Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

EKTAKTH ΕΙΔΗΣΗ : ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ!

Υπάρχει ένα παλικάρι 28 ετών στον Ευαγγελισµό που χρειάζεται 40 φιάλες αίµα.
Σοßαρό ατύχηµα µε µηχανή, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα.
Τα στοιχεία είναι:
Μερισιώτης Βαγγέλης
Ευαγγελισµός ΜΕΘ2
ώρες 8.30-14.00 και http://www.facebook.com/l/57810Tor45-rcVk3m9t8ZHlSrdg;15.00-19.00
Χρειάζεται να κάνει µεταµόσχευση συκωτιού και πρέπει να ßρούµε αίµα αποκλειστικά οµάδας ‘Ο αρνητικό’.
Εάν µπορείτε ανακοινώστε το διότι έχει ζωή µία µε δύο εßδοµάδες.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ Π Α Ν Τ Ο Υ.. 1 ΛΕΠΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΑΓΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ( Αυτή την στιγμή)



Συμπατριώτες & Συμπατριώτισσες,
Φίλες και φίλοι

ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποψινη σας παρουσία. Είναι για μένα τιμή και ευθύνη απέναντι στον Κορινθιακό λαό. Η Κόρινθος σήμερα αποφάσισε, έδειξε το αποτέλεσμα της επόμενης Κυριακής.

Σήμερα η ΔΥΝΑΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ μας δίνετε την πρώτη ψήφο, για να φτιάξουμε τη ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ που όλοι ονειρευόμαστε. Τόσο σήμερα όσο και την Κυριακή η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ψηφίζει Αυτοδιοίκηση !!
Ψηφίζει ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ!!

Η δραστηριότητα του Δημήτρη Δρακου


Αυτή την στιγμή ο Δημ. Δράκος μιλάει στην κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Κόρινθο.
ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗTην Πέμπτη 4/11, θα παραμείνει στην Τρίπολη το πρωί, προκειμένου να έχει σειρά συσκέψεων και συνεργασιών με το εκλογικό του επιτελείο και να δώσει συνεντεύξεις σε περιφερειακά ραδιόφωνα. Λίγο μετά το μεσημέρι θα μεταβεί ξανά στην Κόρινθο για περιοδεία στην αγορά της, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας και νυν νομάρχη Νίκο Ταγαρά, ενώ το απόγευμα θα βρίσκεται και πάλι στην Τρίπολη.
Στις 8.00 μ.μ. πραγματοποιεί ομιλία στη Μεγαλόπολη, στο Πνευματικό Κέντρο.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΔΡΩΝΗΣ

Έξω και από το Κύπελλο ο Αστέρας Δερβενίου

Ο Αστέρας Δερβενίου αποκλείσθηκε απο το Κύπελλο Κορινθίας , καθώς έχασε στο Ξυλόκαστρο , με 0 - 2 από τον Α. Ο. Λουτρακίου. Τα τέρματα της Λουτρακιώτικης ομάδας που πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπελλου, σημείωσε ο Αποστολάκης κατά το πρώτο ημιχρονο.

Οι άλλοι αγώνες

Πέλοπας Κιάτου - Θύελλα Κάτω Διμηνιού 5 - 1
ΑΟ Σπαθοβουνίου - Πανσολυγειακός 4 - 2
Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών - Σαρωνικός Γαλατακίου 0 - 1
Γαλάζιοι Νέοι - Ατρόμητος Χιλιομοδίου 2 - 4
ΑΟ Ασπροκάμπου - Θύελλα Πετρίου 0 - 1
ΠΑΣ Κλένια - Άρατος Βασιλικού 3 - 0
Αετός Κρυονερίου - Άλμπατρος Κόρφου 5 - 1
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Δάφνη Εξαμιλίων 4 - 2
Ολυμπιακός Άσσου - Αετός Αγγελοκάστρου 2 - 1
ΑΟ Σολομού - Πανευρωστινιακός 1 - 3
Κόρινθος 2006 - Άγιοι Θεόδωροι -
Τενεάτης - Ηρακλής Λεχαίου -
Οι αγώνες της Γ' φάσης . Ολυμπιακός Λουτρακίου - Απέσσας Χαλκίου , Προοδευτική Περιγιαλίου - Ισθμιακός και Αναγέννηση Κιάτου - Ελλάς Βέλου θα διεξαχθούν το Σάββατο 6 Νοεμβρίου.

Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Στις υφέρπουσες έντεχνα δημιουργημένες φημολογίες από το συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη, ότι αν εκλεγεί ο συνδυασμός μας ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και ο Περιφερειάρχης μας Δημήτρης Δράκος, η έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα μεταφερθεί από την Τρίπολη, μία είναι η απάντησή μας:
Η έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι μία, αδιαπραγμάτευτη και αυτή είναι η Τρίπολη. Τους αντιπάλους μας, που στη στέρηση πολιτικών επιχειρημάτων, δημιουργούν και διακινούν τέτοιες φήμες, τους παραπέμπουμε στο πρόγραμμά μας, στις προτάσεις μας και στις δράσεις μας για την παραπέρα ανάπτυξη της Τρίπολης, της Αρκαδίας και ολόκληρης της Πελοποννήσου.

Στο Ξυλόκαστρο απόψε ο κ. Γιώργος Δέδες

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος – Πέτρος Τατούλης » κ. Γιώργος Δέδες θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση των θέσεων του Συνδυασμού την Τετάρτη 03 Νοεμβρίου και ώρα 20.00 στην αίθουσα Α. Βασιλόπουλος, επί της Πλατείας Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο.
Την Παρασκευή 05-11-10 ο κ. Γεώργιος Δέδες και κλιμάκιο υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων θα περιοδεύσουν : 18.30 στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης , 18.30 στα Ίσθμια , 19.00 στο Συνοικισμό Κορίνθου και 20.30 στους Αγίους Θεοδώρους

«Σάλπισμα Νίκης» απόψε στις 7 , του Δημήτρη Σκούρα από το Δερβένι



Μετά την εκπληκτική σε όγκο και ενθουσιασμό συγκέντρωση και μη συγκρίσιμη ομιλία, στο θέατρο «Βρετάνια» , όπου οι ετεροδημότες της Αθήνας, Ευρωστίνιοι και Ξυλοκαστρίτες, επικύρωσαν πανηγυρικά την επερχόμενη νίκη του Συνδυασμού «Δημοτική Αναγέννηση» και του Υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Σκούρα,φτάσαμε αισίως στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές της 7ης Νοέμβρη.

Απόψε στις 7 το βράδυ στο κεντρικό καφενείο Παπασταμόπουλου , στο Δερβένι πραγματοποιείται η Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης του υπερκομματικού και Ενωτικού συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» , Δημήτρη Σκούρα.
Στην αποψινή του ομιλία στο Δερβένι , ο Δημήτρης Σκούρας, απευθηνόμενος προς τους πολίτες του Δερβενίου και τους συνδημότες του ,του Δήμου Ευρωστίνης θα αναπτύξει το Πρόγραμμα του Συνδυασμού του και θα παρουσιάσει του υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» δίδοντας το «Σάλπισμα Νίκης» στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.


Σας περιμένουμε όλους εκεί για να γυρίσουμε μαζί σελίδα!
Για να φέρουμε τη Δημοτική Αναγέννηση στο νέο Δήμο μας!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

Το πρόγραμμα επισκέψεων του Δημήτρη Σκούρα και της Δημοτικής Αναγέννησης
για τις επόμενες ημέρες έχει ως εξής

Πέμπτη, 4 Νοέμβρη:

Προεκλογική Ομιλία & Παρουσίαση Προγράμματος Συνδυασμού Δημοτικού Διαμερίσματος στο Θαλερό
Τόπος: Καφενείο κ. Αμάραντου Ώρα: 18:00

Προεκλογική Ομιλία & Παρουσίαση Προγράμματος Συνδυασμού Δημοτικού Διαμερίσματος στα Γελληνιάτικα
Τόπος: Καφενείο κ. Καπλάνη Ώρα: 19:00

Προεκλογική Ομιλία & Παρουσίαση Προγράμματος Συνδυασμού Δημοτικού Διαμερίσματος στο Μελίσσι
Τόπος: Καφενείο κ. Αλεξόπουλου Ώρα: 20:00

Παρασκευή 5 Νοέμβρη:

Κεντρική Προεκλογική Ομιλία Ξυλοκάστρου

Τόπος: Πλατεία Αγίου Βλασίου Ώρα: 19:30

Σας περιμένουμε όλους εκεί για να γυρίσουμε μαζί σελίδα!
Για να φέρουμε τη Δημοτική Αναγέννηση στο νέο Δήμο μας!


Δημήτρης Σκούρας
Δημοτική Αναγέννηση

Μήνυμα στήριξης Μπεγλίτη στη «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ»

Σε μήνυμά του ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Κορινθίας Πάνος Μπεγλίτης τονίζει την ανάγκη υποστήριξης και υπερψήφισης του συνδυασμού “NEA ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων περιφερειαρχών, για την υπεράσπιση της θεσμικής μεταρρύθμισης του Καλλικράτη και την απρόσκοπτη συνέχιση των μεγάλων αλλαγών, που έχει ανάγκη η χώρα για να υπερβεί την πολύπλευρη κρίση και να πορευτεί στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
Ο κ. Μπεγλίτης καλεί όλους τους πολίτες της Κορινθίας να συστρατευθούν στην κοινή προσπάθεια για ένα καλλίτερο μέλλον για την πατρίδα μας, για την Πελοπόννησο και για το νομό μας, την Κορινθία.

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Π Τατούλη στην Κορινθο

«Η 7η Νοεμβρίου είναι ημέρα γιορτής. Η 7η Νοεμβρίου είναι ημέρα νίκης. Νίκης για την Πελοπόννησο», είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά την κεντρική του ομιλία στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Κορίνθου στην Κόρινθο.