Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ 14/10




«Είναι δέσμευσή μου ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα βρίσκεται σταθερά προσανατολισμένη στην αναπτυξιακή πορεία της πρωτοβάθμιας αλλά και δευτεροβάθμιας φροντίδας Υγείας ώστε να υπάρξει πλήρης κάλυψη από πλήθος ιατρικών ειδικοτήτων» δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε το πρωί το Τετάρτης 13/10 στο Νοσοκομείο του Άργους, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Βασίλη Σωτηρόπουλο και πολλούς υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Ο Τατούλης επισκεπτεται την Λακωνία , Η περιοδεια Δέδε στη Ορεινή Κορινθία

Στη Λακωνία θα βρίσκεται την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
Ο κ.Τατούλης
μαζί με την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κα Ντία Τζανετέα και τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ θα επισκεφθούν:

Ο Παναργειακός «γκρέμισε» το Κρανίδι από την κορυφή. Πρώτη πέρασε η Θήβα.

Κατώτερη του αναμενομένου η ΑΕΚ Ερμιονίδας έχασε δίκαια από τον Παναργειακό. Στο 36 ο Παναργειακός άνοιξε το σκορ όταν έγινε σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Κρανιδίου ,εκεί πετάχτηκε ο Τσακώνης και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Κρανίδι μπήκε με σκοπό να φέρει τον αγώνα στα ίσα αλλά στην τελική προσπάθεια δεν τα κατάφεραν. Στο 56 ο Τσολάκος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Απο το σημείο αυτό και μετά το Κρανίδι « έκλεισε « τον Παναργειακό στα καρέ του χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 74 ήρθε η ψυχρολουσία όταν η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή του Κρανιδίου και ο Χοτζαι με δυνατό σουτ έκανε το 1-2. Ένα λεπτό αργότερα έγινε μια βαθιά μπαλιά από την περιοχή του Παναργειακού ,η μπάλα έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Κρανιδίου στον Παπαευθυμίου ο οποίος μπήκε στην περιοχή πλασάρωντας τον Ραβούση κάνοντας το 1-3. Εκεί κάπου τελείωσε και το παιγνίδι αφού τα υπόλοιπα δεκαέξι λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Στο 91 και ενώ όλοι περίμεναν τον διαιτητή να σφυρίξει την λήξη του αγώνα ο Τσακώνης με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το τελικό 1 - 4.

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Ραβούσης, Γιαννούκαρης,( 79 Κοξίδης) Γιάννος, Τσολάκος, Μυροφορίδης, Παππάς, ( 76 Δειμέζης ) Χρήστου Δρίτσας, ( 46 Μπουγιούρας ) Πέτγαζλης, Τζώρτζης Σταμετέλος
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ :Κοψαχείλης, Παπαδόπουλος, Σαίντ, Παπαπέσιος, Τσομπανάκος, Λιάρος, Παπαευθυμίου ( 80 Ζαραφωνίτης) , Χοντζάι , Τσακώνης, Νικολάτος ( 82 Παπούλιας) Κολιοκώστας ( 84 Ταράτσας)
Πρώτη πέρασε η Θήβα καθώς νίκησε μέσα στο Κριεκούκι με 3 – 1 την Δάφνη Ερυθρών ενώ στη δεύτερη θέση πέρασε ο Αστέρας Μαγούλας που επικράτησε του Πόρου με 1 - 0. Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ‘Ενωση Μιδέας με 6-2 επί του Αστέρα Δρεπάνου.

Η 5η αγωνιστική
Αστέρας Μαγούλας-Πόρος 1-0
Δήλεσι-Λουκισίων Α.Ο. 0-3
Χαλκίδα-Αίας Παραλίας Ασπροπύργου 2-0
Πέλοπας Κιάτου-ΠΑΟ Λουτρακίου 2-2
ΑΕΚ Ερμιονίδας-Παναργειακός 1-4
Δάφνη Ερυθρών-Θήβα 1-3
Αστέρας Δρεπάνου-Ενωση Μιδέας 2-6
Παναρκαδικός-Βρασιές 2-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Θήβα                               5 1 12-2
2 Αστέρας Μαγούλας      5 12 14-5
3 Ενωση Μιδέας              4 12 12-3
4 ΑΕΚ Ερμιονίδας           5 10 11-5
5 Παναργειακός               5 10 10-6
6 Λουκισίων Α.Ο.            5 8   7-3
7 ΠΑΟ Λουτρακίου         5 8   9-9
8 Πόρος                            5 6 5-4
9 Χαλκίδα                         4 6 3-5
10 Παναρκαδικός             5 6 5-8
11 Πέλοπας Κιάτου         5 5 6-7
12 Δάφνη Ερυθρών          5 4 5-8
13 Δήλεσι                         5 4 2-6
14 Βρασιές                      5 4 5-10
15 Αστέρας Δρεπάνου    4 3 4-14
16 Αίας Παραλίας Ασπρ. 4 1 2-8
17 Πανναυπλιακός          4 0 1-10

Ο Πέλοπας Κιάτου είχε την νίκη επί του Α. Ο. Λουτρακίου έως το 90’ , όμως ο Παντελής Κολλιάκος είχε άλλη "άποψη !




Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το κορινθιακό ντέρμπι , του Περιφερειακού πρωταθλήματος , ανάμεσα στο Πέλοπα Κιάτου και του Α. Ο. Λουτρακίου , που έγινε στο Κιάτο με την παρουσία 350 θεατών.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Κιάτου πήραν την πρωτοβουλία του αγώνα και εκμεταλλευόμενοι κάποια λάθη των αμυντικών του ΑΟΛ δημιούργησαν καλές ευκαιρίες, , πριν φτάσουν στο 16’ να προηγηθούν με κεφαλιά του Λευτέρη Στασινόπολου.Ο Πέλοπας συνέχισε να επιτίθεται και στο 20’ ο Μπαλτζής κέρδισε τη μπάλα μετά από λάθος γύρισμα του Χατζηνικολή στον Τσάτσο, νίκησε τον Πλούμπη και έκανε το 2-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
Στη συνέχεια, οι «οράνιε» ανέβασαν κάπως την απόδοσή τους και έχασαν μια καλή ευκαιρία στο 25’, όταν φάουλ του Κολλιάκου πέρασε λίγο άουτ και στο 37’ ο Χρυσαφίδης δεν πρόλαβε σέντρα του Σακελλαρίου να την στείλει με προβολή στα δίχτυα. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, οι παίκτες της λουτρακιώτικης ομάδας, ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Χρυσαφίδη μέσα στην περιοχή, θεωρώντας ότι ο αμυντικός του Πέλοπα, τον κράτησε από την φανέλα, αλλά ο διαιτητής είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Με την έναρξη της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να μειώσουν με τον Χρυσαφίδη στο 47’, μετά από κεφαλιά πάσα του Κολλιάκου και έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Κολλιάκο στο 59’, όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.
Στη συνέχεια έπεσε κάπως ο ρυθμός του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν χώρο για κάποιο γκολ, χωρίς αποτέλεσμα όμως.
Στο 85’, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπαμετζελόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα έπερναν τους τρεις βαθμούς, ο Κολλιάκος στο 90’ είχε διαφορετική γνώμη και με σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Χασανμπείου και έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.
Τέλος να πούμε πως οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Χασανμπέλι, Βράκας, Βαρδάλας (65’ Μαρής Γ.), Στασινόπουλος Δ., Παπαβασιλείου, Παπαδημητρίου, Λίλιος, Μουρτζάκης, Χουσελάς (46’ Ροθώνης), Μπαλτζής, Στασινόπουλος Λ. (78’ Μαρής Χ.)
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Πλούμπης, Χατζηνικολής, Παπαμετζελόπουλος, Τσάτσος, Γκαρμίρης (40’ Αποστολάκης), Δημαράκης, Σακελλαρίου (63’ Αντωνίου), Μαυρέλης, Κολλιάκος, Χρυσαφίδης, Παινέσης

Με τον Νίκο Ταγαρά υποψήφιος για μια «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ» ο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ευρωστίνης κ. Γεώργιος Δαμάλας



Έκπληξη αλλά και η ιδιαίτερη τιμή προς το πρόσωπό του αποτελεί, για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ευρωστίνης κ. Γεώργιο Δαμάλα , η πρόσκληση – πρόταση που του έκανε ο Νομάρχης και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου,κ. Νίκος Ταγαράς να θέση υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο Κορινθίας. Ο κ. Δαμάλας αποδεχόμενος ευχαρίστησε τον κ. Ταγαρά για την τιμητική πρόταση που του έκανε , και δήλωσε ότι «με το ήθος , το ύφος και την αποφασιστικότητα των κ.κ. Δημήτρη Δράκου και Νίκου Ταγαρά η νίκη των εκλογών του Νοεμβρίου για μια «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ» θα είναι μεγάλη…».

Λευκή ισοπαλία στα Βραχνέικα ο Αστέρας Αμαλιάδας ,που διατηρήθηκε στο "ρετιρέ"

Η 5η αγωνιστική στον 6ο ΄0μιλο

Πάμισος-Αστέρας Μαχαιράδου 1-0
Αχιλλέας/Εθνικός Αιγιάλειας-Εράνη Φιλιατρών 0-2
Διαγόρας Βραχνέικων-Αστέρας Αμαλιάδας 0-0
Αχαϊκή-Εθνικός Σαγέικων 1-0
Ατρόμητος Λάππα-Τριταιικός 4-2
Κυπαρισσία-Ζαβλάνι 2-0
Ολυμπιακός Κεφαλλονιάς-Σπάρτη 0-2
Κροκεές-Καλαμάτα 0-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Αστέρας Αμαλιάδας             5 13   13-1
2 Καλαμάτα                             4 12   8-0
3 Αχαϊκή                                  5 12  8-1
4 Σπάρτη                                  5 11  7-3
5 Ατρόμητος Λάππα                5 10  12-5
6 Πάμισος                                5 10  7-4
7 Εράνη Φιλιατρών                   5 9  10-6
8 Αστέρας Μαχαιράδου            5 7  8-8
9 Αχιλλέας/Εθνικός Αιγιάλειας 5 7  4-5
10 Κυπαρισσία                          4 6  4-5
11 Τριταιικός                             5 4  5-8
12 Μεσσηνιακός                        4 4  3-6
13 Κροκεές                                4 3  3-8
14 Διαγόρας Βραχνέικων           5 2  0-6
15 Ζαβλάνι                                 4 1  2-9
16 Εθνικός Σαγέικων                 5 1  4-13
17 Ολυμπιακός Κεφαλλονιάς   5 1  2-12

Νατάσα Ράγιου: "Φτάνει πια με τους επαγγελματίες της πολιτικής"

Για την πολιτική επικαιρότητα εν όψει των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μίλησε η πρώην βουλευτής Αχαΐας Νατάσα Ράγιου στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου «Άγνωστος Μ», στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, το πρωί της Τρίτης. Η Νατάσα Ράγιου συζήτησε μαζί του για τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που, σύμφωνα με τα ευρήματα του Zougla.gr, δείχνουν αλλαγές και ανατροπές σκηνικών.
Μεταξύ άλλων είπε ότι το δίλημμα αυτών των εκλογών δεν είναι «Μνημόνιο ή όχι μνημόνιο» αλλά μάλλον …«ζω ή πεθαίνω». Μεταφορικά από τη μια (για την πολιτική του χθες και του αύριο) αλλά έτσι όπως πάμε και ….κυριολεκτικά.

Στα χωριά της Ευρωστίνης περιοδεύει απόψε ο Γιώργος Δέδες

Σήμερα το απόγευμα συνεχίζοντας τις περιοδείες του στο Νομό Κορινθίας, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το Συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» κ. Γιώργος Δέδες και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα επισκεφθούν: Στις 18.30 τον Πύργο , 19.30 το Στόμι , 20.00 τη Λυγιά και στις 20.30 τα Ροζενά.

Τέσσερις τραυματίες από πυρκαγιά σε μονάδα της Ελληνικής Χαλυβουργίας

Υπό έλεγχο η φωτιά


Αθήνα
Τέσσερις εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο Θριάσιο νοσοκομείο, από πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης σε μονάδα της Ελληνικής Χαλυβουργίας. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική.Η πυρκαγιά ξεκίνησε γύρω στις 07:28 το πρωί της Τετάρτης, όταν σύρμα που συγκρατούσε ένα χωνί με λάδι και γράσο έσπασε, με αποτέλεσμα το χωνί με τα εύφλεκτα υλικά να πέσει στο έδαφος και να ξεσπάσει η φωτιά.
Στο σημείο εκείνο βρίσκονταν τέσσερις εργαζόμενοι, οι οποίο βγήκαν από τον χώρο όπου μαινόταν η φωτιά με εγκαύματα και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Θριάσιο νοσοκομείο. Δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς ο ένας έχει 85% εγκαύματα και ο δεύτερος 35%. Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα.
Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Newsroom ΔΟΛ

Ο Νίκος Ταγαράς την Πέμπτη στα χωριά Θροφαρί , Μικρό και Μεγάλο Βάλτο,Λαλιώτη και Α. Διμηνιό

Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010, ο Νομάρχης και Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης νομού Κορινθίας κ. Νίκος  Ταγαράς, θα επισκεφθεί το Θροφαρί στις 17:30 μ.μ, το Μικρό Βάλτο στις 18:15 μ.μ, το Μεγάλο Βάλτο στις 19:00 μ.μ., το Λαλιώτη στις 19:45 μ.μ και το Άνω Διμηνιό στις 20:30 μ.μ.

Παρουσιαση Συνδιασμου Μεσσηνιας Δυνατη Πελοπόννησος του Υποψηφιου Περιφερειαρχη Πελοποννησου-Δημητρη Δρακου

Απο την Μεσσηνία αρχίζει και πάλι η “επανάσταση” με Δρακο


Δείτε το VIDEO

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Πνευματικό κέντρο της Καλαμάτας οπου έγινε η παρουσία του συνδιασμού της Μεσσηνίας “Δυνατή Πελοπόννησος” του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου.
Με εναν Δράκο γνωστό για το δυνατό παράστημά του να συγκινεί πάνω απο 1200 άτομα και να παρουσιάζει ενα πολύ δυνατό συνδιασμό με υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη τον Αντινομάρχη Μεσσηνίας και τεως πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σωτηρη Παναγιωτόπουλο.

report24.gr

"Ζωντανά" ο απεγκλωβισμός των μεταλλωρύχων από το ορυχείο της Χιλής

Δείτε live μέσω της κάμερας του CBS την επιχείρηση απεγκλωβισμού



Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός και του τρίτου από τους 33 μεταλλωρύχους που παρέμεναν παγιδευμένοι εδώ και πάνω από δυο μήνες σε ορυχείο στην έρημο Ατακάμα, με μια ειδικά σχεδιασμένη κάψουλα.

«Αγχωτική» νίκη για την Εθνική Ελλάδας κόντρα στο Ισραήλ

Η "σφαίρα" Σάλπι... χτύπησε κορυφή!


Τη δεύτερη νίκη της μέσα σε τέσσερις ημέρες σημείωσε η εθνική ομάδα των Ανδρών, που επικράτησε με 2-1 του Ισραήλ στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών για το Euro 2012. Μετά την επιτυχία της περασμένης Παρασκευής επί της Λετονίας (1-0), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε στο δεύτερο συνεχές τρίποντο που φέρνει την Ελλάδα στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου, με την Κροατία να έχει πάντως ένα παιχνίδι λιγότερο.
Η εθνική προηγήθηκε με έξαιρετικό γκολ του Σαλπιγγίδη στο 22. Ο Καφές έκανε την κάθετη μπαλιά στον Έλληνα επιθετικό, αυτός έφυγε στην αντεπίθεση, στην "πλάτη" του Κέιμαν, μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ, άνοιξε το σκορ.
Ο Κολαούτι έκανε την σέντρα και ο Σπυρόπουλος στο 59΄ στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στην εστία του Σηφάκη «γράφοντας» το 1-1.
Το τελικό αποτέλεσμα 2-1 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Καραγκούνης στο 63΄. όταν ο Σαλπιγγίδης έφυγε στην αντεπίθεση, βρέθηκε απέναντι στον Αουάτ, τον πέρασε, ο Ισραηλινός τερματοφύλακας τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Στο 65΄ Δοκάρι για το Ισραήλ, όταν σε σουτ του Βέρμουχ η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Σηφάκη
Ελλάδα: Σηφάκης, Βύντρα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Νίνης (15΄ Φετφατζίδης), Σαμαράς (82΄ Μήτρογλου), Σαλπιγγίδης (87΄ Μανιάτης)
Ισραήλ: Αουάτ, Μποντάρου, Τ. Κοέν (69΄ Κοέν Ε.), Κέιμαν, Γκέρσον, Νάτσο (64΄ Βέρμουχ), Κοέν Α., Ρεφαέλοφ, Γκόλσα, Σέχτερ, Κολαούτι (75΄ Μπάρντα)

Συνάντηση Νίκου Ταγαρά και Δημήτρη Σκούρα απόψε στη Λυκοποριά


Οι προεκλογικές επισκέψεις για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Δημήτρη Σκούρα και τους συνεργάτες της «Δημοτικής Αναγέννησης» συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Στις καθημερινές του περιοδείες του στα δημοτικά διαμερίσματα του νέου διευρυμένου Δήμου ο κ. Σκούρας και οι υποψήφιοι του υπερκομματικού συνδυασμού του συναντούν κατοίκους και συζητούν για τα προβλήματα και τις προτάσεις τους που τους αποσχολούν. Απόψε στις 19:30, στο καφενείο του κ. Βραχνού, οι κάτοικοι της Λυκοποριάς επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κ. Σκούρα και στους υποψήφιους της «Δημοτικής Αναγέννησης» . Η επίσκεψη του κ. Σκούρα στη Λυκοποριά , συνέπεσε με την επίσκεψη , στο όμορφο χωριό της Δυτικής Κορινθίας του Νομάρχη και υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας στο συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκου , κ. Νίκου Ταγαρά. Πρώτος απευθύνθηκε προς τους παρευρισκόμενους ο Νίκος Ταγαράς αναπτύσσοντας τα έργα που έγιναν , στην περιοχή της Δυτικής Κορινθίας , από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κορινθίας , κατά την 8ετή του θητεία ως Νομάρχης. (Την ομιλία του Νίκου Ταγαρά παραθέσαμε σε προηγούμενο θέμα μας). Μετά την ομιλία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Σκούρας και οι συνεργάτες του αναπτύσσοντας τους στόχους του συνδυασμού τους. Στην συγκέντρωση της Λυκοποριάς το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευρωστίνης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», στο ψηφοδέλτιο Κορινθίας του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Ταγαρα , κ. Γεώργιος Δαμάλας , καθώς και ο αντιδήμαρχος Ευρωστίνης και υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» του Δημήτρη Σκούρα , κ. Νίκος Κεκερής.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ κ. ΣΚΟΥΡΑ
Τις επόμενες μέρες οι συμπολίτες των παρακάτω δημοτικών διαμερισμάτων θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον κ. Σκούρα και τους συνεργάτες του που τους επισκέπτονται προκειμένου να συζητήσουν τα κύρια προβλήματα και να ανταλλάξουν απόψεις με τους κατοίκους της περιοχής στα πλαίσια της διαμόρφωσης των προγραμματικών θέσεων του Συνδυασμού Δημοτική Αναγέννηση

Τετάρτη 13 /10 / 2010
ΘΡΟΦΑΡΙ: καφενείο κ. Τεάζη ώρα 7,00 μ.μ.
ΖΕΜΕΝΟ: καφενείο κ. Κορονιώτη ώρα 8,00 μ.μ.

Πέμπτη 14/10/2010
ΚΑΡΥΩΤΙΚΑ: καφενείο κ. Γκενέ ώρα 7.00 μ.μ

Παρασκευή 15/10/2010
ΣΥΚΙΑ: ταβέρνα «ΦΟΙΝΙΚΕΣ» 7,00 μ.μ.
ΓΕΛΛΗΝΙΑΤΙΚΑ: καφενείο κ. Καπλάνη 8.00 μ.μ.