Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στην Ακράτα

Πήραν 1.200 ευρώ και τα ...τσιγάρα τους!


ΠΗΓΗ: thebest.gr

Δύο άγνωστοι - μάλλον αλλοδαποί - σήμερα τα ξημερώματα στις 03.15 π.μ λήστεψαν ένα περίπτερο στην Ακράτα. Η λεία τους, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, περί τα 1.200 ευρώ, και 2 κούτες τσιγάρα. Οι δύο δράστες, ακινητοποίησαν τη γυναίκα που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο περίπτερο με την απειλή του όπλου, της άδειασαν το ταμείο, πήραν τα τσιγάρα τους και έφυγαν σαν κύριοι. Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και την συλληψή τους.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ " Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης"




Η νέα αυτοδιοικητική πρόταση "Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης", σας καλεί στην ιδρυτική της, που θα γίνει την Κυριακή 18 Ιουλίου στις 11 το πρωί, στο θέατρο Άγγελος Σικελιανός στο Ξυλόκαστρο.

Σταματημό δεν έχουν τα δυστυχήματα στην Αιγιαλεία

Δύο ακόμη ανήλικοι νεκροί σε τροχαίο στο Διακοπτό

Τελειωμό δεν έχουν τα τροχαία δυστυχήματα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο στην γειτονική Αιγιαλεία. Μέσα σε 24 ώρες σημειώθηκαν δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου Πατρών στη Ροδοδάφνη και στο Διακοπτό , το οποίο ήταν θανατηφόρο. Συγκεκριμένα:

Η Γερμανία κατέκτησε την 3η θέση στο Mundial

Ουρουγουάη-Γερμανία 2-3




Σε έναν χορταστικό μικρό τελικό που είχε γκολ, θέαμα και ανατροπές, η Γερμανία επιβλήθηκε 3-2 της Ουρουγουάης και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο 19ο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως και πριν από

O λαός της Ζαχάρως απόψε ψήφισε για Δήμαρχο τον Πανταζή Χρονόπουλο


ΖΑΧΑΡΩ :

Ο λαός της Ζαχάρως απόψε ψήφισε , με την μεγαλειώδη συγκέντρωση του στη κεντρική πλατεία της πόλεως , έδωσε και πάλι ψήφο εμπιστοσύνης στο Δήμαρχο που θέλει στο τιμόνι του Δήμου και μετά την 7η Νοεμβρίου. Ψήφισε τον Πανταζή Χρονόπουλο.