Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Την Πέμπτη η κηδεία του Μιχάλη Κακογιάννη η ταφή του στον περίβολο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση για το θάνατο του σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη, προκαλώντας συγκίνηση για την απώλεια του ανθρώπου, που έβγαλε τον ελληνικό κινηματογράφο εκτός συνόρων της χώρας.
Όπως ανακοινώθηκε από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στην νεκρώσιμο ακολουθία, που θα ψαλεί αύριο, Πέμπτη, 27 Ιουλίου, στις 16:00, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν η υπουργός Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου, και η γγ του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού, Λίνα Μενδώνη. Τον Πρόεδρο και την Κυπριακή Δημοκρατία θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Ανδρέας Δημητρίου.
Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από επιθυμία του εκλιπόντος, η ταφή θα πραγματοποιηθεί στον περίβολο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, «ως προσωπικότητα που προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες στο Ίδρυμα», δημοσία δαπάνη, όπου θα διαβαστεί επικήδειος από τον δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου, όπου βρίσκεται το ΙΜΚ, Ανδρέα Ευθυμίου.
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ανακοίνωσε ότι όσοι θα ήθελαν, αντί για στεφάνι, μπορούν να προσφέρουν δωρεά στο ΙΜΚ.
Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - Αριθμός Λογαριασμού 708/296 004-47 / IBAN code GR1701107080000070829600447 SWIFT code ETHNGRAA
Επίσης, για τους φίλους του έχει ανοίξει βιβλίο συλλυπητηρίων τόσο στο σπίτι του, όσο και στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η "Μπάρτσα" ξεκινά την 1η Αυγούστου και... αναμονή για ΕΙΜ

Την Δευτέρα 1η Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η ομάδα της Κορίνθου ενόψει της νέα χρονιάς. Η διοίκηση  της ομάδας του Ισθμού με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε την ημερομηνία που θα ξεκινήσει η προετοιμασία, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.
«1) Τη Δευτέρα 01/08/2011 και ώρα 6:00μ.μ. αρχίζει στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου η έναρξη της προετοιμασίας της νέας σεζόν.

2) Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου και το δεύτερο στάδιο στα Χάνια του Πηλίου.

3) Σχετικά με τις αποφάσεις των πειθαρχικών επιτροπών, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ περιμένει την πρωτόδική απόφαση της Ε.Ι.Μ. της Ε.Π.Ο. για την ανάκληση των δελτίων και την επιβολή προστίμου που θα συζητηθεί στις 28/07/2011. Από την απόφαση της Ε.Ι.Μ. της Ε.Π.Ο. θα εξαρτηθεί εάν η ΠΑΕ παραπεμφθεί στην Πρωτοβάθμιας Επιτροπής FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ ή όχι.

4)Αυτή την εβδομάδα θα ολοκληρωθεί η απόκτηση ακόμη 4 ποδοσφαιριστών από την περιφέρεια.

5)Στην προετοιμασία της ομάδας θα συμμετέχουν και 5 παίχτες από την θυγατρική ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006».

- Να "ξηλώσει" τον Γ. Ραγκούση ζήτησε από τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θ. Λυμπερόπουλος. Η πορεία των ταξιτζήδων προς τη Βουλή.

Πριν απο λίγο στις 16:45 ξεκίνησε η πορεία των ταξιτζήδων πρός τη Βουλή
Ιδιοκτήτες ταξί από όλη την Ελλάδα ακόμη και με τα παιδιά τους έχουν έρθει στην Αθήνα και συμετάσχουν στην πορεία προς τη Βουλή. Περισσότεροι από 5.000 ξεκίνησαν απο τα γραφεία του ΣΑΤΑ, με συνθήματα κατά του υπουργού Μεταφορών και της κυβέρνησης. με κατεύθηνση το Σύνταγμα.
«Συνεχίζουμε δυνατά! Σπάνε και οι πιο ισχυροί αντίπαλοι μας» το μήνυμα του προέδρου των ταξιτζήδων, Θύμιου Λυμπεροπούλου, μιλώντας στους συγκεντρωμένους. Ζήτησε μάλιστα από τον πρωθυπουργό να "καταλάβει τι ζημιά του κάνει ο Ραγκούσης, αλλιώς θα υποφέρουμε όλοι".





Φτάνοντας στη Βουλή, αντιπροσωπεία του κλάδου θα ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Ραγκούση. Και όπως λένε στους δημοσιογράφους: «αν δε μας δεχτεί, θα προχωρήσουμε σε αποκλεισμούς σε όλη την Ελλάδα. Θα το βλέπετε και δε θα το πιστεύετε!». Εισαγγελική παρέμβαση για το άνοιγμα των διοδίων

Έρευνα για το αδίκημα της παράνομης βίας εκ μέρους αυτοκινητιστών ταξί, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελενη Ράϊκου, με αφορμή τις κινητοποιήσεις του κλάδου σε διόδια.

Αντικείμενο της νέας έρευνας αποτελεί το άνοιγμα των διοδίων από τους οδηγούς ταξί που έχει σημειωθεί σε όλη τη χώρα, με αποτέλεσμα την ελεύθερη διέλευση οχημάτων.

Η κα Ράϊκου, με έγγραφο της δίνει εντολή στην αστυνομία να διερευνήσει αν διαπράχθηκε το αδίκημα της παράνομης βίας και να εντοπίσει τους υπαίτιους. Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί θα ζητήσουν τις καταγραφές από το κύκλωμα καμερών που είναι εγκατεστημένο στα διόδια ενώ θα εξετάσουν, ως μάρτυρες, υπαλλήλους των διοδίων.

newsit.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Την κυβέρνηση ποιός θα την οδηγήσει στο αυτόφωρο;


        
               Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Ακόμα και ποινές φυλάκισης αντιμετωπίζουν όσοι φορολογούμενοι χρωστάνε πάνω από 5000 ευρώ.
Την ίδια στιγμή το κράτος χρωστάει δεκάδες δισεκατομμύρια σε πολίτες και επιχειρήσεις για δεδουλευμένα και αρνείται να τα καταβάλλει.

Την κυβέρνηση λοιπόν ποιός θα την πάει στο αυτόφωρο;

Η «Δημοκρατική Συμμαχία» πιστεύει ότι μόνον ένα στοιχειωδώς συνεπές κράτος μπορεί να έχει το κύρος και τη νομιμοποίηση να απαιτεί συνέπεια απ’ τους πολίτες».

Γ. Μιχελάκης...Χρόνος για παράταση της κυβερνητικής ανευθυνότητας δεν υπάρχει.


Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:    



«Χθες ο κ. Μόσιαλος -αναφερόμενος  στο θέμα των ταξί- απέδειξε ότι εκπροσωπεί μια διαλυμένη κυβέρνηση και άδειασε τον κ. Ραγκούση, υποσχόμενος αντ’ αυτού, “απελευθέρωση του επαγγέλματος με συγκεκριμένους κανόνες”.



Σήμερα, ο αρχιτέκτονας του χάους κ. Ραγκούσης φέρνει στον ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ την προσωπική του βεντέτα με τον κ. Ρέππα. Δεν μας αφορούν τα εσωκομματικά κανενός.



Οφείλει, όμως, ο κ. Ραγκούσης να καταλάβει πως δεν είναι δικαίωμά του να παίζει οποιαδήποτε παιχνίδια σε βάρος της Κοινωνίας, της Οικονομίας και της τουριστικής μας βιομηχανίας.



Είναι αδιανόητο να εμφανίζεται ανέτοιμος για συγκεκριμένες προτάσεις. Όπως αδιανόητη ήταν και η απόφασή του να καταργήσει τη ρύθμιση του προκατόχου του, χωρίς να έχει ο ίδιος συγκεκριμένη αντιπρόταση. Και, βέβαια, δεν μπορεί, μετά από όσα συνέβησαν να μην έχει ακόμη συγκεκριμένες θέσεις και να ζητά -μέσω του Κυβερνητικού Εκπροσώπου- πρόσθετο χρόνο.


Χρόνος για παράταση της κυβερνητικής ανευθυνότητας δεν υπάρχει.


Η ευθύνη ανήκει, πλέον, στον ίδιο τον πρωθυπουργό που οφείλει να εγκαταλείψει το ρόλο του ανεύθυνου παρατηρητή και να δρομολογήσει τη μόνη λύση:

Απελευθέρωση του επαγγέλματος με τους κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης».


Οικονομία με το… εκρού του νεκρού! Πέφτουν τα spread; Σκασίλα μας! Μας υποβαθμίζουν; Ξανά σκασίλα μας!



Βυθισμένος σε κώμα, ο «Μεγάλος Ασθενής» της Ευρώπης, με το εκρού του νεκρού στο πρόσωπο, δεν ενδιαφέρεται πλέον για τίποτε.

Πέφτουν τα spread, όπως συνέβη και χθες; Εντελώς αδιάφορο. Είτε πέσουν είτε ανέβουν δεν μας κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη.

Μας υποβαθμίζουν οι οίκοι σε καθεστώς περιορισμένης χρεοκοπίας, όπως επίσης συνέβη χθες; Επίσης εντελώς αδιάφορο. Ας μας υποβαθμίσουν όσο θέλουν, όπως ακούσαμε από αρμόδια κυβερνητικά χείλη.

Η Ελλάδα βρίσκεται εκτός οικονομικού γίγνεσθαι, έχει πάψει να ασχολείται με όσα ασχολούνται όλες οι χώρες του κόσμου, έχει μπει ξανά στο γύψο – ακριβώς στην επέτειο της ημέρας που αφαιρέθηκε ο γύψος της επτάχρονη δικτατορίας.


Κατάλαβε επιτέλους η κυβέρνηση για τι πράγμα κατηγορείται;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
«Θα αφοσιωθώ με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάκαμψη της Ελλάδας»: Η φράση ανήκει στη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και προφέρθηκε την επομένη των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής για την Ελλάδα.

Σχεδόν κανείς δεν της έδωσε την πρέπουσα σημασία. Αν σχολιάστηκε με κάποιον τρόπο, αυτός ήταν ειρωνικός.

Και όμως. Σ’ αυτή τη φράση συμπυκνώνονται τα αίτια της επί τουλάχιστον ένα χρόνο ταλαιπωρίας μας, που κατέληξε στον διεθνή οικονομικό έλεγχο της Ελλάδας του 21ου αιώνα. (Τόχει φαίνεται η κακή η μοίρα μας – και ο ελληνικός κοτζαμπασισμός - να το παθαίνουμε αυτό μια-δυο φορές σε κάθε αιώνα).

Είναι και η φράση που αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους κατηγορείται η κυβέρνηση και ο κ. Παπανδρέου προσωπικώς.

Για πετρέλαιο ψάχνει και η Τουρκία! ΑΠΟΚΤΑ ΒΑΘΥΣΚΑΦΟΣ 100 ΕΚ ΕΥΡΩ!

Βαθυσκάφος που θα διεξάγει σεισμικές έρευνες σε μεγάλα βάθη θα αποκτήσει σύντομα η Τουρκία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Χουριέτ»!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως πρωθυπουργός και υφυπουργός Άμυνας έδωσαν την έγκριση για την αγορά του σκάφους που θα είναι σε θέση να διενεργεί έρευνες σε τρία επίπεδα και το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στις έρευνες πετρελαίου που διεξάγονται στη Μαύρη Θάλασσα και στη διάνοιξη του διαδρόμου για την τοποθέτηση αγωγού που θα μεταφέρει νερό από την Τουρκία στα Κατεχόμενα!

Ο υπουργός ενέργειας και φυσικών πόρων Τανέρ Γιλντίζ δήλωσε ότι η απόκτηση αυτού του σκάφους έχει μεγάλη σημασία για την αξιοποίηση των 288.000 χλμ θαλασσίων εκτάσεων που περιστοιχίζουν το εμβαδόν των 783.000 χλμ ξηράς!

Η ναυπήγηση του πλοίου που έχει μήκος 90 μ και πλάτος 18-20μ. θα στοιχίσει 100 εκατ. ευρώ. Θα χρησιμοποιηθεί στη Μαύρη Θάλασσα, στη Μεσόγειο, στο Αιγαίο και στις ανοιχτές θάλασσες για να κάνει έρευνες για τον προσδιορισμό σεισμικού κινδύνου, για έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου, για έρευνες για τη μόλυνση των θαλασσών και τη συντήρηση αγωγών που βρίσκονται στο βυθό της θάλασσας.

Ανώτεροι υπάλληλοι του υπουργείου ενέργειας δήλωσαν ότι η απόκτηση ενός τέτοιου σκάφους έχει μεγάλη στρατηγική σημασία. Ειδικότερα, είπαν:

«Η ύπαρξη άλυτων προβλημάτων ως προς τον προσδιορισμό της υφαλοκρηπίδας, της ΑΟΖ και των χωρικών υδάτων στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ενός εθνικού σκάφους ερευνών για τη διεξαγωγή επιστημονικών ερευνών και την οριοθέτηση των αρμοδιοτήτων στις περιοχές αυτές».
elzoni.gr

Το αυτοκίνητο του 52χρονου αγνοούμενου από τη Λυγιά βρέθηκε στον προαστιακό του Κιάτου.

Από το Α. Τ.  Ξυλοκάστρου αναφέρφηκε ότι : «Το όχημα του 52χρονου τραπεζικού υπαλλήλου εντοπίστηκε στον σταθμό του προαστιακού στο Κιάτο. Αυτό σημαίνει ότι προφανώς πήρε το τρένο και έφυγε προς Αθήνα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του από την υπηρεσία μας συνεχίζονται…»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Οι πρόσκοποι καθάρισαν τα παράκτια δάση της Ηλείας και της Μεσσηνίας


ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ

Αυτές τις ημέρες αν βρέθει κανείς  στα παραλιακά χωριά της Ζαχάρως και της Τριφυλλίας στα σύνορα Ηλείας-Μεσσηνίας, θά παρατηρήση οτι τα τελευταία παράκτια πευκοδάση της χώρας μας, που βρίσκονται στην περιοχή σφίζουν από ζωή. Έχουν γεμίσει από χαρούμενες φωνές , τραγούδια  νέων παιδιών. Μέσα στα παράκτια αυτά δάση της Ζαχάρως , των Κάτω Ταξιαρχών ( φωτο) , του Γιαννιτσοχωρίου και της Ελαίας  έχουν κατασκηνώσει Συστήματα Προσκόπων από την Πάτρα.       Το Σάββατο 23 Ιουλίου, το 2ο Σύστημα  Πατρών,καθάρισε το δάσος της Ελαίας ( Μπούζι) από απορρίμματα – αποτέλεσμα κυρίως της χρόνιας ασυνείδητης ελεύθερης κατασκήνωσης στο χώρο.
Το 2ο Σύστημα Πατρών κατασκηνώνει στο δάσος  από το 1982 ενώ ειδικά για φέτος, οι 45 πρόσκοποι και βαθμοφόροι του 2ου Συστήματος φιλοξενούν στην κατασκήνωση 15 προσκόπους από τις ελληνικές ομάδες του Παρισιού. Στο καθαρισμό συμμετείχαν και 40 περίπου παλαιοί προσκόποι του 2ου Συστήματος που πραγματοποίησαν την κατασκήνωσή τους το 3ήμερο 22-24/7 στην Ελαία.
Η δράση κοινωνικής προσφοράς έγινε με πρωτοβουλία της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων του 2ου Συστήματος Πάτρας, με την υποστήριξη των Δήμων Ζαχάρως και Τριφυλλίας, ενώ έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα» του δίκτυου ενημέρωσης του ΣΚΑΙ και προβάλλεται πανελλήνια.

ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ. ΜΕΣΤΗ ΒΑΘΕΙΑ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ

του υπ.Βουλευτή της Ν.Δ.Κορινθίας Στέλιου Μάρκελλου

Συνεχή, σταθερά, άλυτα και άσβεστα τα προβλήματα των κτηνοτρόφων μας στην ευλογημένη κορινθία μας. Αφορούν συγκεκριμένα στο κόστος των ζωοτροφών. Στην αδειοδότηση των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων. Στους ελέγχους στην αγορά κτηνοτροφικών προιόντων. Στην προστασία της φέτας από παράνομες ελληνοποιήσεις. Στη δημιουργία του ειδικού αναπτυξιακού ΤΕΜΠΜΕ για τους κτηνοτρόφους κ.λ.π.

Σημαδεμένοι απτις οδυνηρές αυλακώσεις του επαγγέλματός τους οι συμπολίτες μας αυτοί, και με τέτοιες αναμονές στη λύση των  προβλημάτων τους, χαμογελούν πικρά με θύμισες μακρυνές. Ξανανεβαίνουν προς τα πίσω το δρόμο της μνήμης, και βρέχουν με θλίψη απέραντη ό,τι βρουν μπροστά τους. Καταβυθίζονται μέσα στον άνθρωπο και σταυροκοπιούνται…

www.steliosmarkellos.gr

Το «πολιτικό χρήμα» και οι απαιτούμενες αλλαγές



Image


Το «πολιτικό χρήμα»
και οι απαιτούμενες θεσμικές αλλαγές


Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 25 Ιουλίου 2011


Η Δημοκρατία είναι πολίτευμα απαιτητικό. Για να καταφέρουμε να διαφυλάξουμε
την τιμή και τη λειτουργικότητα της χρειάζεται συμμετοχή και δημόσιος διάλογος.
Χρειάζεται να γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Αλλαγές που όχι μόνο θα
ενισχύσουν τη διαφάνεια, όπως η επανεξέταση του πλαισίου για το «πολιτικό χρήμα»
αλλά παράλληλα και θεσμικές αλλαγές, που θα δώσουν νέα πνοή στους
κοινοβουλευτικούς θεσμούς, το εκλογικό σύστημα και τη λειτουργία των
κομμάτων.

Σʼ αυτή την κατεύθυνση, η ΟΝΝΕΔ παρενέβη στο δημόσιο διάλογο με το εργαστήρι
ιδεών onned.gr/workshop, με στόχο όχι να εξαντλήσει το θεσμικό πλαίσιο, αλλά να
εκθέσει τις απόψεις της γενιάς μας, μέσω μια διαδικτυακής ψηφοφορίας-συζήτησης
στην οποία συμμετείχαν πολιτικοί, ακαδημαικοί, δημοσιογράφοι.

Στο πλαίσιο αυτό, αύριο Τρίτη 26/7/2011 στις 7.00 μ.μ., θα παρουσιαστούν τα
πορίσματα της διαβούλευσης και θα διεξαχθεί συζήτηση στα κεντρικά γραφεία της
ΟΝΝΕΔ (Λ. Μεσογείων 15- 1ος όροφος), με τη συμμετοχή των:


κ.Δημήτρη Αβραμόπουλου, Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας,
βουλευτή Αʼ Αθήνας

κ.Ανδρέα Λοβέρδου, Υπουργού Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης,
βουλευτή Βʼ Αθήνας

κ.Άγγελου Συρίγου, επ. καθηγητή, μέλους ΔΣ "Διεθνής Διαφάνεια- Ελλάς"


Από το γραφείο Τύπου




Γ. Μιχελάκης...Γιατί ο κύριος Ραγκούσης –αφού δεν είχε καμία θέση- προκάλεσε το γνωστό χάος υπονομεύοντας τον ελληνικό τουρισμό;


Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Μιχελάκης, αναφερόμενος στη δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ότι ο κ. Ραγκούσης, “σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις” για διάλογο με τους ιδιοκτήτες ταξί και “στόχο την απελευθέρωση του επαγγέλματος με συγκεκριμένους κανόνες”, έκανε την ακόλουθη δήλωση:    



«Ο κ. Μόσιαλος απέδειξε σήμερα ότι εκπροσωπεί μια διαλυμένη κυβέρνηση, χωρίς συνέπεια και συνέχεια.

Με τη δήλωσή του για το θέμα των ταξί, ουσιαστικά αδειάζει τον κ. Ραγκούση, αφού μιλά για “απελευθέρωση του επαγγέλματος με συγκεκριμένους κανόνες”, πράγμα που αρνείται ο αρμόδιος υπουργός. Αλλά και διότι υπόσχεται, αντ’ αυτού, ότι ο κ. Ραγκούσης θα καταθέσει “σε σύντομο χρονικό διάστημα συγκεκριμένες προτάσεις”.

Τα ερωτήματα είναι πολλά:
Γιατί ο κύριος Ραγκούσης –αφού δεν είχε καμία θέση- προκάλεσε το γνωστό χάος υπονομεύοντας τον ελληνικό τουρισμό;


Πώς είναι δυνατόν ο κ. Ραγκούσης να καταργεί μια ρύθμιση χωρίς να έχει καμία αντιπρόταση;

Πώς γίνεται, μετά απ’ όσα συνέβησαν, να μην έχει ακόμη συγκεκριμένες θέσεις και να χρειάζεται περισσότερο χρόνο;

Επιτέλους, πόση ανευθυνότητα χρειάζεται για να προκαλέσει κανείς τόσο κακό στην οικονομία και το κοινωνικό σύνολο χωρίς να ξέρει τι θέλει να κάνει;».   


Τα αποτελέσματα της ένορκης διοικητικής εξέτασης για την υπόθεση της συζύγου του βουλευτή Κώστα Κόλλια . Τι δήλωσε ο ίδιος

"Τον Νοέμβριο του 2010, όταν η σύζυγός μου κατηγορήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι συνέχιζε να εισπράττει αμοιβές ως ανταποκρίτρια του ΟΓΑ, χωρίς να παρέχει πλέον τις αντίστοιχες υπηρεσίες, δεσμεύθηκα απέναντι στον Κορινθιακό λαό ότι θα κάνω ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.
Από την πρώτη στιγμή, απέστειλα αίτημα προς τον Διοικητή του ΟΓΑ, ζητώντας τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και να προστατεύσω την προσωπική και πολιτική μου υπόληψη από κάθε σκιά μομφής. Πράγματι, ορίστηκε Επιθεωρητής, διεξήγαγε λεπτομερή έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας δίνω σήμερα στη δημοσιότητα.
Από το πόρισμα προκύπτει σαφέστατα ότι: