Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Κτηνωδία στο Ρίο!

Έρευνα διεξάγει η αστυνομία


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κάποιος το περιστατικό που συνέβη στην περιοχή του Ρίου. Ένα περιστατικό που φανερά ψυχικά άρρωστους δράστες και μάλιστα σε πολύ βαριά μορφή, αφού ξεπέρασαν κάθε όριο ανθρώπινης συμπεριφοράς κακοποιώντας σεξουαλικά δύο ανυπεράσπιστες… κατσίκες!

Η άτυχη Αγγελική της Marfin γίνεται δρόμος στο Αίγιο


Την Τετάρτη παίρνει την απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγίου

ΠΗΓΗ:thebest.gr
Λήψη απόφασης για την μετονομασία τμήματος της δημοτικής οδού Παύλου Μελά από οδό Στράτωνος έως οδό Δημοτικού Σταδίου σε οδό Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, πρόκειται να πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγίου, στην τακτική του συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 8.30μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου. Ως γνωστόν η 32χρονη Αγγελική, που καταγόταν από το Αίγιο, ήταν ένα εκ εκ των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στην δολοφονική επίθεση στο υποκατάστημα της Marfin Εγνατία Bank στις 5 Μαΐου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΙΤΣΟΥΔΗΣ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

`Έξι συλλήψεις αλλοδαπών το μεσημέρι στο λιμάνι της Κορίνθου


Συνελήφθη, σήμερα στις 12.45, στο λιμάνι της Κορίνθου, κατά τη διάρκεια ελέγχου από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 21χρονος αλλοδαπός, διότι διευκόλυνε την επιβίβαση σε επικαθήμενο όχημα με προορισμό την Ιταλία, πέντε αλλοδαπών, χωρίς νόμιμα έγγραφα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κορίνθου.

Μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην Αιγείρα


Εξακολουθείνα μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην Εξοχή της Αιγείρας, και μάλιστα έχει επεκταθεί σημαντικά. Παρανάλωμα μέχρι στιγμής έγιναν 30 στρέμματα δασικής έκτασης, ωστόσο ευτυχώς ακόμα δεν απειλούνται ανθρώπινες ζωές ή περιουσίες.

Ο εορτασμός της 36ης επετείου από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

ΠΗΓΗ:e-typos.com

Με ευθείες βολές του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τον πολιτικό κόσμο της χώρας, στον οποίο απέδωσε το σύνολο της ευθύνης για την σημερινή παρακμή και αυστηρή κριτική σε όλους τους παράγοντες που εμπόδισαν την Ελλάδα να γίνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή δημοκρατία, αλλά και σε όσους εκφράζουν την διαμαρτυρία τους με «συντεχνιακό αυτισμό», ολοκληρώθηκε ο εορτασμός της 36ης επετείου από την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα μας.

Μεγάλη φωτιά στην Ακράτα

Καίγεται δασική έκταση στην Εξοχή


Βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα μεγάλη πυρκαγιά κοντά στην Εξοχή, στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας. Η φωτιά η οποία ξεκίνησε σε αγροτοδασική περιοχή με πουρνάρια και ξερά χόρτα καίει σε δύσβατο σημείο ενώ προς το παρόν δεν απειλεί οικισμούς.
Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη. 5 πυροσβεστικά οχήματα με 10 άνδρες και ακόμα 11 άνδρες πεζοί , ενώ ρίψεις νερού κανει 1 ελικόπτερο. Η πυρκαγιά καίει περίπου μία ώρα, αφού ξεκίνησε περίπου στις 13.00 ωστόσο δεν έχουν απειληθεί ακόμα ανθρώπινες ζωές ή περιουσίες.

Τίτλοι τέλους για το troktiko

Έκλεισε πέντε μέρες μετά το θάνατο του ιδρυτή του Σωκράτη Γκιόλια 

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010
Τίτλοι τέλους στις 00:18 απόψε για το δημοφιλέστερο ενημερωτικό blog στην Ελλάδα, το troktiko. Η αναπάντεχη εξέλιξη ήρθε 5 μόλις μέρες μετά την δολοφονία του ιδρυτή του Σωκράτη Γκιόλια, ως κεραυνός εν αιθρία στο δημοσιογραφικό στερέωμα.

Οι «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Εδώ Δερβένι» σας παρουσιάζουν τις τελευταίες αναρτήσεις που προανήγγειλαν επί μιάμιση ώρα , από τις 22:44 που ξεκίνησαν έως 00.18. τα μεσάνυχτα το… τέλος του troktikou.: