Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Η επίσκεψη του Δημήτρη Δράκου στο Κρανίδι


«Η Περιφέρεια, συνεργαζόμενη από εδώ και στο εξής, με όλους τους νέους δήμους θα μπει στην πρώτη γραμμή της μάχης, αγωνιζόμενη για μια Δυνατή Πελοπόννησο. Μια Πελοπόννησο Ανάπτυξης και Ευημερίας. Μία Πελοπόννησο της Ελπίδας».
Αυτό το κεντρικό αυτοδιοικητικό και ταυτόχρονα πολιτικό μήνυμα που απηύθυνε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος στην τοποθέτηση που έκανε συζητώντας θέματα της Αυτοδιοίκησης με το δήμαρχο Κρανιδίου Δημήτρη Σφυρή κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν την Παρασκευή 1/10 στο κτίριο του δημαρχείου.

Ο Κώστας Καραμανλής, διαψεύδει, τα "παπαγαλάκια" και τα ευφάνταστα σενάρια


Με αφορμή σενάρια που κυκλοφόρησαν περί δήθεν επιστροφής του Κώστα Καραμανλή σε κεντρικό ρόλο στη Νέα Δημοκρατία, βουλευτές που συνομιλούν με τον πρώην πρωθυπουργό σχολίαζαν ότι ο Κώστας Καραμανλής αποχώρησε οικειοθελώς από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος που υπηρέτησε όλη του τη ζωή, και φυσικά δεν διανοείται να πράξει οτιδήποτε που θα έβλαπτε την ενότητα και τη νικηφόρα πορεία του κόμματος υπό τη νέα του ηγεσία.
Στα σενάρια «απάντησε» εμμέσως και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας από την Καστοριά ότι η ΝΔ αποτελεί ταυτόχρονα συνέχεια και τομή σε σχέση με το παρελθόν της, έχει απορρίψει σοβαρά λάθη και βαρίδια, και τώρα κοιτάζει μπροστά.
«Κρατώντας αυτά που οφείλουμε να κρατήσουμε, τις καλύτερες παραδόσεις μας και τις ιδέες μας που δικαιώνονται παντού στον κόσμο, αλλά και απορρίπτοντας αυτά που οφείλαμε να απορρίψουμε, τα σοβαρά λάθη, τις παραλείψεις και τα 'βαρίδια' του παρελθόντος, κοιτάμε μπροστά και χαράζουμε νέους δρόμους» είπε συγκεκριμένα ο κ. Σαμαράς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελεύθερη η προβολή των υποψηφίων στο διαδίκτυο

ΠΗΓΗ: diogenis

Μετά από ερωτήματα υποψηφίων ως προς την νομιμότητα των καταχωρήσεων στο ιστολόγιο μας, το Υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο με την υπ’ αριθμ 54762/23-9-2010 επιστολή του προς τον διαχειριστή συγκεκριμένης ιστοσελίδας προβολής υποψηφίων, απάντησε ότι «απαντώντας στο ανωτέρω σχετικό, σας γνωρίζουμε ότι από τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν.3870/2010, δεν προκύπτει απαγόρευση για τις καταχωρήσεις των υποψηφίων στο διαδίκτυο, οι οποίες αποτελούν διαφημιστικά μηνύματα και είναι επιτρεπτά».

Ξεχωρίζουν την 2η αγωνιστική ημέρα της Α’ Κορινθίας

Αστέρας Δερβενίου - Ατρόμητος , ΚλένιαΠανσολυγειακός,

ΔάφνηΠανευρωστινιακός και ΣαρωνικόςΗρακλής Ξυλοκάστρου



Με τους αγώνες της 2ης ημέρας συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας το Σαββατοκύριακο. Στο γήπεδο Ξυλοκάστρου ο Αστέρας Δερβενίου με στόχο να σημειώσει το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα υποδέχεται τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου , ενώ στο γήπεδο του Σολομού αναμετρούνται οι «νεοφώτιστοι» στην κατηγορία , η Δάφνη Εξαμιλίων και ο Πανευρωστινιακός.
Στο γήπεδο του Συνοικισμού της Κορίνθου ο Σαρωνικός Γαλατακίου μάχεται τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου , ενώ στο Λουτράκι ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ηρακλή Λεχαίου. Στο γήπεδο του Σοφικού η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων αντιμετωπίζει την Ελλάδα Βέλου, ενώ στο Χιλιομόδι ο ΠΑΣ Κλένια θα επιδιώξει την πρώτη του νίκη κόντρα στον Πανσολυγειακό. Στην Αρχαία Κόρινθο η Προοδευτική Περιγιαλίου αντιμετωπίζει τον Ισθμιακό. Τέλος την Κυριακή , στο Ξυλόκαστρο , ο Αετός Κρυονερίου φιλοξενεί τον Α. Ο. Σπαθοβουνίου.

Η 2η Αγωνιστική

Σαββάτο 2 Οκτωβρίου 2010
Ολυμπιακός Λουτρακίου - Ηρακλής Λεχαίου
Προοδευτική Περιγιαλίου - Ισθμιακός
Άγιοι Θεόδωροι - Ελλάς Βέλου
Π.Α.Σ. Κλένια - Πανσολυγειακός
Σαρωνικός Γαλατακίου - Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Αστέρας Δερβενίου - Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Δάφνη Εξαμίλιων - Πανευρωστινιακός Γ.Α.Σ.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010
Αετός Κρυονερίου - Α.Ο. Σπαθοβουνίου


Πρεμιέρα στη Β’ κατηγορία Κορινθίας το Σαββατοκύριακο

Με τη συμμετοχή 28 ομάδων , κατανεμημένων σε δύο ομίλους Α’ και Β’ , ξεκινά το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Κορινθίας.

O Πέτρος Τατούλης αύριο στη Λακωνία και την Κυριακή στους Γαργαλιάνους

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, αύριο Σάββατο 02 Οκτωβρίου θα περιοδεύσει στο νομό Λακωνίας.
Στις 11το πρωί θα συναντηθεί με το ΚΑΠΗ του Δήμου Σπάρτης, στις
11.30 με την Συντεχνία Αρτοποιών, στις 12.30 με την Πνευματική Εστία, στις 14.30 τον Εμπορικό Σύλλογο και στις 15.00 την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επισκεφτεί το Δήμο Θεραπνών και συγκεκριμένα τα κάτωθι Δημοτικά Διαμερίσματα :
17.30 Πλατάνα, 18.00 Σκούρα, 18.30 Κεφαλά, 19.00 Γκορυτσά, 19.30 Αγίοι Ανάργυροι και 20.00 Καλλιθέα.
Στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Γεράκι.
Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, ο κ. Τατούλης θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Διονύσιο Αεροπαγίτη στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας Στη συνέχεια, θα επισκεφτεί την πόλη των Φιλιατρών και τις γύρω περιοχές.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΔΡΑΚΟ-ΤΑΓΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΓΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ !


ΣΦΕΝΤΟΝΑ Δείτε το σχετικό video
Την μεγάλη του αισιοδοξία εξέφρασε ο βουλευτής της Ν.Δ κ.Κώστας Κόλλιας μιλώντας στο διευθυντή της sfedona.gr κ.Λάκη Γιαννιδάκη για την έκβαση της μάχης των εκλογών του Νοέμβρη τόσο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου  όσο και στο Δήμο Κορινθίων. Αφού δήλωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζει τις υποψηφιότητες Δράκου-Ταγαρά στην Περιφέρεια και Κώστα Γιώτη στην Κόρινθο, στη συνέχεια ανέφερε τις ικανότητες και τα προτερήματα των υποψηφίων.
Για τον Κώστα Γιώτη είπε ότι γνωρίζοντας τις ικανότητες και τον χαρακτήρα του είναι σίγουρος ότι ο γνωστός δικηγόρος της πόλης μας αύριο θα είναι και ένας πολύ καλός και επιτυχημένος δήμαρχος.
Για τον Δημήτρη Δράκο αναφέρθηκε στην διαδρομή του στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και τις πολύτιμες γνώσεις του στο τομέα της Αυτοδιοίκησης γενικότερα και για τον φίλο του τον Νίκο Ταγαρά -όπως είπε χαρακτηριστικά-τόνισε ότι είναι ένας επιτυχημένος και καταξιωμένος Νομάρχης με σπουδαίο έργο στην οχταετία του.
Ο κ.Κώστας Κόλλιας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι Δράκος και Ταγαράς θα είναι οι νικητές των εκλογών του Νοέμβρη και θα προσφέρουν και στην Πελοπόννησο ένα σημαντικό έργο.:

ΔΗΜ. ΔΡΑΚΟΣ: ΠΝΟΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ


Για την ενεργό στήριξη του πρωτογενούς τομέα σε όλα τα επίπεδα, καθώς και για τακτική ανοικτών θυρών της Περιφέρειας Πελοποννήσου απέναντι στους γεωργούς, στους κτηνοτρόφους αναφορικά με όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, δεσμεύτηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Δράκος σε επίσκεψη που πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 28/9 στο Δήμο Ζάρακα του νομού Λακωνίας.

Τα πράσινα παπαγαλάκια, το Βατοπέδι και οι εχθροί της εθνοσωτήριας κυβέρνησης...



Έχουν ξεσαλώσει τα παπαγαλάκια της Ιπποκράτους. Δεν τους βγαίνει το Βατοπέδι, δεν τους βγαίνει η φορολογία, δεν τους βγαίνουν οι εισπράξεις και άρχισαν τις επιθέσεις. Τους φταίει ο Αλαφούζος για το ΣΚΑΙ που έκανε γνωστές τις 6 διαφορετικές γνωμοδοτήσεις για μη ύπαρξη ζημιάς του δημοσίου από το Βατοπέδι (ναι ακόμα και η τελευταία μιλάει για "πιθανή ζημιά" που όμως δεν βρίσκεται εκεί που ερευνούσαν αυτοί που έγραψαν την γνωμοδότηση !!!;;;) . Τους φταίει ο Λαζόπουλος γιατί επιτίθεται στις βλακείες του Παπανδρέου.... του φταίει ο Σαμαράς γιατί τους χαλάει την σούπα της σωτηρίας επειδή υπόσχεται περισσότερα από την εθνοσωτήρια κυβέρνησή τους...

Το Βατοπέδι είναι..... http://apneagr.blogspot.com/2010/09/blog-post_9447.html

Πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ - Έχασε ο Άρης

Πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ

Με νωπά τα «τραύματα» από την ήττα στο Βόλο, την παραίτηση Μπάγεβιτς και την κακή ψυχολογία, η ΑΕΚ ήθελε στην Αγία Πετρούπολη να δείξει εγωισμό και ένα καλό πρόσωπο απέναντι στην Ζενίτ, στο ντεμπούτο του Χριστόφορου Κόλα.
Η ήττα με 4-2 από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Europa League, είναι ένα βαρύ αποτέλεσμα, μεν, αλλά αφήνει στην ΑΕΚ μια γλυκόπικρη γεύση.