ
…».
Επισυνάπτεται το ενημερωτικό σημείωμα που απέστειλε χθες ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, το οποίο άλλωστε μπορείτε να το βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης:

http://government.gov.gr/wp-content/uploads/2011/02/Επικαιροποίηση-Προγράμματος-Οικονομικής-Πολιτικής.pdf



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της Τρόικας και την αντίδραση της Κυβέρνησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα είπε ο κ. Μιχελάκης. Και οι κραυγές της κυβέρνησης κατά της Τρόικας είναι μια κακοστημένη παράσταση που κανείς δεν πιστεύει».

Πάνος Παναγιωτόπουλος: "Η πτώση του καθεστώτος Μουμπάρακ ανοίγει το δρόμο για τη Δημοκρατία"

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, αναφερόμενος στις εξελίξεις στην Αίγυπτο μετά την παραίτηση Μουμπάρακ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η πτώση του καθεστώτος Μουμπάρακ ανοίγει το δρόμο για τη Δημοκρατία στην Αίγυπτο, υπό την προϋπόθεση ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας θα διευκολύνουν και θα διασφαλίσουν τη διαδικασία μετάβασης μέχρι την ολοκλήρωσή της.
Η ελπίδα και η ευχή όλων μας είναι η πορεία της Αιγύπτου προς μία ανοιχτή δημοκρατική κοινωνία, με στέρεους θεσμούς, να γίνει μέσα σ’ ένα πλαίσιο σταθερότητας και ασφάλειας, απαραίτητο για τους ευρύτερους συσχετισμούς στη Μέση Ανατολή.
Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να είναι κοντά στις εξελίξεις, από τις οποίες επηρεάζονται σοβαρά συμφέροντα και της Ελλάδος, αξιοποιώντας τους παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας με τα Αραβικά Έθνη και τις δυνατότητες που προσφέρει στη χώρα μας η συμμετοχή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στους άλλους Διεθνείς Οργανισμούς
».

Θρυλική Θεσσαλο-ΝΙΚΗ τίτλου με τρομοκρατικό... ψαλίδι και στο +10!



Το καθάρισε ο Ολυμπιακός! Οι Ερυθρόλευκοι αν και βρέθηκαν πίσω από στο σκορ από το 17’ με γκολ του Νέτο έκαναν την ανατροπή με τους Τζιμπούρ (σ.σ. πρώτο με τους Πειραιώτες) και Φουστέρ (εκπληκτικό γκολ με βολ πλανέ) και επικράτησαν με 2-1 του Αρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Στο +10 ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό και πλέον ο τίτλος δύσκολα θα εγκαταλείψει το Λιμάνι!
Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, αλλά ο Αρης ήταν πολύ καλά διαβασμένος και στις αντεπιθέσεις ήταν πολύ επικίνδυνος.
Στο 17’ μάλιστα οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους ευκαιρία κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ! Ο Λαζαρίδης έκανε την κεφαλιά, ο Κόκε με τακουνάκι τροφοδότησε τον Νέτο και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα αφιέρωσε το γκολ στον Καστίγιο.
Αυτό το γκολ σάστισε προσωρινά τους παίκτες του Ολυμπιακού που έκαναν αισθητή την παρουσία τους 10’ αργότερα. Ο Τζιμπούρ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι.
Ενα λεπτό αργότερα, το πρόσωπο της αναμέτρησης έφυγε από τον αγώνα λόγω τραυματισμού. Ο Κέβιν Μιραλάς χτύπησε και τη θέση του πήρε ο Ζαϊρί.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο Ολυμπιακός ανέλαβε πλήρως την εικόνα του αγώνα. Ο Αρης είχε παθητικό ρόλο και έδωσε γήπεδο στους φιλοξενούμενους κι αυτό το πλήρωσε στο 39’. Εκπληκτική πάσα του Ιμπαγάσα στον Τζιμπούρ που απλά εκτελεί τον Βελλίδη για το 1-1. Πρώτο γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Τζιμπούρ.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του και ουσιαστικά έκλεισε στα καρέ του Βελλίδη τον Αρη. Στο 50’ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι πάνω στον Ριέρα, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε την εσχάτη των ποινών.
Η πίεση των παικτών του Βαλβέρδε δεν είχε βγει και σε ευκαιρίες, μιας και ουσιαστικά η εστία του Βελλίδη δεν είχε απειληθεί. Στο 73’ ο Καστίγιο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και για πρώτη φορά αγωνίστηκε ως αντίπαλος του Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός έκανε την δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, μιας και τραυματίστηκε ο Μανιάτης. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μίσελ δύο φορές με το κεφάλι δεν μπορεί να διώξει από την καρδιά της άμυνας, ο Φουστέρ εκμεταλλεύεται το λάθος του αμυντικού του Αρη και με εξαιρετικό γυριστό σουτ στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-2. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 55’ ο Αρης έκανε αισθητή την παρουσία του στο 88’ αλλά το σουτ του Πορτίγια μπλόκαρε εύκολα ο Πάρντο. Δύο λεπτά αργότερα, ο Καστίγιο έκανε τη γυριστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι και ο Ολυμπιακός πήρε τους πολύτιμους βαθμούς!
Αρης: Βελλίδης, Νέτο, Γκιάρο, Τόχα (86’ Πορτίγια), Κόκε, Φατί, Μίσελ, Μπομπαντίγια (73’ Καστίγιο), Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας
Ολυμπιακός: Πάρντο, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Μιραλάς (28’ λ.τρ. Ζαϊρί), Ρ. Μπράβο (82’ Χολέμπας), Φουστέρ, Α. Παπαδόπουλος, Μανιάτης (72’ λ.τρ. Τοροσίδης), Ριέρα.

Ελλάς Βέλου και Ατρόμητος Χιλιομοδίου συνεχίζουν τον καλπασμό τους . Ο Αστέρας Δερβενίου 1 - 0 τον Πανσολυγειακό και απλά τον προσπέρασε!

Μέ νίκη συνέχισαν και μάλιστα εκτός έδρας συνέχισαν τον καλπασμό τους στην Α' Κορινθίας, η Ελλάδα Βέλου και ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου. Η Ελλάδα επικράτησε 1 - 0 του Α. Ο. Σπαθοβουνίου , ενώ ο Ατρόμητος συνέτριψε με 5 - 0 την Προοδευτική Περιγιαλίου. Στο Δερβένι ο Αστέρας επικράτησε με 1 - 0 τον Πανσολυγειακό και τον προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ στο Λουτράκι ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα του Ηρακλή Ξυλοκάστρου με 4 -3. Νίκη εκτός έδρας με 1 - 0 σημείωσε επί της Δάφνης Εξαμιλίων ο Ηρακλής Λεχαίου, ενώ οι Αγιοι Θεοδώροι νίκησαν με το ευρύ 3 - 0 τον Ισθμιακό. Ο Αετός Κρυονερίου επικράτησε με 2 - 1 του Πανευρωστινιακού, ενώ τέλος ο ΠΑΣ Κλένια νίκησε με 1 - 0 τον Σαρωνικό Γαλατακίου.


18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ........... .......0 - 1
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ. - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ ....................0 - 1
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ ...................................3 - 0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒ. - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ ....................1 - 0
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ ......2 - 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚ. ...4 - 3
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔ ............0 - 5
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ ......................................0 - 1

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(επί 18 αγώνων)

48 - 11
51
48 - 8
50
42 - 23
35
33 - 22
34
33 - 24
27
29 - 27
24
22 - 25
22
21 - 30
22
26 - 34
21
21 - 27
19
24 - 34
19
28 - 41
19
20 - 35
19
23 - 39
15
20 - 42
14
18 - 34
12

Το "τελευταίο αντίο" στον Μιλτιάδη Έβερτ

Συγγενείς, φίλοι, απλός κόσμος, αλλά και πολιτικοί από όλους τους χώρους, είπαν σήμερα το μεσημέρι το "τελευταίο αντίο" στον πρώην Πρόεδρο της ΝΔ Μιλτιάδη Έβερτ. Η κηδεία του έγινε από το Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, και η σχεδόν σύσσωμη κεντροδεξιά παράταξη, την οποία υπηρέτησε με πάθος ο εκλιπών.

Εκτός από τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, ήταν εκεί η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Γεώργιος Σουφλιάς, δεκάδες νυν και πρώην βουλευτές, κομματικά στελέχη της ΝΔ, αλλά και πολλοί απλοί πολίτες.

Τους επικήδειους λόγους εκφώνησαν οι κύριοι Σαμαράς, Πετσάλνικος και Καμίνης.

Ο κ. Σαμαράς μίλησε για την πληθωρική προσωπικότητα του Μιλτιάδη Έβερτ και τόνισε ότι ήταν αγωνιστής, ασυμβίβαστος, πολιτικός που «δεν μάσαγε τα λόγια του», πάντα αφοσιωμένος στις αρχές του ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο κ. Πετσάλνικος στάθηκε στη μακρά κοινοβουλευτική παρουσία του εκλιπόντος και επισήμανε ότι δεν περιορίστηκε στη διεκπεραίωση, όταν ανέλαβε κυβερνητικά πόστα, εξασφάλισε την ενότητα της ΝΔ και τον χαρακτήριζαν πάντα η συνέπεια, ο δυναμισμός, η εντιμότητα και το ήθος.

Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε ότι ο Μιλτιάδης Έβερτ διεκδίκησε ρόλο καινοτόμο στην πολιτική ζωή του τόπου και συνέβαλε στην αλλαγή του επικοινωνιακού τοπίου με την ίδρυση του δημοτικού ραδιοφώνου 9,84.

Η εξώδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 13:10 χωροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου.Εκεί ήταν φυσικά και ο Πέτρος Δούκας ο οποίος είναι παντρεμένος με την κόρη του Μιλτιάδη Έβερτ, Ιλεάνα, καθώς επίσης και η άλλη του κόρη Αλεξία.

Παρόν επίσης και ο τέως δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος καθώς και πολλοί βουλευτές της ΝΔ αλλά και του ΠΑΣΟΚ

Aλλεπάλληλες δονήσεις στην Πάτρα, 3,4 ρίχτερ η νέα σεισμική δόνηση

Μια ακόμα ασθενή σεισμική δόνηση, η οποία έγινε ωστόσο αισθητή στην Πάτρα, σημειώθηκε στις 13.37, με μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου Αθηνών το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 12 χλμ. βόρεια της Πάτρας και συγκεκριμένα κοντά στο θαλάσσιο χώρο στ’ ανοικτά του χωριού Καραούλια.
Οι κάτοικοι της Πάτρας και της Ναυπάκτου, αισθάνονται από χθες το βράδυ αλλεπάλληλες δονήσεις. Ο σεισμός που εκδηλώθηκε στη 13.37 είναι ο τρίτος που γίνεται αισθητός μετά τη χθεσινοβραδινή δόνηση των 4,3 Ρίχτερ.

Από την πλευρα τους, οι σεισμολόγοι εμφανίζονται καθησυχαστικοί, τονίζοντας ότι όλες αυτές οι δονήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο μιας ομαλής μετασεισμικής δραστηριότητας.

3η συνάντηση Σπίθας Αγίας Παρασκευής-Παπάγου-Χολαργού

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/2/2011 στις 11 πμ στο Πνευματικό Κέντρο Χολαργού δίπλα από την εκκλησία Φανερωμένη. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6949010046 και 6977066792. Email:spithaagpaphol@gmail.com

"Αχ Βαχ, με έκαψες Βαρβάρα!"


Τί είναι το Σοπιλίδης.fm? Καλλιτέχνης, ραδιοφωνικός σταθμός, ή φόρουμ για τη μουσική τέλος πάντων;
Απ' όλα!


        Η ιδέα είναι ότι ο Σοπιλίδης.fm εκπέμπει μουσική, άποψη, και μαζεύει στο site φίλους και γνωστούς. Στόχος είναι να προβάλω εμένα ( ) και να μαθαίνετε τα νέα μου, αλλά και να μπορούμε και να επικοινωνούμε μέσα από εδώ, να ανταλλάσουμε απόψεις, σκέψεις, για ότι μας αποσχολεί για τη μουσική και όχι μόνο.
   Στο forum θα συζητάμε επί παντός επιστητού, και στο ραδιοφωνικό (ιντερνετικό) σταθμό θα ακούτε σε πρώτη φάση τα τραγούδια μου, με απότερο σκοπό να ακούγονται και τραγούδια όσων φίλων δημιουργών θέλουν να ακουστεί η μουσική τους μέσα από το Σοπιλίδης.fm , καθώς και να γίνονται και ζωντανές εκπομπές.
Επίσης σύντομα όλες οι ζωντανές εμφανίσεις θα μεταδίδονται και μέσω του Σοπιλίδης.fm σε όλο το ίντερνετ
       Βασικός σκοπός μου είναι να μη χανόμαστε!
  Θα ανεβάσω τα τραγούδια για να μπορεί όποιος θέλει να τα ακούει, όπως επίσης θα υπάρχει On - line δυνατότητα για όποιον θέλει να αγοράσει τα κομμάτια, αν θέλει να υποστηρίξει τη δουλειά που έκανα, με σκοπό να μεγαλώσω τα παιδάκια μου ((ξεκάθαρος ψυχολογικός εκβιασμός)) 
  Τα τελευταία χρόνια οι υποχρεώσεις αυξάνονται, οι παρέες λιγοστεύουν και ο ελεύθερος χρόνος τείνει να γίνει - μετά την υγεία - το πολυτιμότερο αγαθό. Έτσι αποφάσισα και άλλαξα τον ιστοχώρο μου, και να τον μετατρέψω σε μια σε μια μεγάλη παρέα, όπου φίλοι, συνεργάτες και ακροατε να μπορούμε να τα λέμε και να γνωριζόμαστε. Θα πίνουμε το ιντερνετικό καφεδάκι μας, και θα κάνουμε συζήτηση όταν δεν μπορούμε να τη κάνουμε από κοντά. Έτσι, πολύ σύντομα...
   Ελπίζω ο ιστοχώρος αυτός να γίνει μια μεγάλη παρέα
    Γεια και χαρά σε όλους!
Δωρεάν το νέο CD  του τραγουδοποιού Θωμά Σοπιλίδη με τίτλο "Αχ Βαχ, με έκαψες Βαρβάρα!"  για λίγες μέρες ακόμη!
Μπορείτε να το κατεβάσετε απολύτως δωρεάν, μέχρι 15- 2- 2011 από  την επίσημη σελίδα του τραγουδοποιού http://www.sopilidis.fm/ κάνοντας κλικ  εδώ
Πληροφορίες http://www.sopilidis.fm/

Πολεποννησιακός πόλεμος σε Αίγιο και Πύργο

Σούπερ ματς περιλαμβάνει η 20η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Football League 2. Ένα από τα τρία μεγάλα παιχνίδια που θα διεξαχθούν αυτή την Κυριακή στο Νότο γίνεται στο Αίγιο. Εκεί ο έκτος, αλλά πάντα μέσα στη μάχη της ανόδου, Παναιγιάλειος φιλοξενεί την πρωτοπόρο Κόρινθο. Οι δυο ομάδες έχουν μόλις έξι βαθμούς διαφορά και με μια νίκη των γηπεδούχων το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά.Αρκετά τα προβλήματα για τον προπονητή του Παναιγιάλειου, Παναγιώτη Τζαναβάρα, για το ματς με την Κόρινθο εντός έδρας. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Λιόσης, ο τραυματίας Ιορδανίδης και ο στρατευμένος Γκίκας. Από την άλλη η "Μπάρτσα" του Νίκου Κουρμπανά, το πιθανότερο είναι να παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Μεϊμάρογλου, ο οποίος θεωρείται αμφίβολος.
Σπουδαίο ματς και στην Κρήτη, όπου ο Πλατανιάς Χανίων παίζει με την Ρόδο. Οι δυο νησιώτες συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία προς την άνοδο και το αποτέλεσμα αυτού τον αγώνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τους στόχους και των δυο.
Στο τρίτο ντέρμπι της αγωνιστικής, η πάντα φιλόδοξη Παναχαϊκή πηγαίνει στον γειτονικό, αλλά όχι τόσο φιλόξενο Πύργο, για ένα από τα κλασσικά ντέρμπι της Πελοποννήσου από τα παλιά κόντρα στον Πανηλειακό.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Ηρακλής Ψαχνών παίζει στην Σαλαμίνα κόντρα στον μάχιμο Αίαντα, ο Ολυμπιακός Χερσονήσου παίζει με τον Ασπρόπυργο, ο Απόλλων Σμύρνης έχει θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στον Βύζαντα, ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ υποδέχεται τα Χανιά. Τέλος, οι δυο ομάδες που έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα παίζουν μαζί, οπότε δεν υπάρχει ξεκούραση για κανένα μονομάχο αυτή την αγωνιστική.

Το πρόγραμμα

20η αγωνιστική (15:00
)

Πλατανιάς – Ρόδος
Αίας Σαλαμίνας – Ηρακλής Ψαχνών
Χερσόνησος – Ασπρόπυργος
Παναιγιάλειος – Κόρινθος
Απόλλων Σμύρνης – Βύζας Μεγάρων
Πανηλειακός – Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρουφ – Χανιά

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ -ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ -ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ. - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ -ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒ. -ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ -ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚ