Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Σκουπίδια τέλος . Ανέστειλαν την απεργία τους οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

Η αποκομιδή των σκουπιδιών από τους δρόμους της πρωτεύουσας, αρχίζει απόψε το βράδυ καθώς οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισαν την αναστολή της απεργίας καθώς είχαν συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών, Γ. Ντόλιο. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, ο υφυπουργός υποσχέθηκε ότι από 1η Ιανουαρίου του 2011 καθορίζεται ενιαίο πλαίσιο αμοιβών και απασχόλησης για τους εργαζόμενους στις δημοτικές επιχειρήσεις ενώ υπογράφεται άμεσα η συλλογική σύμβαση του κλάδου.

Για ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός στην Κρήτη! Παίζει αύριο με τον Εργοτέλη


Αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός φτάνει αεροπορικώς στο Ηράκλειο της Κρήτης για το «χρωστούμενο» δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο με τον Εργοτέλη, το οποίο θα διεξαχθεί (αύριο στις 17:00) στο Παγκρήτιο Στάδιο στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.
Στην αποστολή της Κρήτης μετέχουν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου και Νέμεθ.
Eκτός αποστολής ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε τους ποδοσφαιριστές: Μέγερι, Ζαϊρί, Ν. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο και Ιμπαγάσα, οι οποίοι θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 10:30.

Η Μαριλένα Σούκουλη ευχαριστεί!

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Η επόμενη μέρα των εκλογών της 14ης Νοεμβρίου μας βρίσκει όλους αντιμέτωπους με πιεστικά προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή μας αλλά και το σύνολο της ελληνικής επικράτειας .
Η «Νέα Πελοπόννησος» και ο κ. Πέτρος Τατούλης μαζί με τον Αντιπεριφεριάρχη Κορινθίας κ. Γιώργο Δέδε έλαβαν την δημοκρατική εντολή να ηγηθούν της κοινής προσπάθειας ώστε να καταστεί ο Μοριάς, μια Νησίδα Ευημερίας και Ανάπτυξης για όλους τους Πολίτες του Τόπου μας.
Εύχομαι δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.
Θέλω , επίσης , να εκφράσω , από καρδιάς , ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες και όλους αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους .
Δεσμεύομαι ότι από την θέση της Περιφερειακής Συμβούλου με τη «Δυνατή Πελοπόννησο» θα συμβάλλω γόνιμα και δημιουργικά , ως ελάχιστο δείγμα ευθύνης απέναντι στην αμέριστη αγάπη και εμπιστοσύνη των πολιτών της Κορινθίας προς το πρόσωπο μου.

Μαριλένα Σούκουλη

Σύλληψη για ληστεία δύο νεαρών στο Mελίσσι


Μετά από εκτεταμένες έρευνες, συνελήφθησαν χθες βράδυ στο Μελίσσι, από αστυνομικούς του τμήματος Ξυλοκάστρου,δύο νεαρά ατομα ηλικίας 21χρονων καί 23χρονών αντίστοιχα, καθώς με το πρόσχημα εργασίας, έπεισαν δύο Πακιστανούς να επιβιβαστούν στο Ι.Χ. φορτηγό τους και αφού τους μετέφεραν στην Πουλίτσα , με την απειλή όπλου τους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το Ι.Χ. Φορτηγό, ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα πτυσσόμενο γκλοπ, ένας φακός, ένας λοστός, ένα ζευγάρι γάντια, ένα μαχαίρι, μία μαύρη κουκούλα, κυνηγετικά φυσίγγια και τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν με απόλυτη βεβαιότητα από τους παθόντες και οδηγηθηκαν στον Εισαγγελέα Κορίνθου.

Παπαληγούρας αν κατέθετε παραίτηση ο Κόλλιας !


ΠΗΓΗ:diogenis-press.blogspot.com

Η χθεσινοβραδινή εκπομπή της "Ζούγκλας" είχε και τα παράπλευρα θέματα που προέκυπταν κατά τη διάρκεια της κουβέντας.
Ο Κώστας Κόλλιας σε κάποια στιγμή που έδειχνε να βρίσκεται σε έντονο εκνευρισμό, είπε στον Τριανταφυλλόπουλο ότι αν ισχύουν τα όσα του καταμαρτυρεί το ρεπορτάζ θα παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα !
Λίγο αργότερα ο Τριανταφυλλόπουλος φώναζε : "Πρέπει να παραιτηθείτε ! Πρέπει να παραιτηθείτε !".
Εκείνη την ώρα τα κινητά πήραν φωτιά στην Κορινθία γιατί σε περίπτωσης παραίτησης του Κόλλια, την έδρα καταλαμβάνει ο Άναστάσης Παπαληγούρας ! Διάφοροι άρχισαν τα τηλεφωνήματα και μέσα σε λίγη ώρα το θέμα από απλή φήμη είχε αποκτήσει σάρκα και οστά ! Ορισμένοι ακόμα και σήμερα το πρωί συνεχίζουν να διαδίδουν ότι επίκειται παραίτηση Κόλλια, κάτι που βέβαια φαίνεται παντελώς ανυπόστατο για την ώρα !
Πάντως η ιστορία παίζει περίεργα παιχνίδια ... Φανταστείτε την τραγική ειρωνεία για τον Στέλιο Μάρκελλο που έμεινε εκτός Βουλής τη μοναδική φορά που η ΝΔ στην Κορινθία έβγαλε 3 βουλευτές, ενώ αν γινόταν πράξη η παραίτηση Κόλλια, ο Αναστάσης Παπαληγούρας θα έπαιρνε την έδρα για 224 ψήφους έναντι του Μάρκελλου

Νέο κόμμα από παλιά πολιτικό…

Γράφει ο







ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ιδιαίτερα στη μετά-μνημόνιο εποχή, τρεκλίζει. Κι αυτό φαίνεται διά γυμνού οφθαλμού. Μετά την ίδρυση της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φ. Κουβέλη, η ίδρυση της Δημοκρατικής Συμμαχίας από την Ντ. Μπακογιάννη είναι η δεύτερη απόπειρα στη «μεταμνημονική εποχή» για την ανανέωση της κλυδωνιζόμενης πολιτικής σκηνής της χώρας.

Οι συναντήσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη με Συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού του


Τις τρεις πρώτες συναντήσεις με τα στελέχη του συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος", σε Αργολίδα, Μεσσηνία και Αρκαδία πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, το τριήμερο 19-21 Νοεμβρίου. Τον πρώτο αιρετό περιφερειάρχη Πελοποννήσου υποδέχτηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι Σύμβουλοι του συνδυασμού, εκλεγμένοι και μη, ενώ 10λεπτη ενημέρωση έγινε στους δημοσιογράφους κάθε νομού ξεχωριστά.
Ο Πέτρος Τατούλης στις τοποθετήσεις του αναφέρθηκε στην υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης, που αποτελεί "το συμβόλαιο με τους πολίτες", που ψήφισαν και έβγαλαν πρώτο τον συνδυασμό "Νέα Πελοπόννησος" και επικέντρωσε συγκεκριμένα στους τομείς προτεραιότητας που αφορούν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την διαχείριση των σκουπιδιών, την ενέργεια και την τουριστική ανάπτυξη.
Ο κ. Τατούλης περιέγραψε ακόμα την οργάνωση του συνδυασμού και το πρόγραμμα επικοινωνίας των συναντήσεων με τους συμβούλους του συνδυασμού, που θα συνεδριάζουν ανά 45 ημέρες, ενώ ανά 4 μήνες θα πραγματοποιείται η ολομέλεια. Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου αφού ευχαρίστησε τους συμβούλους για τον αγώνα τους ξεκαθάρισε ότι δεν περισσεύει κανείς και θα χρησιμοποιηθούν όλα τα στελέχη που συμμετείχαν στην επάνδρωση των ψηφοδελτίων του συνδυασμού. Στόχος μας σημείωσε ο κ. Τατούλης είναι να υπάρξει ισορροπία μεταξύ των περιφερειακών ενοτήτων της Πελοποννήσου και να εφαρμοστεί ισονομία και ισοπολιτεία παντού.
Την ερχομένη Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις σε Κορινθία και Λακωνία αντίστοιχα ενώ μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα συγκληθεί η ολομέλεια των εκλεγμένων συμβούλων της "Νέας Πελοποννήσου" στην Μεσσηνία.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Εκτός Ν.Δ. ο Αυγενάκης διεγράφη από τον Αντώνη Σαμαρά

   

ΣΩΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ! ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΙΑ «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» ΚΟΛΛΙΑ

Αυτό που είδαν χιλιάδες Έλληνες τηλεθεατές χθες βράδυ στην τηλεοπτική Ζούγκλα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα για του τι πρόκειται να επικρατήσει στην αυτοδιοικητική «ζούγκλα» του δήμου Κορινθίων τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός επιβεβαιώνοντας όλες τις απόψεις και κριτικές για τον χαρακτήρα του που έχουν διατυπώσει με σχόλια τους στη sfedona.gr δεκάδες επισκέπτες μας που τον θέλουν εμπαθή, εκδικητικό , μίζερο και αλαζόνα , βγήκε στην γνωστή εκπομπή του Μάκη για να καταγγείλει σκάνδαλο 105 ευρώ το μήνα !!
Οι Κορίνθιοι βέβαια που τον γνωρίζουν καλά , κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή ότι δεν επρόκειτο για την αποκάλυψη μιας σοβαρής οικονομικής υπόθεσης αλλά για την εκδίκηση του Πνευματικού κατά του βουλευτή της Ν.Δ Κώστα Κόλλια επειδή στήριξε τον Κώστα Γιώτη στις πρόσφατες εκλογές και το κυριότερο επειδή πήρε θέση υπέρ των δημοσιευμάτων της sfedona.gr για το θέμα του νερού της Κορίνθου. Έτσι βρήκε δήθεν «θέμα» για να χτυπήσει μια ευγενέστατη και αξιοπρεπή κυρία όπως είναι η σύζυγος του κ.Κόλλια (αλλά και έναν πολιτικό που πέρα από πολιτικές διαφορές που μπορεί να έχει κανείς μαζί του , δεν έχει ενοχλήσει και δεν έχει προκαλέσει ποτέ με την προσωπική και οικογενειακή του ζωή ) με την δήθεν κατηγορία ότι έπαιρνε ένα επίδομα 105 ευρώ το μήνα που δεν εδικαιούτο αφού δεν εργαζόταν ως ανταποκρίτρια του ΟΓΑ αλλά ήταν αποσπασμένη στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή συζύγου της.
Αυτό , πέραν του χαρακτήρα του δημάρχου Κορινθίων , φανερώνει και πολιτική «δειλία» αφού δεν τολμά να τα βάλει σε πολιτικό επίπεδο με τον Κώστα Κόλλια , αλλά με μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές προσπαθεί με χτυπήματα κάτω από την μέση να επιβιώσει πολιτικά!
Επισκεφθήκαμε τις τρεις υπαλλήλους του ληξιαρχείου στο δήμο Κορινθίων που σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο κ.Κόλλιας μοιράζονται από 35 ευρώ το μήνα το περιβόητο επίδομα των 105 ευρώ (!!) και μας έδωσαν την εντύπωση ότι «φοβούνται» να μιλήσουν και να μας πουν τι πραγματικά συνέβαινε.
Μας παρέπεμψαν στο κ.Δήμαρχο, ενώ μας είπαν ότι θα μιλήσουν εκεί που πρέπει υπηρεσιακά. Πάντως κάποιος που του προσάπτουν ότι παίρνει 35 ευρώ το μήνα, αν τελικά δεν τα παίρνει , δεν έχει πιστεύουμε κανένα πρόβλημα να φωνάξει δυνατά και στον οποιοδήποτε ότι «εγώ δεν παίρνω ούτε ένα ευρώ από αυτό το σοβαρό (!!!) επίδομα».
Ο Κώστας Κόλλιας για το θέμα αυτό δήλωσε στη sfedona.gr
«Λυπάμαι που ο δήμαρχος εμφανίστηκε στην τηλεόραση ψευδόμενος ενώπιον των Κορινθίων. Τίποτα από όλα αυτά που ισχυρίστηκε δεν είναι γεγονός. Η προσπάθειά του ήταν να με πλήξει πολιτικά χρησιμοποιώντας ανύπαρκτο θέμα με την υπαλληλική ιδιότητα της συζύγου μου. Οι Κορίνθιοι γνωρίζουν ποιος είμαι , με εμπιστεύονται και με τιμούν εκλέγοντάς με σε 5 συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις (Νομαρχία και Βουλή). Οι αντιδράσεις αυτές του δημάρχου Κορινθίων οφείλονται καθαρά στο γεγονός ότι στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις τον Κώστα Γιώτη στις πρόσφατες εκλογές και ότι αμφισβήτησα την ποιότητα του νερού της Κορίνθου μετά τα αποκαλυπτικά και σοβαρά δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας. Τον παραδίδω στην κρίση του Κορινθιακού λαού για τις ανορθόδοξες,ύπουλες και εκδικητικές μεθόδους που χρησιμοποιεί εναντίον πολιτικών του αντιπάλων!»

ΠΗΓΗ: sfedona.gr

Νέες απεργίες στους δήμους Τρίτη και Τετάρτη


Σε δύο νέες κυλιόμενες 24ωρες απεργίες αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Οι κινητοποιήσεις αναμένεται να κάνουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την μη αποκομιδή των απορριμμάτων στην πρωτεύουσα, ακόμα μεγαλύτερο.
Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των υπαλλήλων και πορεία έξω από το υπουργείο Εσωτερικών ενώ θα υπάρξει νέα συνεδρίαση για να εξεταστεί η περαιτέρω στάση τους.
Μεγάλο είναι το πρόβλημα που έχει προκύψει σε αρκετές περιοχές της πρωτεύουσας από τα σκουπίδια, ενώ ανακοινώθηκε πως για όσο διάστημα θα διαρκέσει η απεργία οι εργαζόμενοι θα συλλέγουν μόνο ειδικά απορρίμματα, όπως αυτά των λαϊκών αγορών και των νοσοκομείων.
Ήδη σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο, η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, Καλλιόπη Βαρδάκη, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, για να διερευνηθεί αν υπάρχουν ευθύνες για τη μη αποκομιδή σκουπιδιών από ορισμένα σημεία, όπως νοσοκομεία και σχολεία, στον Πειραιά.
enet.gr

Το Σαββατοκύριακο διαρκεί 27 ώρες

Οχι, δεν είναι ιδέα σας. Το Σαββατοκύριακο τελειώνει γρήγορα επειδή απλούστατα, στην πράξη, δεν διαρκεί 48 ώρες, όπως υπαγορεύει το ρολόι, αλλά μόλις 27 ώρες και 17 λεπτά.

«Στο έλεος της κλίκας»

ΠΥΡΑ Γ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ

Μετά τον Φάνη Γκέκα, ακόμη ένας διεθνής ποδοσφαιριστής ξεσπάθωσε -έστω και καθυστερημένα- κατά της εθνικής ομάδας της εποχής Ρεχάγκελ.

Αμανατίδης και Καραγκούνης σε στιγμές χαράς. Τώρα;

     Αμανατίδης και Καραγκούνης σε στιγμές χαράς. Τώρα;

Ο Γιάννης Αμανατίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr εξήγησε πάλι τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του στην εθνική ομάδα, με τη διαφορά πως τώρα μίλησε για πρώτη φορά για συγκεκριμένα πρόσωπα, ορισμένα εκ των οποίων αγωνίζονται ακόμη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Ο αρχηγός της γερμανικής ομάδας, αρχές Αυγούστου, είχε ανάψει τις πρώτες «φωτιές» λέγοντας ότι «οι μηχανισμοί γύρω από την ομάδα με έκαναν έξαλλο και τους βαρέθηκα. Γι' αυτό και αποχωρώ».
Οπως τονίζει τώρα ο Αμανατίδης «υπήρχαν κλίκες. Ηταν πέντε-έξι παίκτες που έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στην ομάδα» και ξεκαθαρίζει ότι δεν μετανιώνει για τίποτα από όσα λέει. Εύχεται, πάντως, στον Φερνάντο Σάντος να καταφέρει να αλλάξει ορισμένα άσχημα πράγματα και να μπορέσει να βάλει τάξη στην ομάδα.

Η Ν.Δ. υπερασπίζεται την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση

Image
Δήλωση του υπευθύνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Kοινωνικής Ασφάλισης της Ν.Δ. κ. Ι. Βρούτση με αφορμή τις δηλώσεις της Υπουργού Εργασίας για την υπερίσχυση των επιχειρησιακών συμβάσεων έναντι των κλαδικών όπως προβλέπει το Μνημόνιο Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010
Ο Υπεύθυνος του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και K οινωνικής Ασφάλισης
της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης, με αφορμή τις δηλώσεις της Υπουργού Εργασίας για την υπερίσχυση των επιχειρησιακών συμβάσεων έναντι των κλαδικών όπως προβλέπει το Μνημόνιο, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Η σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων


Η σύνθεση του Δημοτικού συμβουλίου Καλαβρύτων όπως προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές (7 και 14/11/2010)

Μνημόνιο Νο 3: Καταργούνται οι συμβάσεις-Έρχονται απολύσεις- Οι μετατάξεις θεωρούνται προσλήψεις

 Σήμερα η συνέντευξη τύπου της τρόικας


Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια συνάντηση, στο υπουργείο Οικονομικών, των επικεφαλής της τρόικας με τον υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου, με συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών σχετικά με την επικαιροποίηση του μνημονίου στο σκέλος των διαρθρωτικών αλλαγών.

Τι λένε Κόλλιας και Θωμαΐδης για το κόμμα της Ντόρας


"Ο κόσμος στις τελευταίες εκλογές, έδειξε πως δεν έχει ανάγκη από νέα κόμματα αλλά από σοβαρότητα, δήλωσε σχολιάζοντας την ίδρυση του κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία από την κα Ντόρα Μπακογιάννη η οποία και ανακοινώθηκε επίσημα χθες, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για τον νομό Κορινθίας κ. Κώστας Κόλλιας. Ερωτηθείς για το αν η Νέα Δημοκρατία νιώθει ως απειλή το νέο κόμμα της κας Μπακογιάννη, ο κ. Κόλλιας τόνισε ότι ¨"σύμφωνα με τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζεται πλέον από τους πολίτες ως μία ισχυρή και αξιόπιστη εναλλακτική πολιτική λύση για την έξοδο της χώρας από το αδιέξοδο ενώ εκτιμά ότι σύντομα θα κληθεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διοικήσει την χώρα".
Ανάχωμα για το κομμάτι των δυσαρεστημένων μελών, στελεχών και υποστηρικτών της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε το νέο κόμμα Δημοκρατική Συμμαχία με πρόεδρο την Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρώην Δήμαρχος Κορινθίων κ. Θωμάς Θωμαΐδης ο οποίος και δήλωσε ότι θα στηρίξει το νέο αυτό πολιτικό εγχείρημα καθώς θεωρεί τον εαυτό του διαγραμμένο από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας από την ημέρα που διεγράφη και η κα Μπακογιάννη. Ο ίδιος τόνισε ότι η ίδρυση της Δημοκρατικής Συμμαχίας είναι το αποτέλεσμα των λάθος πολιτικών χειρισμών του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά ο οποίος και από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Κόμματος, θέλησε να υποβαθμίσει την πολιτική προσφορά της κας Μπακογιάννη, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην Δήμαρχος Κορινθίων.

korinthian news

Εμού...και του ιδίου Διατί να το κρύψωμεν, άλλωστε;

Έ… δεν μπορεί… Μετά την εξαγγελία της ΔΗ.ΣΥ. βλέπουμε τον Επίτιμο
σε κάνα – δυό τέρμινα να βγαίνει στους Λυριτζή – Οικονόμου και να… απολογείται για την ίδρυση του νέου κόμματος που εκ των πραγμάτων δημιουργήθηκε γιατί η Ν.Δ… δεν στάθηκε αντάξια των προσδοκιών της οικογένειας Μητσοτάκη, για τα όσα έγιναν επί ημερών Κωστάκη και Σία, για το μνημόνιο και για τα… ροζ τηλεοπτικά δρώμενα της απόλυτης σταρ. Τέσσερα σε ένα: