Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Αύριο η έκτακτη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Συνεδριάζει αύριο, Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024, εκτάκτως η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.

Μοναδικό θέμα στην ατζέντα των εργασιών της, θα είναι η θεσμοθέτηση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Ύστερα από την πρόσφατη τοποθέτηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, σχετικά με τη διενέργεια δημοψηφίσματος, έτσι ώστε να τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού το θέμα του γάμου των ομοφυλόφιλων, αναμένεται η σχετική ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου μετά το πέρας των εργασιών της.

Η ανακοίνωση:

Συνέρχεται την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 9η πρωινή, σε έκτακτη Συνεδρία, η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στο εν Αθήναις Συνοδικό Μέγαρο με μoναδικό θέμα συζητήσεως: «Εκκλησία και ‘’θέσπιση γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου’’».

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η προπονητική ημερίδα στίβου που διοργάνωσε ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 στο Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου.  Η ημερίδα αυτή εντάσσεται σε ένα κύκλο αναπτυξιακών αγώνων που γίνονται σε διάφορες πόλεις της Πελοποννήσου.   

Συγκεκριμένα συμμετείχαν 400 αθλητές και αθλήτριες από 9 διαφορετικές πόλεις και αντίστοιχα σωματεία.  Οι επιδόσεις που σημειώθηκαν κυρίως στις αναπτυξιακές ηλικίες ήταν εξαιρετικές.  Τα αποτελέσματα για πρώτη φορά εκδόθηκαν ηλεκτρονικά με άμεση ανακοίνωση στο κοινό και στα σωματεία.   

 Η διοργάνωση θεωρήθηκε ως η αρτιότερη και πολυπληθέστερη από όλες τις προπονητικές ημερίδες που  έχουν γίνει στην Περ. Πελοποννήσου.    Ευχαριστούμε τα σωματεία  Α.Ο. ΜΕΓΑΡΩΝ, Γ.Σ.ΑΡΚΑΔΙΑΣ, Γ.Σ. ΛΥΚΑΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟ, Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑ 2016 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΔΡΥΟΠΕΣ Γ.Α.Σ.ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Α.Σ. ΝΕΜΕΑΣ, για την συμμετοχή τους. 

 Ευχαριστούμε επίσης τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους , αλλά και τους γονείς,   συνοδούς και φιλάθλους για την παρουσία  τους στους αγώνες.

Επόμενοι αγώνες που θα λάβει μέρος ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου είναι: το Πανελλήνιο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στην Τρίπολη και η Ημερίδα κλειστού στίβου  στην Πάτρα,  που θα γίνουν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024.

voula pachatouridou