Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ντέρμπι με το καλημέρα σας στο Νότο κληρώσε ο «μαραθώνιος»

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ


Στη Γλυφάδα , στο CATARALLA – W πραγματοποιείται , αυτή την ώρα , η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Β’ και Γ’ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Ο Καλλικράτης, οι δύο χώρες και ο πόλεμος...!


(Μία ανέκδοτη προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που τελευταίως κυκλοφόρησε από την Ι. Μ. Αιτωλοακαρνανίας)

Η προφητεία αυτή, φωτογραφίζει επιτυχώς την εποχή μας, τα τελευταία συμβάντα στην χώρα μας, και την φορολογική επέμβαση των ξένων πού πιέζουν και υποκύπτει έναν φοβισμένο πρωθυπουργό εντελώς ακατάλληλο για τις συγκυρίες πού διερχόμαστε...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραδόθηκε ο ληστής της Εθνικής στον Πειραιά

Aίσιο τέλος είχε το θρίλερ που εκτυλίχθηκε στον Πειραιά τις τελευταίες ώρες καθώς λίγο μετά τις 15.00 παραδόθηκε στους άνδρες της αστυνομίας ο δράστης της ληστείας στην Εθνική Τράπεζα του Πειραιά. Τρεις ώρες περίπου κράτησε η ομηρία στην Εθνική Τράπεζα στον Πειραιά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.
Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, τον ληστή επεισαν να παραδοθεί οι αστυνομικοί, διαβεβαιώνοντας τον πως αν παραδοθεί δεν πρόκειται να πάθει τίποτα.Ο δράστης παραδώθηκε φωνάζοντας "Δεν με νοιάζει αν πεθάνω. Κάθε μέρα πεθαίνω".Όλοι οι όμηροι είναι πολυ καλά στη υγεία τους.

Nέες υποψηφιότητες

Τέσσερις νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε πριν από λίγο η Νέα Δημοκρατία για τους Νομούς Ηλείας και Εύβοιας.
Συγκεκριμένα, για το δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στην Ηλεία προτείνει το νομαρχιακό σύμβουλο Γιώργο Νικολακόπουλο.
Στην Εύβοια, για το Δήμο Χαλκιδέων προτείνει τον νυν Δήμαρχο Αθανάσιο Ζεμπίλη, για το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου τον Ιωάννη Κούκη και για το Δήμο Σκύρου τον νυν Δήμαρχο Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη.

Αστυνομική επιχείρηση και συλλήψεις στην Κορινθία



Από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση το Σάββατο για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας και την εξιχνίαση αδικημάτων με στοχευμένους ελέγχους-έρευνες σε διάφορες περιοχές και κυρίως σε καταυλισμούς στα Εξαμίλια και στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Πως θα γυμνάσεται τον σκύλο σας


γυμναστική (VIDEO)

Η Σίσσυ Ζουρνατζή νέα Star Πελοπόννησος 2010

Στο Club Cazino Λουτράκι φιλοξενήθηκε χθες το βράδυ η μεγάλη βραδιά της ανάδειξης της φετινής Μις Πελοπόννησος.
Διοργανωτής και του 20ου Διαγωνισμού Ομορφιάς ο δημοσιογράφος Τάκης Παπαπαναγιώτου, την παρουσίαση έκανε η Δέσποινα Βλεπάκη.

Ο χορός του Πανευρωστινιακού

Το Σάβατο , στο προαύλιο χωρο του Δημοτικου Σχολειου Ροζενών έγινε ο χορό του Πανευρωστινιακού με τη Χαρά Βέρα και το Βασίλη Τερλέγκα . Στο βιολί ήταν ο Λευτέρης Ζέρβας και στο κλαρίνο ο Μάκης Μπέκος
Η ομάδα του Πανευρωστινιακού στις 5:30 σήμερα το απόγευμα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στο γήπεδο της Αιγείρας την Ακράτα.