Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Γαλλία - Ελλάδα 1 - 0 : Στάθηκε με αξιοπρέπεια , έχασε με πέναλτι

 

Η Εθνική λειτούργησε εξαιρετικά ανασταλτικά κόντρα στην δευτεραθλήτρια κόσμου, ωστόσο ένα πέναλτι του ρέκορντμαν Εμπαπέ έδωσε λύση στους “τρικολόρ” (1- 0), αναγκάζοντας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην πρώτη του ήττα στα προκριματικά του Euro 2024.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι, μπήκε η Γαλλία στο παιχνίδι, θέλοντας από πολύ νωρίς να επιβάλει τον δικό της ρυθμό. Στο 8′ οι

Ντόρα Μπακογιάννη: Η Δωδεκάνησος δείχνει το δρόμο σε όλη την Ελλάδα

 


«Νοιώθω μεγάλη χαρά και συγκίνηση γιατί βλέπω εδώ παλιούς και καλούς φίλους, φίλους που στάθηκαν στα δύσκολα, και που έχουμε δώσει μαζί δύσκολους αγώνες» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη στην έναρξη της ομιλία της στο πάρκο του Ροδινιού, στη Ρόδο. 
«Το αποτέλεσμα που φέρατε στη Δωδεκάνησο έχει εντυπωσιάσει το σύμπαν όλο. Πίστευα ότι κάναμε κάτι εντυπωσιακό στην Κρήτη με το 41% στα Χανιά και ήρθε το αποτέλεσμα στη Δωδεκάνησο και κατάλαβα ότι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε» πρόσθεσε.  

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου⚽

  

Το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία, έλαβε χώρα στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας και μας έκανε να νιώσουμε στιγμές δυνατές, γεμάτες συγκίνηση και αισιοδοξία για την πορεία της Ψυχικής Υγείας στην χώρα.

Η χαρά ήταν ολοφάνερη στα μάτια των 106 παικτών - ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας και των συνοδών τους που συμμετείχαν στη δράση, την οποία υλοποιεί ο Φορέας Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» με την συνεργασία και τη σημαντική αρωγή της ΕΠΟ.


Χρήσιμοι, θαρραλέοι, μέλη της ομάδας, αγωνιστές, νικητές!

...έτσι αισθάνθηκαν οι άνθρωποι, οι παίκτες του πρωταθλήματος μας