Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Σε πολύ στενό κύκλο παντρεύτηκε η Έλενα Ράπτη

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη, όπως αποκάλυψε η ίδια. Η γνωστή πολιτικός αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της και μάλιστα, το ανακοίνωσε μέσω Instagram.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών τις οποίες συνόδευσε με μία

Ποιος είναι ο επικρατέστερος διάδοχος του Αμβρόσιου

diadoxos-amvrosios-ena
Την παραίτησή του αναμένεται να παραδώσει επισήμως σήμερα στην Ιερά Σύνοδο ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε χθες μετά την Θεία Λειτουργία.
Επικρατέστερος για τη διαδοχή του φέρεται ο ηγούμενος της Μονής Μεγάλου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: “GLOBAL CUP 2019” World Senior Volleyball Championship

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Email Image


Η Οργανωτική Επιτροπή
του “GLOBAL CUP 2019”
World Senior Volleyball Championship
έχει την τιμή να σας προσκαλέσει
στο επίσημο Δείπνο Καλωσορίσματος που θα γίνει στο SPORTCAMP, την Τετάρτη 21 Αυγούστου στις 20:00.



Η παγκόσμια ετήσια αθλητική διοργάνωση βόλεϊ βετεράνων, το «Loutraki Global Volleyball Cup>>, επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά και φέρνει μαζί του παλαίμαχους πρωταθλητές του αθλήματος από 6 χώρες! Από 21 έως 25 Αυγούστου 2019, το Λουτράκι φιλοξενεί 8 ομάδες από 6 χώρες και

Λήγει αύριο η διαβούλευση Νομοσχεδίου για τα Προσωπικά Δεδομένα

Ολοκληρώνεται την Τρίτη 20 Αυγούστου η δημόσια διαβούλευση νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που ξεκίνησε τη Δευτέρα 12 Αυγούστου στις 22:00
   ...

Ολομέλεια ΝΣΚ - Συμβάσεις Δημοσίων Έργων: Τελική γνωμοδότηση για την κατάργηση κρατήσεων

Τέλος σε ερωτήματα που στην πράξη απασχολούν τις Υπηρεσίες από το 2015, αναφορικά με την κατάργηση - με τους ν.4254/2014 και ν.4393/2016 - των κρατήσεων υπέρ του ΤΣΜΕΔΕ, του ΕΜΠ και των λοιπών Πολυτεχνικών Σχολών στις συμβάσεις δημοσίων έργων, ήρθε να δώσει Γνωμοδότηση της πλήρους Ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους
   ...

Εκλογή Προεδρείων στα Δημοτικά Συμβούλια: Όλα τα νέα δεδομένα της διαδικασίας

 
Πρώτη φορά θα εφαρμοστεί φέτος το Σεπτέμβριο η νέα διαδικασία για την εκλογή των Προεδρείων των Δημοτικών Συμβουλίων.  Το σχετικό αρ.64 του Καλλικράτη (ν.3852/2010) αντικαταστάθηκε από το αρ.71 του Κλεισθένη (ν.4555/2018) και στη συνέχεια σε δύο σημεία τροποποιήθηκε με την παρ.6 του αρ.5 του πρόσφατου πολυνομοσχεδίου (ν.4623/2019). 
Εν αναμονή έκδοσης της καθιερωμένης Εγκυκλίου από το Υπουργείο Εσωτερικών, ο AIRETOS αποτυπώνει τα δεδομένα του νέου θεσμικού πλαισίου.

Κινητικότητα: Τι προβλέπει ο νόμος για ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, προσωπική διαφορά (ΦΕΚ)


 
Όπως είναι γνωστό, με το νέο σύστημα κινητικότητας η μετακίνηση από μία δημόσια υπηρεσία σε άλλη διενεργείται ως μετάταξη σε κενή οργανική θέση κλάδου/ειδικότητας της ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας/εκπαιδευτικής βαθμίδας, για την οποία ο υπάλληλος έχει τα απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα.
Στο πλαίσιο εφαρμογής του νέου συστήματος κινητικότητας, οι προκηρυσσόμενες θέσεις καλύπτονται με ενιαίο τρόπο, ανεξαρτήτως εάν οι υπάλληλοι είναι μόνιμοι ή απασχολούμενοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ).
Ο νόμος για την κινητικότητα αναφέρει κατηγορηματικά ότι σε κάθε περίπτωση η μετάταξη διενεργείται με την ίδια σχέση εργασίας.
Αποσαφηνίζει ακόμη ότι όσοι μεταταχθούν με το νέο σύστημα «διατηρούν το ίδιο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς, καθώς και τυχόν προσωπική διαφορά στις αποδοχές τους». (άρθρο 2, παρ. 5).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ 

aftodioikisi.gr

Δημόσιο: Ποια επιδόματα είναι «συντάξιμα»



Σύμφωνα με έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους υπόκεινται σε κράτηση και συνυπολογίζονται στις συντάξιμες αποδοχές τα εξής επιδόματα ανά κατηγορία δημοσίων υπαλλήλων:

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ




Της Λέττας Καλαμαρά

Νυχθημερόν και χωρίς διακοπές εργάζεται ο εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο Novartis ακόμα δυστυχώς Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα και με ανώνυμα δημοσιεύματα στον κυριακάτικο Τύπο. Με βήμα ταχύ φέρνει τον νέο νόμο για επενδύσεις για διαβούλευση στην τιτάνια προσπάθειά

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019, ο Εμπορικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου εορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυση του, με την διοργάνωση της 7ης Λευκής Νύχτας !!!

Μεγάλες προσφορές, εορταστική ατμόσφαιρα, μουσική και πολλές εκπλήξεις θα ανταμείψουν τους επισκέπτες μας !!!

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την πόλη μας και τα καταστήματα της !!!

Σας υποσχόμαστε μία μοναδική βραδιά !!!

Σας περιμένουμε στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο !!!
 
Με εκτίμηση - εκ μέρους του Δ.Σ.

Αναστασία Λάμπου
πρόεδρος Δ.Σ. 

emporikos xylokastrou