Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Πρόσκληση του Νίκου Κουρτζή για Ξ.Ε.ΚΙΝΗΜΑ

Ο Νίκος Κουρτζής Δήμαρχος Ευρωστίνης και υποψήφιος δήμαρχος του ενιαίου Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, σας καλεί το Σάββατο 10 Ιουλίου 2010 και ώρα 20:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΑΠΟΛΛΩΝ, στο Ξυλόκαστρο σε συνάντηση ενημέρωσης με θέμα: «Το έργο της δημοτικής αρχής στο δήμο Ευρωστίνης κατά την τετραετία 2007-2011. Οι προγραμματικές θέσεις της παράταξης Ξ.Ε.ΚΙΝΗΜΑ για τον ενιαίο δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης».

Πανελλαδικές: Στα περσινά επίπεδα οι βαθμολογίες

ΠΗΓΗ: NAFTEMPORIKI.GR

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών των υποψηφίων που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η κλιμάκωση της βαθμολογίας δεν παρουσιάζει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το 2009.

Ο Γιώργος Καρυώτης νέος τεχνικός ηγέτης στον Αστέρα Δερβενίου

Ο Γιώργος Καρυώτης είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Δερβενίου για την αγωνιστική περίοδο 2010-11. Ο διάδοχος του Ανδρέα Ντερτινή στον πάγκο της ομάδας της Δυτικής Κορινθίας έχει πλούσια εμπειρία σαν τεχνικός από τα τοπικά πρωταθλήματα αλλά και τη Δ' εθνική. Ο Γ. Καρυώτης έχει διατελέσει προπονητής στον Πέλοπα Κιάτου , ενοσιακός προπονητής στην Μικτή Κορινθίας , ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο διετέλεσε τεχνικός στον Α.Ο. Σπαθοβουνίου.

Ορκωμοσία σπουδαστών αύριο στην Αμαλιάδα


Αύριο , Τρίτη 6 Ιουλίου και ώρα 12 το μεσημέρι, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας θα πραγματοποιηθεί η καθομολόγησης των πτυχιούχων σπουδαστών του Τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία του ΤΕΙ Αμαλιάδας.

Θερινές εκπτώσεις από τις 15 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου.



Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου απέστειλε οδηγίες προς τις Ομοσπονδίες και τους 257 Εμπορικούς Συλλόγους μέλη της σε όλη την χώρα, ώστε να ενημερώσουν έγκαιρα όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις των περιοχών τους, να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα κάτωθι:

Αρχίζουν οι μάχες για το Ασφαλιστικό

Η πιο "καυτή" εβδομάδα για το Ασφαλιστικό ξεκινάει σήμερα, με τα συνδικάτα να συντονίζουν τις αντιδράσεις τους και την κυβέρνηση να ετοιμάζεται για τη μάχη που θα δώσει στη Βουλή, καθώς αύριο αρχίζει η συζήτηση του νομοσχεδίου, που αναμαίνεται να ψηφιστεί την Πέμπτη. Το βάρος του Πρωθυπουργού πέφτει στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα, θέλοντας να αποτρέψει ανταρσία βουλευτών του.Η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου αναμένεται την Τετάρτη.

Πάτρα: Αποχωρεί ο Ανδρέας Φούρας

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την πολιτική και ως εκ τούτου να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε επισήμως πριν από λίγο ο δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας ,σε συνέντευξη Τύπου, αιφνιδιάζοντας τα πολιτικά στελέχη και την τοπική κοινωνία της Πάτρας.

Πανελλαδικές: Πώς θα μετατρέψετε τους βαθμούς σας σε μόρια

ΠΗΓΗ:TA NEA / ΕΡΕΥΝΑ του Χρήστου Κάτσικα

Η ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων συνδέεται με τη διαδικασία υπολογισμού του βαθμού πρόσβασης και των μορίων που είναι ένας γρίφος για πολλούς υποψήφιους και τις οικογένειές τους. Παρουσιάζουμε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για να μετατρέψουν τους βαθμούς τους, προφορικούς και γραπτούς, σε μόρια.

Αύριο τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών


Αναρτώνται αύριο στα λύκεια όλης της χώρας τα αποτελέσματα των βαθμολογιών στα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων. Αμέσως μετά θα αρχίσει η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων για τη

Τσιγάρο τέλος

Από την 1η Σεπτεμβρίου θα εφαρμοστεί η καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους. Το ν/σ ορίζει νέα μειωμένα πρόστιμα, τα οποία θα κυμαίνονται από 50 έως 500 ευρώ για τις παραβάσεις από την πλευρά των καπνιστών και από 500 έως 10.000 ευρώ για τους καταστηματάρχες.

Φωτιά στους πρόποδες του Παναχαϊκού

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 22:30 την Κυριακή στην περιοχή Μπάλα στους πρόποδες του Παναχαϊκού όρους βόρεια της Πάτρας. Η φωτιά ξέσπασε σε πευκόφυτη περιοχή. Επί τόπου έσπευσαν 10 οχήματα με 30 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα.