Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Γερμανία - Αγγλία 4-1


Η Γερμανία διέσυρε με 4-1 την Αγγλία και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τα "λιοντάρια" να έχουν δικαιολογημένα παράπονα για την διαιτησία.

Ο κ. Σταύρος Δήμας, πιθανός Αντιπρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας

Ο «πολιτικός χρόνος» της «νέας ΝΔ», όπως ο ίδιος ο κ. Αντ. Σαμαράς τον έχει προσδιορίσει, καθώς ο πήχης είναι ήδη ψηλά,αρχίζει να «μετρά» από απόψε, με τη λήξη των εργασιών του 8ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκκρατίας. Ο κ. Σαμαράς έθεσε νέους κανόνες για το αύριο της ΝΔ ανακοίνωσε τη θεσμοθέτηση δύο θέσεων αντιπροέδρων στα πρότυπα των χριστιανοδημοκρατικών

Πρωτοστάτες στη νέα μεταπολίτευση


Ολοκληρώνεται το 8ο συνέδριο της Ν. Δ.


Πληροφορίες ΑΠΕ - Απογευματινή

 Με την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή το 8ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Η κορυφαία κομματική διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία των συνέδρων θα εκλεγούν περίπου 200 μέλη ενώ συμμετέχουν «εξ οφίτσιο» οι βουλευτές, δήμαρχοι, νομάρχες κλπ. Συνολικά η Κ.Ε. θα αριθμεί περί τα 450 άτομα, εκατό λιγότερα από την απερχόμενη.

Θρήνος στην Αιγιαλεία για τον θάνατο δύο νέων

Συγκρούστηκαν οι μοτοσικλέτες τους σήμερα τα ξημερώματα στις Καμάρες
ΠΗΓΗ: thebest.gr

Θρήνος στον Ερινεό και στο Αίγιο από τα θάνατο δύο νέων ανθρώπων σήμερα τα ξημερώματα στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος των Καμαρών. Μοτοσικλέτα που οδηγούσε 25χρονος από τον Ερινεό, για άγνωστη αιτία, προσέκρουσε στο πίσω μέρος δικύκλου που οδηγούσε 19χρονος φίλος του από το Αίγιο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσουν τη ζωή τους και οι δύο νεαροί μοτοσικλετιστές. Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τη 1.30 σήμερα τα ξημερώματα.

Η Γκάνα 2 – 1στην παράταση νίκησε τις ΗΠΑ


Το παρατσούκλι τους είναι «Μαύρα Αστέρια», πλην όμως κανείς δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα, αν σιγά - σιγά ο κόσμος αρχίσει να τους αποκαλεί «Τρομερά Μωρά».Οι Γκανέζοι,