Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΠΥΡΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: 33α ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ 2023 - Προκήρυξη Αθλητικής Δράσης

  

33α ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ 2023
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πύργου Κορινθίας «Ο ΠΥΡΓΟΣ» και ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης διοργανώνουν την αθλητική δρομική εκδήλωση, «33α ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ 2024», αφιερωμένη στη μνήμη του Νικητή του Μαραθωνίου της Βοστώνης 1946, Στέλιου Κυριακίδη.

Καλούμε όλους τους αθλούμενους δρομείς να τιμήσουν με την παρουσία τους τη σημαντική αυτή εκδήλωση Θεσμό, «για την Ελλάδα», όπως είπε και ο αείμνηστος Στέλιος Κυριακίδης.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 19 Μαΐου 2024
Τόπος διεξαγωγής: Πύργος Κορινθίας

Θα διεξαχθούν αγώνες στις εξής κατηγορίες :

Η χρονιά τελειώνει και ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Α.Ο. Πυλιου στο ΔΑΚ Κορίνθου. / Κάλεσμα του Γενικού αρχηγού στους φιλάθλους του ΠΑΣγια μια τελευταία φορά να χειροκροτήσουν τους πραγματικούς Πρωταθλητές εντός γηπέδου.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "GEBONBLA Εθνική nPΩTAOЛИMA o LN MATCHDA MATOHDAY34 34 떡아-유) AN Ο.ΠΥΛΟΥ ΠΥΛΙΟΥ rhhhiisfi ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΩΣ 1980 ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4 I 16:00 ΔΑΚ KOPINOOY @PASKORINTHOS1963 KORINTHOS FC 1963"  

 

👉 34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Η χρονιά τελειώνει και ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Α.Ο. Πυλιου στο ΔΑΚ Κορίνθου.
👏 Η ομάδα μας προσκαλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της Κορινθίας να χειροκροτήσει τους παίκτες , το προπονητικό team και την Διοίκηση για όλη την φετινή πορεία και να δώσει ραντεβού για μια ακόμη καλύτερη που έρχεται!
🙏 Ευχαριστούμε για όλη την φετινή στήριξη και υποσχόμαστε ότι τα καλύτερα έρχονται.
Στηρίζουμε το όνειρο !
 
👉 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ
Ο Γενικός Αρχηγός Τάσος Γιαμπουράνης θέλει να ευχαριστήσει τη Λεσχη Φιλων Κορινθος Θυρα 3 για την παρουσία και την στήριξη τους στην ομάδα μας , τόσο εντός όσο και εκτός έδρας .
Ευχαριστεί και όλο τον φίλαθλο κόσμο της Κορινθίας που στήριξε την προσπάθεια του ΠΑΣ και τους καλεί για μια τελευταία φορά να χειροκροτήσουν τους πραγματικούς Πρωταθλητές εντός γηπέδου.
📍 Ραντεβού το Σάββατο 16:00 στο ΔΑΚ Κορίνθου να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί την χρονιά όπως αξίζει στους παίκτες μας.