Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ο Παύλος Πέππας Υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας

Εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας θα διεξαχθούν το Σάββατο 12 Ιουνίου, από τις 9 πμ έως τις 7 μμ στα κεντρικά γραφεία της ΝΟΔΕ Κορινθίας, Οι υποψηφιότητας κλείνουν ,αύριο Τρίτη 8 Ιουνίου . Την στιγμή αυτή έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του , για πρόεδρος της οργάνωσης , μόνο ο Γεν. Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Κορίνθου Παύλος Πέππας, ο οποίος σε δηλώσεις του , μεταξύ άλλων τονίζει :
«Σε αυτή τη διαδικασία θα συμμετέχω ως υποψήφιος πρόεδρος. Θέλω να πιστεύω ότι μετά από μια μακρά και συνεχή παρουσία στην οργάνωση μας διαθέτω πλέον εκείνα τα κριτήρια που απαιτούνται για να τεθώ επικεφαλής στη νέα διαδρομή που ξεκινάει σε λίγες ημέρες. Δεν πιστεύω σε «καρέκλες». Η εκλογή δεν είναι για εμένα αυτοσκοπός. Θεωρώ ότι η ΟΝΝΕΔ οφείλει πλέον να αποτελέσει μια κυψέλη προβληματισμού που θα αναδείξει ενεργούς και συμμετοχικούς πολίτες, θα αναδείξει νέες πολιτικές. Οφείλει να σταθεί μπροστά από τη Νέα Δημοκρατία, να διαμορφώσει τις εξελίξεις, όχι μόνο να τις παρακολουθεί. Σε αυτή τη διαδικασία δεν σας ζητώ να με ψηφίσετε. Σας ζητώ να συμμετέχετε. Είναι προφανώς πιο αναγκαίο για την ΟΝΝΕΔ της επόμενης μέρας. Σας ζητώ να συμβάλλετε για να επενδύσουμε σε ότι ενώνει τους νέους ανθρώπους. Σας ζητώ να γίνετε κοινωνοί του μέλλοντος που μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε...»

Η υποψηφιότητα Πέππα συνοδεύεται με την ενυπόγραφη στήριξη μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής καθώς την συνυπέγραψαν οι Γενικοί Γραμματείς της ΟΝΝΕΔ των δήμων Άσσου – Λεχαίου, Λουτρακίου – Περαχώρας, Βόχας, Ξυλοκάστρου, Σαρωνικού και Σολυγείας, ενώ την στηρίζουν επίσης η ΟΝΝΕΔ Κορίνθου , η Υπεύθυνη Γυναικών της ΟΝΝΕΔ, η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου, ο Υπεύθυνος του Μαθητικού και ο Υπεύθυνος της ΔΑΠ Κορίνθου ,ο απερχόμενος Προέδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Μπαλάφας, καθώς και ο νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Αντώνης Σπηλιώτης,