Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Εκτός Ν.Δ. ο Αυγενάκης διεγράφη από τον Αντώνη Σαμαρά

   
Ο Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος δήλωσε ότι παράλληλα με επιστολή του ο Αντώνης Σαμαράς ζητά τη σύγκληση της επιτροπής δεοντολογίας της ΝΔ, στην οποία παραπέμει τον κ. Αυγενάκη με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής.
    "Επειδή είναι σαφείς οι ενδείξεις ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο για να ανακοπεί η ανοδική πορεία της ΝΔ και να στηριχθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς θα τηρήσει μέχρι τέλους την εντολή που έλαβε από τον ελληνικό για μια αναγεννημένη, δυνατή και υπεύθυνη ΝΔ, χωρίς εσωστρέφειες και αποπροσανατολισμούς, προσηλωμένη στο μεγάλο της καθήκον να συμβάλει αποτελεσματικά στην έξοδο της χώρας από την κρίση", δήλωσε ο κ. Λυκουρέντζος.
«Είναι τόσο ρευστά τα πράγματα, τι να δεσμευτείς;» και«Οι εξελίξεις, τα πράγματα, ο κόσμος δημιουργούν νέες συνθήκες καθημερινά» είχε δηλώσει ο Λ. Αυγενάκης νωρίτερα στον Real fm.
Χτες με άλλες δηλώσεις του είχε χαιρετήσει τη ΔΗ.ΣΥ. της Ντόρας Μπακογιάννη. Ο Λ. Αυγενάκης θεωρείται από τους παλιούς ντορικούς βουλευτές που ήταν στη λίστα των πιθανών αποχωρήσεων ή διαγραφών.
Συζήτηση λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα στο περιστύλιο της Βουλής για το αν θα περιμένουν να διαγραφούν ή θα ανεξαρτητοποιηθούν οι Κοντογιάννης και Καραγκούνης.
newsbeast.gr και ΑΠΕ