Κυριακή 16 Μαΐου 2021

FT: Η Ελλάδα δίνει τον τόνο για τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Ευρώπη

FT: Η Ελλάδα δίνει τον τόνο για τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Ευρώπη 

Τουρίστες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και άλλες χώρες άρχισαν να καταφθάνουν στα ελληνικά νησιά στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μετά την άρση όλων των περιορισμών από την Ελλάδα σε ταξιδιώτες που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν αρνητικά τεστ Covid-19 ασχέτως χώρας προέλευσης.

Eurovision 2021: Στεφανία και Ελενα Τσαγκρινού τα δίνουν όλα για το 12άρι – Ποιες οι προβλέψεις των στοιχηματικών εταιριών

  

Με όπλο τα ταλέντα τους στο τραγούδι αλλά και τη σκηνική παρουσία, η Στεφανία Λυμπερακάκη για την Ελλάδα και η Eλενα Τσαγκρινού για την Κύπρο ανεβαίνουν αυτή την εβδομάδα στη σκηνή της Eurovision 2021 αποφασισμένες να κερδίσουν όσα δωδεκάρια τούς αξίζουν.

Αυτή τη χρονιά, ο μουσικός διαγωνισμός πραγματοποιείται στις 18, 20 και 22 Μαΐου ζωντανά από την Ahoy Arena του Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά από ένα χρόνο σιωπής καθώς η πανδημία ματαίωσε τη διοργάνωση του 2020.

Στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision θα διαγωνισθούν με την παρακάτω σειρά:

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4: Έγραψε ιστορία - Φινάλε με πάρτι στη Λεωφόρο!

 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4: Έγραψε ιστορία στη Λεωφόρο! 

Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπήρχε στο ντέρμπι "αιωνίων", αλλά πάντα ένα τέτοιο παιχνίδι έχει τη δική του σημασία. Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Παναθηναϊκό, τον οποίο διέλυσε με σκορ 1-4 στο γήπεδο της Λεωφόρου. Οι "ερυθρόλευκοι" μία εβδομάδα πριν τον τελικό με τον ΠΑΟΚ έδειξαν πως η διαφορά ποιότητας από τον μεγάλο τους αντίπαλο είναι πολύ μεγάλη και το 1-4 είναι απόλυτα φυσιολογικό. Πάντως και οι "πράσινοι" παρά τις πολλές τους απουσίες πάλεψαν το ματς, είχαν δοκάρι, χαμένο πέναλτι και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Γενικά έγινε ένα πολύ ωραίο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες από αυτά που κάποιος αντικειμενικός το παρακολούθησε με μεγάλη ευχαρίστηση με τις δύο ομάδες να προσφέρουν ωραίο θέαμα.

ΑΕΚ- Άρης 0-0 Αποχαιρετιστήρια... σούπα στο Ο.Α.Κ.Α και τρίτοι οι Θεσσαλονικείς! - Ο Αστέρας Τρίπολης φύλαγε το καλύτερο για το τέλος. Πρώτη νίκη στα Playoffs οι Αρκάδες επικράτησε με 1 - 0 του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα!

 ΑΕΚ- Άρης 0-0: Αποχαιρετιστήρια... σούπα στο Ο.Α.Κ.Α και τρίτοι οι Θεσσαλονικείς!    

Δίχως νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε το τελευταίο ματς της σεζόν για ΑΕΚ και Άρη στο Ο.Α.Κ.Α.

Αποτέλεσμα που χαροποιήσε μόνο τους Θεσσαλονικείς, αφού κατάφεραν και κράτησαν την 3η θέση αφήνοντας την «Ένωση» να τερματίσει πίσω τους καταλαμβάνοντας την 4η και τελευταία θέση που οδηγεί στο Conference League.

H ομάδα του Χιμένεθ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και με δημιουργό τον

Αρχ. Παύλος Παπαδόπουλος .. έγινε καλά από κορονοϊό.<<Σαν ψέμα μου φαίνεται , όλα αυτά που έζησα … σαν να το έζησε κάποιος άλλος"!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjuFjLHKIso5_S6YKD48vLUrkx6YGf9Jn_HekDLvDGRkwSroceSqYaIiU8yHZ5MeqjuADLuOKq9bFZdvt8WFpAjqzjOyJJPCUEXfxvk1SYiVe7cITo8r3NzEk4k4pKWQntRym62zbp5f5k/s200/nikoszavalis.png

Γράγει ο Νίκος Ζάβαλης

 ( Μαυρα Λιθάρια)


Αρχ. Παύλος Παπαδόπουλος .. έγινε καλά από κορονοϊό.

Μπήκε στο νοσοκομείο , στη ΜΕΘ και σε 30 ημέρες έγινε καλά!!!

Τα παρακάτω που έγραψε δείχνουν την Αγάπη του θεού που έχει μέσα του!!! Και με την ταλαιπωρία που είχε ενισχύθηκε ,η Αγάπη του!! Και έγραψε:

(<<Σαν ψέμα μου φαίνεται , όλα αυτά που έζησα … σαν να το έζησε κάποιος άλλος!!

Σαν ψέμα μου φαίνεται ότι αφήνω το νοσοκομείο.

Football League ( Νότιος όμιλος): Το εξπρές από την Καλαμάτα έκανε στάση στο Ρέθυμνο

  Football League: Ήττες για Καλαμάτα και Καβάλα – Ανέβηκε πρώτη η Βέροια (βαθμολογίες) 

Η 12η αγωνιστική της Football League χαρακτηρίστηκε από ήττες για τους πρωτοπόρους των δύο ομίλων. Στον νότο, το εξπρές από την Καλαμάτα έκανε στάση στο Ρέθυμνο, όπου ηττήθηκε από την ποιοτική Επισκοπή (1-0). Ο Ιάλυσος αναδείχθηκε ισόπαλος με την Νίκη Βόλου (1-1) μάζεψε κάπως την διαφορά από την μαύρη θύελλα, ενώ καραδοκεί και η Ρόδος που σήμερα υποδέχεται τον Αστέρα Βλαχιώτη. Νίκες και για τις δύο ομάδες της Αθήνας, αφού το Αιγάλεω συνέτριψε την Σαντορίνη (3-0), ενώ η Καλλιθέα έκαμψε την αντίσταση του Ασπρόπυργου (1-0).

Τα αποτελέσματα
Νότιος όμιλος
Επισκοπή-Καλαμάτα 1-0 (65' Νάνι)
Ιάλυσος – Νίκη Βόλου 1-1 (25' Μαστραντωνάκης-91 ' Γκαρσία)
Αιγάλεω – Σαντορίνη 3-0 (23' Τσιλιγγίρης, 25' Λάσκαρης, 41' Xαντί)
Καλλιθέα – Ασπρόπυργος 1-0 (79' Στούπης)
Δευτέρα (17/5)
17.00: Ρόδος – Αστέρας Βλαχιώτη 0-0

Η  Βαθμολογία

Ηττα 3 - 0 του Ατρόμητου Χιλιομοδίου από τν πρωτοπόρο Κηφισιά στον 7ο όμιλο / Ο Παναιγιάλειος μόνος επικεφαλής στον 9ο όμιλο.

Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Onsports.gr

Με τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίστηκε σήμερα (16 / 5) το πρωτάθλημα στους ομίλους της Γ '  Εθνικής κατηγορίας, 7ο και 8ο .

Στον 7ο όμιλο ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου έχασε  με 3 - 0 από την πρωτοπόρο Κηφισιά , ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ επικράτησε στην Αργολίδα με 2 - 0  επί της Κορωνίδας Κοιλάδας. Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το Αρκαδικό ντέρμπι μεταξύ του Ερμή Μελιγούς με τον Παναρκαδικό, όπως επίσης και το λακωνικό ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη Σκάλας με τον Μολαϊκό. Ο Πανγυθεατικός με ένα γκολ στην εκπνοή του αγώνα ,πέρασε από το Ναύπλιο "βύθιζοντας" περισσότερο τον Παναυπλαικό. Επίσης με "διπλό" 2 - 0 πέρασε και  ο Άγιος Ιερόθεος, από την Αργολίδα επί του Φοίνικα Ν. Επιδαύρου.  Ρεπό είχε ο Άρης Σκάλας. 

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα στην Πελοπόννησο / 96 νέα κρούσματα σήμερα ( 40 στην Αχαΐα - 16 στην Αρκαδία, 16 στην Ηλεία.)

  

 Μικρή μείωση (σε σχέση με χθες) κρουσμάτων κορωνοϊού ,(-10) καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά παρατηρήθηκαν  98 νέες μολύνσεις  το τελευταίο 24ωρο, εκ των οποίων,  40  καταγράφονται στην Αχαΐα , 16 στην Αρκαδία, 16 στην Ηλεία και 14 στην Κορινθία. Επίσης μονοψήφια  νούμερα μολύνσεων  παρουσιάζουν η Αργολίδα,η Μεσσηνία και η Λακωνία.

Σαρανταδύο (42) νέα κρούσματα  κατεγράφησαν στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, με 16 εξ αυτών  να ανακοινώνονται  στην Π. Ε. Αρκαδίας και  14 στην Π. Ε. Κορινθίας.

 Επίσης άλλα 56 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στις Π. Ε. Αχαΐας και  Ηλείας. 

Σήμερα  16 / 5 / 21 κατεγράφησαν, συνολικά 98 νέα κρούσματα σε όλη την  Πελοπόννησο, όπου από την αρχή της πανδημίας, έφτασαν τα 24.131 ( 9.480 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου)

Σήμερα  Κυριακή 16 / 5 /21 ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (40),  Μεσσηνίας  (5) ,  Κορινθίας (14), Ηλείας (16), Αργολίδας (4), Αρκαδίας (16) και Λακωνίας (3) .

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα: 

Π.Ε. Αχαΐας                10.688

Π.Ε. Κορινθίας            3.572

Π.Ε. Ηλείας                 2.415

Π.Ε. Αργολίδας           2.205

Π.Ε. Αρκαδίας            1.906

Π.Ε. Μεσσηνίας         1.451     

Π.Ε. Λακωνίας              883