Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

"Έφυγε" ο Γιώργος Αναστασόπουλος ( Υπήρξε ποδοσφαιριστής στον Αστέρα Δερβενίου το 1959)


ana128
Πέθανε, σε ηλικία 84 ετών, ο Γιώργος Αναστασόπουλος. Δημοσιογράφος και πολιτικός.
Ο Γιώργος Αναστασόπουλος , ερασιτεχνικά , υπήρξε ποδοσφαιριστής  στα νεανικά του χρόνια όπου είχε αγωνιστεί και στην ομάδα του Δερβενίου το καλοκαίρι του 1959 , όπου διακρίνεται φορώντας την φανέλα του Αστέρα , καθήμενος δεύτερος από αριστέρα. Ο Γ. Αναστασόπουλος μαζί με τα δύο του αδέλφια και τη μητέρα τους, τα καλοκαίρια περνούσαν στο χωριό μας!


Ευρεία υπουργική σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Μητσοτάκη για την ΕΡΤ


Οι προοπτικές της ΕΡΤ και η δυνατότητά της να μετεξελιχθεί σε μια σύγχρονη και πλουραλιστική δημόσια ραδιοτηλεόραση ήταν το αντικείμενο υπουργικής σύσκεψης η οποία διεξήχθη το μεσημέρι υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πέθανε ο δημοσιογράφος και πολιτικός Γιώργος Αναστασόπουλος


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του Γιώργου Αναστασόπουλου. Ως δημοσιογράφος υπηρέτησε το λειτούργημα της ενημέρωσης με σπάνιο επαγγελματισμό και ήθος, ως διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης υπήρξε πραγματικός δάσκαλος, ενώ υπήρξε και υποδειγματικός Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ. Ως ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στις κορυφαίες θέσεις του ευρωκοινοβουλίου, ενώ και ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, προσέφερε πολλά στην Παράταξη και την Πατρίδα μας.
Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Πέθανε, σε ηλικία 84 ετών, ο Γιώργος Αναστασόπουλος. Δημοσιογράφος και πολιτικός, την περίοδο 1974 έως το 1981 διετέλεσε γενικός διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Από τον Σεπτέμβριο του 2004 ήταν ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην UNESCO και από τον Οκτώβριο του 2007 και για δύο έτη πρόεδρος της Γενικής Διάσκεψης της UNESCO.

Ο Γεώργιος Αναστασόπουλος ήταν απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, ενώ σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Συγκριτικό Δίκαιο στο King΄s College στο Λονδίνο.

Εργάσθηκε επί 30 χρόνια ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και στην τηλεόραση. Στις εφημερίδες εργάσθηκε μεταξύ άλλων στη «Μεσημβρινή», όπου ήταν διευθυντής, στη «Καθημερινή» και στη «Βραδυνή». Διετέλεσε, επίσης πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ από το 1976 έως το 1984.

Επίσης, χρημάτισε υπηρεσιακός υφυπουργός Προεδρίας και κυβερνητικός εκπρόσωπος στις κυβερνήσεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Γεωργίου Ράλλη, ενώ διετέλεσε ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 1984-1999 και εξελέγη τέσσερις φορές (1989-1999) μεταξύ των πρώτων αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το 2002, εξελέγη αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και το 2003 πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Επιμορφωτικού Ιδρύματος που διοικεί τα Κολλέγια Αθηνών και Ψυχικού.

Η κηδεία του Γεώργιου Αναστασόπουλου θα γίνει την Τρίτη 16 Ιουλίου, στο νεκροταφείο της Κηφισιάς.

Μητσοτάκης: Τίμησε τη Νέα Δημοκρατία με τη σεμνότητα και το ήθος του 

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του δημοσιογράφου και πρώην υπουργού Γιώργου Αναστασόπουλου εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο.

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Αναστασόπουλου. Υπήρξε σπουδαία η προσφορά του, τόσο στη δημοσιογραφία, όσο και στην πολιτική, και τίμησε τη Νέα Δημοκρατία με τη σεμνότητα και το ήθος του», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρωθυπουργός.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Αναστασόπουλου. Υπήρξε σπουδαία η προσφορά του, τόσο στη δημοσιογραφία, όσο και στην πολιτική, και τίμησε τη Νέα Δημοκρατία με τη σεμνότητα και το ήθος του.

27 people are talking about this

ΕΣΗΕΑ: «Ο Γεώργιος Αναστασόπουλος κόσμησε με το κύρος, το ήθος και την αξία του τη δημοσιογραφική οικογένεια» 

Το μακροβιότερο πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ (1976-1984), Γεώργιο Αναστασόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 84 ετών, αποχαιρετά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή του. Εξάλλου, ως ένδειξη πένθους και για να τιμήσει τη μνήμη του πρώην προέδρου της, η ΕΣΗΕΑ από σήμερα έως την Τρίτη, 16/7/19, έχει μεσίστια αναρτημένες τις σημαίες της, στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ, επί της οδού Ακαδημίας

«Η εκλογή του (Γιώργου Αναστασόπουλου) ως μέλους, το 1974, και στη συνέχεια ως αντιπροέδρου του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, το 1975, συνέπεσε με τις μεγάλες απεργίες των δημοσιογράφων τη δεκαετία του 1970, στις οποίες πρωτοστάτησε μαζί με τον αείμνηστο τότε πρόεδρο Σπύρο Γιαννάτο», τονίζει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, η οποία στη συνέχεια αναφέρεται στην πορεία του ως πρόεδρος της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών -θέση στην οποία εξελέγη το 1976 και κατείχε έως το 1984- σημειώνοντας χαρακτηριστικά «σημείωσε μία πετυχημένη και ευδόκιμη πορεία υπέρ των συμφερόντων του δημοσιογραφικού κλάδου».
Ακόμη, η ΕΣΗΕΑ αναφέρεται στην πορεία του Γ. Αναστασόπουλου ως μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και μόνιμου εκπροσώπου της ΕΣΗΕΑ στις διεθνείς δημοσιογραφικές συναντήσεις, τονίζοντας πως «καλλιέργησε και στήριξε τη συνεργασία με τις ισχυρές δημοσιογραφικές Ενώσεις του Νότου, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία καθώς και με τις αγγλοσαξονικές Ενώσεις της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιρλανδίας και των ΗΠΑ».

«Μέχρι το τέλος της ζωής του παρέμενε στις επάλξεις και στήριζε την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών σε κάθε δίκαιο αίτημά της», προσθέτει η ΕΣΗΕΑ, ενώ η ανακοίνωση αναφέρεται και στο συγγραφικό του έργο («Η πρόκληση του 1992», «Οριζόντια παραγωγή» 1994, «Τάσεις εν όψει της διακυβερνητικής διασκέψεως» 1995), αλλά και στις τιμητικές διακρίσεις που είχε λάβει, αυτές του Ταξιάρχη Τάγματος Αξίας Ιταλικής Δημοκρατίας, ανώτατου Ταξιάρχη Αιγύπτου, Πορτογαλίας, Γερμανίας, Αργεντινής και άλλες.


«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται βαθύτατα τη σύζυγο, τα αγαπημένα του παιδιά και τους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο, που κόσμησε με το κύρος, το ήθος και την αξία του την δημοσιογραφική οικογένεια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η κηδεία του Γεωργίου Αναστασόπουλου θα γίνει την Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, στις 11.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος στο Κοιμητήριο Κηφισιάς.

Παράκληση της οικογενείας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο Αρωγής Σύλλογο Γονέων Αυτιστικών Ατόμων η «ΑΧΤΙΔΑ» (Αρ. Λογ/μού ALPHA BANK GR5601407070707002786010640).

Συνέντευξη του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκου Γόντικα για τις παράνομες αποφάσεις του Περιφερειάρχη Τατούλη.


Συνέντευξη του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκου Γόντικα για τις παράνομες αποφάσεις του Περιφερειάρχη Τατούλη.



Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η βιομηχανία έκδοσης αποφάσεων Περιφερειάρχη για πάσα νόσο.
Για εκδηλώσεις εορταστικές πάντων των Αγίων για εκδηλώσεις για κάθε είδους ζαρζαβατικών για ορισμό δικηγόρων για να υπερασπιστούν στον Άρειο Πάγο και στην Ολομέλεια του ΣτΕ τα συμφέροντα επιχειρηματικών ομίλων ακόμα και των εταιρειών του οικογενειακού περιβάλλοντος του Περιφερειάρχη για αγωγές ενάντια σε τοπικά και

Ιωάννης Σ. Παπουτσάκης " Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο και φύση
Εξαγνισμός
Συχνά νιώθεις την ανάγκη να δραπετεύσεις
από της πόλης τη βουή
και τα ουρλιαχτά περιπολικών κι ασθενοφόρων
Να περιδιαβάσεις τα ποτισμένα απ’ τη βροχή
βουνίσια μονοπάτια
που μοσχοβολούν θυμάρι
Να συνομιλήσεις με τον ουρανό, τον άνεμο,
τα πουλιά, τα πεύκα και τα χιονισμένα έλατα
Ν’ ανάψεις ευλαβικά τα κεριά
στα ερημικά ξωκλήσια
στου εσπερινού την ώρα
και ν’ αφεθείς
στη μοναχική τους εξομολόγηση προς τ’ άστρα
Ν’ απλώσεις τα χέρια σου να μαζέψουν
ήλιο του χειμώνα κι ύστερα να τον σκορπίσεις
στα παγωμένα λουλούδια για να ζεσταθούν
Κι έτσι με εξαγνισμένες
τη σκέψη και την καρδιά
και τα ρουθούνια σου γεμάτα
απ’ τ’ άρωμα της ευλογίας
να πάρεις το δρόμο του γυρισμού
στους πολύβοους δρόμους
μιας πόλης που συνήθισε
να φορά το γκρίζο της κοστούμι...

Από τη ''Μοναξιά του Θεού''! 
ΙΩΑΝΝΗΣ Σ. ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ

Δημ. Κινηματογράφος Δερβενίου, «Το Διάλειμμα» : «JOHN WICK: CHAPTER 3- PARABELLUM» Παρασκευή 12/7 & Σάββατο 13/7 - 22:00


«JOHN WICK: CHAPTER 3- PARABELLUM»
Παρασκευή 12/7 - 22:00 Σάββατο 13/7 - 22:00
Ο επικηρυγμένος εκτελεστής Τζον Γουίκ προσπαθεί να επιβιώσει ενάντια σε δεκάδες επαγγελματίες δολοφόνους, οι οποίοι θέλουν το θάνατό του για να αποσπάσουν αμοιβή 14 εκατ. δολαρίων. Περιπέτεια 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 130' Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τσαντ Σταέλσκι με τους: Κιάνου Ριβς, Ίαν Μακ Σέιν, Χάλι Μπέρι, Άζια Κέιτ Ντίλον

Δημ. Κινηματογράφος Δερβενίου, «Το Διάλειμμα» 

Ξεκίνημα σήμερα του κινηματογράφου μας στο Δερβένι με το περιπετειώδες φιλμ ''John Week 3''.Από την οθόνη του δικού μας ''σινεμά ο παράδεισος'' θα παρελάσουν λαμπερά ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου, όπως: Κλιντ Ίστγουντ, Σαρλίζ Θερόν, Κιάνου Ριβς, Πενέλοπε Κρουζ, Έμμα Στόουν, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Σκάρλετ Γιοχάνσον, Χαβιέ Μπαρδέμ, Γκλεν Κλόουζ, Ρέιτσελ Βάις,Αν Χάθαγουεϊ,Nικόλ Κίντμαν, Γουίλεμ Νταφόε κ.ά
Καλό μας - και κινηματογραφικό- καλοκαίρι με αστέρια κάτω από τ' αστέρια του Δερβενίου!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Σύλλογος Γυναικών Καμαρίου

Συναυλία Αλληλεγγύης - Γιορτάζουμε την πανσέληνο τραγουδώντας Μάνο Ελευθερίου

Συναυλία Αλληλεγγύης - Γιορτάζουμε την πανσέληνο τραγουδώντας Μάνο Ελευθερίου

3ος γύρος Ξυλοκάστρου

3ος γύρος Ξυλοκάστρου

ΕΚΚΊΝΗΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΏΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΈΡΑ ΔΕΡΒΈΝΙΌΥ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και Î³Î­Î½Î¹Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται
Δυο πρώτες μεταγραφές για τον Αστέρα, Δερβενίου που σιγά σιγά θα κτίσει μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι σχεδιασμένη από τον προπονητή κ την διοίκηση του.
Ο Αστέρας είναι στην ευχάριστη θεση να καλωσορίσει στο δυναμικό του τους ποδοσφαιριστές.  Σταύρο Βαγιού και Χρήστο Βελή . 

 Ο 30χρονος Σταύρος Βαγιού αμυντικός με το πλούσιο βιογραφικό, εχοντας παιξει σε αρκετές ομαδες της Κορινθίας, οπως ΠΕΛΟΠΑΣ , ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΕΘΝΙΚΟΣ  ΑΣΤΕΡΑΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ & ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΗΜΙΝΙΟΥ ηρθε σε συμφωνία με τον Αστέρα κ θα βοηθήσει τα μέγιστα και να κτιστει μια πολυ καλη ομάδα. Τον ευχαριστούμε που επελεξε τον ΑΣΤΈΡΑ μας του ευχόμαστε καλή αγωνιστικη περιοδο με υγεία. 
Ο 24χρονος επιθετικος χαφ Χρήστος Βελής έρχεται στον Αστέρα για να δυναμώσει την επιθετικη γραμμή του κ να βοηθησει στο σκοραρισμα. Εχοντας πλούσιο βιογραφικό περνώντας απο ομαδες που ηταν σε μεγαλες κατηγορίες οπως ΑΚΡΑΤΗΤΟ, ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ, ΕΘΝΙΚΌ ΑΣΤΕΡΑ, ΑΟ ΚΟΡΟΠΙΟΥ ,ΑΣΠΡΌΠΥΡΓΟ, Κ ΔΆΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ, εχει την εμπειρία να δώσει στον Αστέρα την ώθηση που χρειάζεται Στο Σκοράρισμα.
Τον καλωσορίζουμε κ του ευχόμαστε υγεια κ πολλές επιτυχίες με την ομαδα μας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ

Νίκος Ταγαράς: Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Νίκος Ταγαράς, κουστούμι
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.
Γνωρίζω ότι πρέπει να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις, για να δώσουμε ανάσα και προοπτική στην κοινωνία.
Αυτό το στοίχημα πρέπει να το κερδίσουμε για την Κορινθία μας και την πατρίδα μας.
Είμαι έτοιμος και αποφασισμένος να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για την επόμενη μέρα.
Με εκτίμηση
Νίκος Ταγαράς
Βουλευτής Κορινθίας

Επανακαταμέτρηση ψήφων ζήτησαν 5 υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ

Επανακαταμέτρηση των ψήφων από τις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής, έχουν ζητήσει αρκετοί υποψήφιοι, ελπίζοντας να αλλάξει το αποτέλεσμα και να δουν το όνομά τους στη λίστα με τους εκλεγμένους βουλευτές.
Συγκεκριμένα, επανακαταμέτρηση έχουν ζητήσει τρεις υποψήφιοι βουλευτές του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα. Πρόκειται για την Χριστίνα Αλεξοπούλου η οποία έλαβε 11.605

Ναύπακτος: Σκύλος ζει δίπλα στο εικόνισμα του νεκρού αφεντικού του - Βίντεο.

Σκύλος ζει δίπλα στο εικόνισμα του νεκρού αφεντικού του - δείτε το βίντεο, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv
Ο 40χρονος Χάρης σκοτώθηκε το 2017 στη Ναυπακτία. Στο σημείο που έχασε τη ζωή του υπάρχει ένα εικόνισμα το οποίο δεν εγκαταλείπει ποτέ ο σκύλος του.
Η ιστορία θυμίζει κάπου τον σκύλο - θρύλο στην Ιαπωνία τον Χάτσικο. Ο σκύλος του Χάρη, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, βρίσκεται συνεχώς δίπλα στο εικόνισμα του στο σημείο όπου έχασε την ζωή και το οποίο βρίσκεται περίπου δώδεκα χιλιόμετρα από το σπίτι του.
Αρκετοί κάτοικοι προσπάθησαν να πάρουν το σκύλο και να τον φιλοξενήσουν όμως αυτός επέστρεφε στο ίδιο σημείο.
Nafpaktianews.gr

Επίδομα αδείας 2019: Πώς υπολογίζεται και τι δικαιούσαι

 Το καλοκαίρι έχει μπει πολύ δυναμικά φέτος και ήδη διανύουμε τον Ιούλιο. Έφτασε η ώρα που οι περισσότεροι εργαζόμενοι έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά να προγραμματίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές κατά τις ημέρες άδειας, την οποία δικαιούνται. Παράλληλα, οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους, βρίσκονται στην αναμονή για να πάρουν το επίδομα καλοκαιριού ή επίδομα αδείας.
Σε συνεργασία, λοιπόν, με το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων (ΚΕΠΕΑ), η Συνομοσπονδία παρέχει πληροφορίες για τον τρόπο χορήγησης της άδειας, για την κατάτμησή της, καθώς επίσης και για το επίδομα αδείας που μπορεί να λάβει ο δικαιούχος – εργαζόμενος. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι υπάρχει πλέον και η on line εφαρμογή στο ΚΕΠΕΑ, μέσω της οποίας μπορούν να υπολογίσουν μόνοι τους την άδεια που δικαιούνται.
Αναλυτικότερες πληροφορίες:

Τι σοβαρό μπορεί να κρύβει η κακοσμία του στόματος; Φυσικοί τρόποι πρόληψης

Η κακοσμία του στόματος αποτελεί ένα μεγάλο παράγοντα αφαίρεσης αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης για πολλά άτομα, εφόσον δεν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Η χρόνια κακοσμία του στόματος και της δύσοσμης εκπνοής ορισμένων ατόμων αποτέλεσε πυροδοτικό μηχανισμό διάλυσης σχέσεων και γάμων.
Συνεπώς οι ασθενείς με κακοσμία του στόματος πρέπει να αντιμετωπίζονται με εξαιρετική προσοχή, να τους αφιερώνει κανείς πολύ χρόνο, παίρνοντας προσεκτικότατο ιστορικό και να τους οδηγεί σε ασφαλή μόνιμη λύση του προβλήματος.
Υπολογίζεται ότι το 80%-90% των περιπτώσεων κακοσμίας του στόματος ή δύσοσμης εκπνοής έχει άμεση σχέση με αιτίες που υπάρχουν μέσα στη στοματική κοιλότητα και αντιμετωπίζεται από τον οδοντίατρο ...................

Αναδιάρθρωση και μείωση μετακλητών στη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού

 
Με την αριθμ.8 Απόφαση του νέου Πρωθυπουργού (Φ.Ε.Κ. Β’ 2903/11.7.2019) επανακαθορίστηκε η δομή και η σύνθεση σε προσωπικό της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού. 

Τα δέκα Γραφεία που θα στηρίζουν το έργο του Κ. Μητσοτάκη περιλαμβάνουν

Μια σύλληψη για την επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως , στο Κουκάκι- Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί

Επίθεση στο Α.Τ Ακροπόλεως: Μια σύλληψη για τα επεισόδια στο Κουκάκι | tanea.gr
Σε σύλληψη μετατράπηκε η χθεσινή προσαγωγή ενός ατόμου μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως.κατά τη διάρκεια πορείας αντιεξουσιαστών όπου τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί.
Οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούσαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους του Κουκακίου κατά της βραχυχρόνιας μίσθωσης, όταν η κατάσταση ξέφυγε από τον

ΛελέΚιος Φιέστα 2019/ Ναύπλιο - Νέα Κίος


ΛΕΛΕΚΙΟΣ ΦΙΕΣΤΑ 2019
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΕΛΑΡΓΟΣ, ΝΕΑ ΚΙΟΣ
26 & 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019
                                                                    
                                                                    Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Απροετοίμαστος να κυβερνήσει δείχνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς πλην των Υπουργών του δεν ελέγχει κανέναν άλλον στο Κράτος. Το κρατικοδίαιτο καθεστώς Τσίπρα που του χάρισε το 31% των ψήφων, βαθιά εδραιωμένο στο Κράτος, συνεχίζει να κυβερνάει ανενόχλητο.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ - Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΑΤΣΑΚΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60!


Στα μουσικά μονοπάτια της χρυσής δεκαετίας του 60 θα μας ταξιδέψει η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 ( ώρα 6.00 μ.μ. ) στο φιλόξενο αίθριο χώρο του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Η μουσική εκδήλωση της Δευτέρας εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Κέντρου για το 2019 και μπορούν να την παρακολουθήσουν οι φιλοξενούμενοι στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, οι συγγενείς τους αλλά και όλοι οι πολίτες της Τρίπολης αφού η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.