Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜ. ΔΡΑΚΟΣ : ¨Εμείς μιλάμε για τη ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ και όχι για εμμονές και ποικιλώνυμες φαντασιώσεις

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ


Αναφορικά με την τελευταία ανακοίνωση του Πέτρου Τατούλη, το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ» δηλώνει τα εξής:


Ο εκνευρισμός κι ο πανικός που δημιουργεί η επερχόμενη ήττα, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στον εκλεκτό της κυβέρνησης του Μνημονίου και της Ανεργίας, ιδιαίτερα μετά τη πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου Αντώνη Σαμαρά στην Πελοπόννησο, δεν κρύβονται
Από τη μια πλευρά επισκέπτεται αιφνιδιαστικά το Δημήτρη Δράκο στο νομαρχιακό του γραφείο και του μιλάει για πολιτικό πολιτισμό και το ίδιο πρωινό, εκδίδει υβριστικές ανακοινώσεις.
Το προϊόν των πολιτικών μεταλλάξεων στη διαρκή αναζήτηση νέων πολιτικών ρόλων και την ικανοποίηση άμετρων φιλοδοξιών, βλέπει ότι και το πολυφορεμένο προσωπείο της δήθεν ανεξαρτησίας του κατέπεσε, και οι πολίτες της Πελοποννήσου δεν πείθονται.
Του απαντούν λοιπόν οι νέοι του σύντροφοι από το ΠΑΣΟΚ ότι, «στο ΠΑΣΟΚ ήρθε να κάνει το σερβιτόρο όχι το μαγαζάτορα», αποκαλύπτουν εκπρόσωποι του ΛΑΟΣ που τον στηρίζει, «το ψηφοδέλτιο του είναι ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ, φτωχό, αχαμνό και πολιτικός αχταρμάς» και επισημαίνουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, «ο συνδυασμός του είναι προϊόν ευτελισμού... με μπλε χρώμα, μαύρα στολίδια και πράσινη ουρά». Εξ ιδίων λοιπόν τα βέλη.
Αποκαλύπτεται τώρα ότι αυτός και μόνον είναι σε αυστηρή επιτήρηση και ουδείς άλλος. Καταγγέλλει τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την οποία υπηρέτησε πιστά και η φράση «χρεοκοπημένες πολιτικές της ΝΔ» τον χαρακτηρίζει ως πλήρως αναξιόπιστο, αφού θυμήθηκε να διαφοροποιηθεί όταν για λόγους τους οποίους ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους, βρέθηκε εκτός κυβέρνησης.
Κι επειδή στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, ας κρατήσει για τον εαυτό του τις εκκλήσεις για πολιτικό πολιτισμό όταν στριμώχνεται, μια και η σχέση του με το πολιτισμό περιορίζεται σε εκδηλώσεις τύπου « Φεστιβάλ Μαίναλο 2005», και στο απογοητευτικό πέρασμά του από το Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο γνωρίζει ο κόσμος της Τέχνης και του Πολιτισμού.
.Ας πάψει λοιπόν να μας προκαλεί
Σε αυτές τις εκλογές, εμείς μιλάμε για τη ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ και όχι για τις εμμονές και τις ποικιλώνυμες φαντασιώσεις ενός πανικόβλητου αντιπάλου.