Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Επίδειξη ισχύος από τη Βραζιλία

                                              Τους χόρεψε... σάμπα




Απόλυτα προετοιμασμένη ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου φάνηκε η Εθνική Βραζιλίας, που επικράτησε με 5-1 της αντίστοιχης της Τανζανίας σε φιλικό προετοιμασίας, με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα του Παναθηναϊκού να αγωνίζεται στο πρώτο ημίχρονο , αλλά στην επανάληψη αντικαταστάθηκε από τον Τζόσουε, στην προσπάθεια του Κάρλος Ντούνγκα να δοκιμάσει περισσότερους παίκτες.
Ο Ρομπίνιο άνοιξε τον χορό των τερμάτων στο 10’ ενώ ο ίδιος έκανε και το 2-0 στο 33’. Στο 53’ λεπτό ο Ραμίρες πήρε τη σκυτάλη και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ ο Κακά με κεφαλιά έγραψε το 4-0 στο 76’, φτάνοντας τα 27 γκολ με τη φανέλα της σελεσάο.
Ο Ραμίρες, με δεύτερο προσωπικό τέρμα στην εκπνοή του αγώνα, υποχρέωσε τον Μουαραμί να αδειάσει για 5η φορά τα δίχτυα του. Το γκολ της τιμής για την Τανζανία πέτυχε ο Στίμα στο 86’.

Παρατάει το ποδόσφαιρο o Nικοπολίδης


Να αποσυρθεί από την ενεργό δράση φαίνεται πως σκοπεύει ο τερματοφύλακας και αρχηγός του Ολυμμιακού , Αντώνης Νικοπολίδης, που το μεσημέρι της Δευτέρας ενημέρωσε για τις προθέσεις του να σταματήσει το ποδόσφαιρο τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γάννη Χρυσικόπουλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος τερματοφύλακας είναι ανένδοτος στην απόφασή του να «κρεμάσει γάντια», ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει άλλο πόστο στην ομάδα του Πειραιά. Πιθανόν ο Νικοπολίδης να αναλάβει καθήκοντα Γενικού αρχηγού.

Αναμένονται εξελίξεις στα διοικητικά της Κορίνθου

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Κορίνθου καθώς η προχθεσινή Γενική Συνέλευση , διεκόπη. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της αποφασίστηκε η δημιουργία μιας επιτροπής στην οποία μετέχει ο πρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσιος, ο Δήμαρχος

Ο Παύλος Πέππας Υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας

Εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας θα διεξαχθούν το Σάββατο 12 Ιουνίου, από τις 9 πμ έως τις 7 μμ στα κεντρικά γραφεία της ΝΟΔΕ Κορινθίας, Οι υποψηφιότητας κλείνουν ,αύριο Τρίτη 8 Ιουνίου . Την στιγμή αυτή έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του , για πρόεδρος της οργάνωσης , μόνο ο Γεν. Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Κορίνθου Παύλος Πέππας, ο οποίος σε δηλώσεις του , μεταξύ άλλων τονίζει :

«Πολλοί δεν θα πάρουν ποτέ το εφάπαξ»


Σήμα κινδύνου «εκπέμπεσαι» ο Γενικός διευθυντής του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων , Νίκος Καλάκος ο οποίος σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι : « Αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα , πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα πάρουν ποτέ το εφάπαξ». Σημείωσε πως το 2003 είχε γίνει αναλογιστική μελέτη από την οποία προέκυψε το μεγάλο πρόβλημα στο ταμείο . Επίσης ο κ. Καλάκος τόνισε πως «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 20.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης , για την ικανοποίηση των οποίων απαιτούνται 900 εκατομμύρια ευρώ. Το αργότερο σε 4 με 5 χρόνια το ταμείο δημοσίων Υπαλλήλων δεν θα μπορεί να καταβάλει το εφάπαξ , καθώς το έλλειμμα θα έχει ξεπεράσει τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ...

Η σύνταξη του Λομβέρδου και η σύνταξη του ΔΝΤ ...



VIDEO

Αρκούδα χωρίς … σύνταξη



VIDEO

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΣΦΗΚΑ


Στο τεύχος αυτό μεταξύ των άλλων διαβάστε:

Ο Ν. Κουρτζής στον « Prisma Virus 93,8 FM»

Μη χάσετε σήμερα σε επανάληψη λίγο μετά τις 10 το πρωί από το ραδιόφωνο του Ξυλοκάστρου «Prisma Virus 93,8 FM» την Εκπομπή «Ο Καλεσμένος της Παρασκευής» με καλεσμένο, τον Δήμαρχο Ευρωστίνης και Υποψήφιο Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Νίκο Κουρτζή, , σε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης. με τον Γιώργο Αντωνίνη.
Για όσους μένεται εκτός Κορινθίας ή δεν έχετε , στην περιοχή σας καλή λήψη του «Prisma Virus 93,8 FM» γιά να ακούσετε την εκπομπή συντονιστείτε ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ή στην  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του σταθμού

Εσφαξαν τον Ολυμπιακό ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΟ

Οριστικά διεκόπη ο αγώνας

Οριστικά διεκόπη(ένα λεπτό πριν το τέλος) ο τελικός του πρωταθλήματος και ο ΠΑΟ ,προηγείτο 69-76, τυπικά και ουσιαστικά παίρνει το πρωτάθλημα ενώ ο Ολυμπιακός μέσα στο ΣΕΦ με τέτοια επεισόδια μάλλον θα κάνει πολλούς αγώνες να δει έδρα. Πάντως δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα και το μπάσκετ έχασε και άλλο με την καφρίλα, οπαδών, παιχτών και διαιτητών στους 4 τελικούς που είδαμε. Κλωτσιές , μπουνιές, ροχάλες, λάθη διαιτητών ακόμα και όταν εκκένωσαν κατά το ήμισυ το στάδιο ενώ έπρεπε να το αδειάσουν όλο! Ο ΠΑΟ είχε καλύτερη ομάδα αλλά οι διαιτητές σφυρίζαν σκανδαλωδώς υπέρ του. Τον Ολυμπιακό, τον έσφαξαν και σ αυτό το παιχνίδι! Κρίμα. Ας έδιναν το πρωτάθλημα εξαρχής στον Παναθηναϊκό από το ξεφτιλίζαν με τα σφυρίγματά τους έτσι μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία"

Συγχαρητήρια και καλούς αγώνες

Η υπεύθυνη του τμήματος Γυναικών της Δημοτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ξυλοκάστρου, Φρόσω Γκαϊνά, εξελέγη κι αυτή τη φορά στις εκλογές της ΝΔ με ευρεία αποδοχή από τους εκλέκτορες της περιοχής και για την υπερψήφιση τους ευχαριστεί :