Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Λουτράκι: 38χρονη πέθανε την ώρα της κηδείας του θείου της

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTOKccZGt1jc1SFik4nQ081eUQFfx4C6A5bOp-Ks2XWCnvdD6Xb3fNArbe09PbTKY7N0VzVFk3Nf_5w1jNIif3A_-nuDWjsjVWUwfPGVrIn98OkZWa49FJg7AQA8nht0euAq6L122lxUo/s640/IN-PRODROMOS-MITROPOLITIKOS.jpg 

Σοκ προκαλεί στο Λουτράκι η είδηση του θανάτου μιας 38χρονης την ώρα της κηδείας του θείου της μέσα στην εκκλησία.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, την ώρα της κηδείας του 55χρονου θείου της στο Λουτράκι, μέσα στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, η 38χρονη ανιψιά του ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Συγκλονισμένος είναι ένας αυτόπτης μάρτυρας που περιγράφει το περιστατικό, τονίζοντας ότι στο σημείο έφτασε γιατρός για να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν ήδη αργά.

Την άτυχη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Ναύπακτος: Λύκος κάνει βόλτα ανάμεσα στα σπίτια

Ναύπακτος: Λύκος κάνει βόλτα ανάμεσα στα σπίτια 

Λύκος «κόβει» βόλτες στη Ναύπακτο και συγκεκριμένα ανάμεσα από τα σπίτια στον οικισμό του γηπέδου, περίπου ένα χιλιόμετρο από το κέντρο της πόλης.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, που φέρνει στη δημοσιότητα το nafpaktianews.gr, ο λύκος φαίνεται να κάνει βόλτα στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, ανάμεσα από τα σπίτια.


 

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Θαλής Τσιριμώκος – Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πήρε βραβείο Fair Play

 Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Θαλής Τσιριμώκος – Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πήρε βραβείο Fair Play  

Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Θαλής Τσιριμώκος.

Ο σπουδαίος άλλοτε ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακό επεισόδιο στα 63 του χρόνια σκορπίζοντας τη θλίψη.

Ο Τσιριμώκος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Παγκρατίου αγωνιζόμενος ως επιθετικός, ενώ έπαιξε επίσης σε Καλλιθέα, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη, ΟΦΗ και Απόλλωνα Σμύρνης. 

" Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι" - Ο Διονύσης Τσακνής έρχεται στο επερχόμενο 4ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών του Δήμου Ξυλοκαστρου- Ευρωστίνης στο Δερβένι 😊

 

 
Ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Διονύση Τσακνή, σε διασκευή για μπάντα από τον Αρχιμουσικό της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου κ. Παναγιώτη Παναγάκο.

"Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι", του Διονύση Τσακνή 😀
Έρχεται 🎺😃📣
Από τη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου , στο επερχόμενο 4ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών του Δήμου Ξυλοκαστρου- Ευρωστίνης στο Δερβένι 😊
Stay Tuned 🎺😃📣

Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου 

Διήμερο δράσεων για την 196η επέτειο της μάχης του Διρού Μάνης

 

Ο δήμος Ανατολικής Μάνης, θέλοντας να τιμήσει την ανεκτίμητη εθνική προσφορά των γυναικών της Μάνης, διοργανώνει το διήμερο 25 και 26 Ιουνίου 2022, σειρά εκδηλώσεων, για την 196η Επέτειο της ηρωικής μάχης του Διρού.

Στις 8 το βράδυ του Σαββάτου θα γίνουν, αναπαράσταση της απόκρουσης του Ιμπραήμ, στο ακρογιάλι του Διρού, θεατρικό δρώμενο από το Σώμα Απόδοσης Τιμών το

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας στην Πελοπόννησο - Σήμερα 364 νέα κρούσματα ( 60 στην Κορινθία, 52 στην Μεσσηνία, 102 στην Αχαΐα.)

 

Μεγάλη μείωση  κρουσμάτων κορωνοϊού ,  (-210 ) καταγράφηκε  το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά  παρατηρήθηκαν 364 νέες μολύνσεις ,  εκ των οποίων  τρεις περιοχές  (Κορινθία , Μεσσηνία και Αχαΐα ) καταγράφουν  σήμερα μεγαλύτερο αριθμό  νέων κρουσμάτων (214) σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές (150).  

  Συγκεκριμένα: