Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ 14/10




«Είναι δέσμευσή μου ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα βρίσκεται σταθερά προσανατολισμένη στην αναπτυξιακή πορεία της πρωτοβάθμιας αλλά και δευτεροβάθμιας φροντίδας Υγείας ώστε να υπάρξει πλήρης κάλυψη από πλήθος ιατρικών ειδικοτήτων» δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε το πρωί το Τετάρτης 13/10 στο Νοσοκομείο του Άργους, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Βασίλη Σωτηρόπουλο και πολλούς υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.
«Το αγαθό της Υγείας θα πρέπει να το απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες σε όλες τις περιπτώσεις από το πιο μακρινό χωριό έως τις πρωτεύουσες των νομών», υπογράμμισε επίσης ο Δ. Δράκος, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της σωστής λειτουργίας του νοσοκομείου Άργους, ενώ άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και όλα τα ζητήματα που του έθεσαν τα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και πολλούς νοσηλευομένους, με τους οποίους είχε σύντομες, αλλά ουσιαστικές συνομιλίες για τις συνθήκες της νοσηλείας τους.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ
Επόμενος σταθμός των Δ. Δράκου και Β. Σωτηρόπουλου, ήταν η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, όπου ενημερώθηκαν για τη συνεχή ασφάλεια που προσφέρει η Αστυνομία στους πολίτες της Αργολίδας, ενώ υπογραμμίστηκε πως δεδομένης της οικονομικής κρίσης, όπως και σε άλλες περιοχές έτσι και στο Νομό Αργολίδας, υπάρχει μία αυξητική τάση στις κλοπές.
Στη συνέχεια ο Δ. Δράκος επισκέφθηκε τις υπηρεσιες του ΙΚΑ Άργους και την τοπική ΔΟΥ και πραγματοποίησε επαφές με ανώτερα στελέχη των υπηρεσιών, ενώ συνομίλησε και με ένα μεγάλο αιρθμό εργαζομένων.
Η περιοδεία του στην πόλη του Άργους συνεχίστηκε με την επίσκεψή του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου δήλωσε την αμέριστη στήριξή του στο δύσκολο, όπως το χαρακτήρισε, έργο των πυροσβεστών «αφού ο μεγάλος κίνδυνος για κάθε επαρχία που διαθέτει φυσικό πλούτο είναι οι καταστροφικές πυρκαγιές».

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
Επόμενος σταθμός του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ήταν ο Σύλλογος Τυφλών Αργολίδας «Η Ίριδα». Εκεί συνομίλησε με μέλη του συλλόγου και τους διαβεβαίωσε, πως μέσω του νέου προγράμματος για την Περιφέρεια, θα υπάρξει περαιτέρω βοήθεια σε όλες τις ευπαθείς ομάδες, ώστε να αντιμετωπίζονται όλοι οι πολίτες ισάξια.
«Οι ευπαθείς ομάδες διαθέτουν ανθρώπους με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανθρώπους που η ψυχή τους είναι ο καθοδηγητής της ζωής τους. Διψάνε για μάθηση και έχουν πλούσια κοινωνική δραστηριότητα. Αποτελούν σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας και πάντα θα είμαστε δίπλα τους. Είναι άνθρωποι που δεν θέλουν τον οίκτο μας αλλά μόνο την ευκαιρία να προσφέρουν. Και αυτή την ευκαιρία σε καθημερινή βάση την έχουν απλόχερα από εμάς» δήλωσε με εμφαση ο Δ. Δρακος

ΛΑΚΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Την Τετάρτη το απόγευμα, συνεχίζεται η προγραμματισμένη περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στο νομο Αργολιδας.
Την Πέμπτη 14/10 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Παναγιώτη Φαρλέκα και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», θα επισκεφθεί υπηρεσίες και συλλόγους της Σπάρτης.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 9 π.μ. επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης, στις 9.45 π.μ. στο ΚΤΕΛ Λακωνίας, στις 10.30 π.μ. στη Δ.Ο.Υ. Σπάρτης, στις 11 π.μ. στον Ε.Γ.Σ. Λακωνίας, στις 12 μ.μ. στον Δικηγορικό Σύλλογο Λακωνίας, στη 1.15 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας και στη 1.45 μ.μ. στον Αγροτικό Συναιτερισμό Λακωνίας.

Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» θα επισκεφτούν αύριο ΠΕΜΠΤΗ 14/10/2010 Δημοτικά Διαμερίσματα των δήμων Λεβιδίου, Βυτίνας και Κλείτορος. Συγκεκριμένα η περιοδεία θα ξεκινήσει από την Κώμη του δήμου Λεβιδίου και θα συνεχιστεί στα Δ.Δ. Λίμνη, Χωτούσσα, Βλαχέρνα, Παναγίτσα, Καμενίτσα, Καρβούνι, Αγρίδι, Πράσινο, Θεόκτιστο και Δάρα.