Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

η κλήρωση του Europa League

Καλή ήταν η κλήρωση του Europa League για τους Άρη και ΑΕΚ.
Αντίθετα, δύσκολο θα είναι το έργο του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα βρει στο δρόμο του την πολύ ισχυρή τουρκική Φενέρμπαχτσε. Η πρώτη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 19 Αυγούστου στην Τούμπα, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα στην Κωνσταντινούπολη.
Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ την Νταντί Γιουνάιτεντ. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου στη Σκωτία, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα στο ΟΑΚΑ. ο Αρης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ
Την Αούστρια Βιέννης θα αντιμετωπίσε ο Άρης ι. Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στις 19 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα στην Αυστρία
Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 19 Αυγούστου και τα δεύτερα στις 26 του ίδιου μήνα.
Άσχημη η κλήρωση για τις κυπριακές ομάδες. Με ΤΣΣΚΑ Μόσχας η Ανόρθωση, με Μέταλιστ η Ομόνοια και με Χετάφε ο ΑΠΟΕΛ.

Πήραν το χρίσμα από τη Ν. Δ. Σκούρας , Γιώτης και Ζαχαριάς

                                   
Είκοσι δύο επιπλέον ονόματα υποψηφίων δημάρχων που θα υποστηρίξει η ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου ανακοινώθηκαν την Παρασκευή. Μεταξύ αυτών και τα ονόματα των υποψηφίων Δημάρχων που υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία στους τρεις μεγαλύτερους της Κορινθίας . Στο Δήμο Κορινθίων τον Δικηγόρο κ. Κώστα Γιώτη , στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης τον Επιχειρηματία και Πρώην Δήμαρχο Ξυλόκαστρου κ. Δημήτρη Σκούρα και στο Δήμο Σικυωνίων τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Ζαχαριά .

Επισης η Ν. Δ. υποστηρίζει και τους εξής υποψηφίους Δημάρχους :

Στήριξη Καρατζαφέρη στον Πέτρο Τατούλη

Η υποψηφιότητα του κ. Π. Τατούλη αποτελεί την καλύτερη και πιο αξιόπιστη πρόταση για την περιφέρεια της Πελοποννήσου, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Παρελθόν ο Λίνεν από τον Ολυμπιακό


Μετά από συνάντηση που είχε σήμερα ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κ. Ευάγγελος Μαρινάκης με τον προπονητή της ομάδας κ. Έβαλντ Λίνεν, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της Π.Α.Ε. με τον προπονητή.
Πλέον στον Ολυμπιακό, βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Λίνεν. Μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με τον Ανδρέα Νινιάδη θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν τα «ηνία» της ομάδας.

Η ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ του Αστέρα

Τα φιλικά του Αστέρα ΔερΒενίου



Στα πλαίσια της προετοιμασίας του ο Αστέρας Δερβενίου θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων. Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων έχει ως εξής:

Εθελοντική αιμοδοσία στην Ακράτα την Κυριακή


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολικής Αιγιάλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ», σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Αγ. Ανδρέας», για να καλύψει αυξημένες ανάγκες σε αίμα, διοργανώνει την Κυριακή 8 Αυγούστου, έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Ακράτας από τις 08.30 μέχρι τις 13.00.

Κοντά στον αγαπημένο της Χάρη και η μητέρα του

Δύο μέρες μετά την κηδεία του παιδιού της άφησε την τελευταία της πνοή η μητέρα του 57χρονου Πατρινού Επιχειρηματία Χάρη Γιαννόπουλου που βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο όταν η Χάρλει Ντάβιντσον που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με μοτοσικλέτα από το αντίθετο ρεύμα στην περιοχή Ροδινής.

Απο το ΦΕΝΕΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (5HMΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)

Δύο υποψήφιους Περιφερειάρχες και δεκαεννέα Δημάρχους ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία


Τα ονόματα των υποψηφίων σε δύο περιφέρειες και 19 δήμους ανακοίνωσε η ΝΔ. Στην περίπτωση των περιφερειών πρόκειται για δύο πρώην βουλευτές, ενώ στην περίπτωση των δήμων, κυρίως, για νυν δημάρχους και νομάρχες.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ



Σημερα Παρασκευή 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και η Εκκλησία μας εορτάζει την Μεταμόρφωση του Σωτήρος
Στην περιοχή μας εορτάζουν οι εκκλησίες της Μεταμορφωσεως ,στα Μεντουριάνικα και στο Κάτω Λοτρό. Σήμερα εορτάζει και η πολιούχος εκκλησία του Κιάτου.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες και εορτάζουσες Σωτήριδες , Σωτηρίες και Σωτηρούλες

Τιμούν τους Αγίους της Μελισσοκομίας και των Δενδροφυτεύσεων στο Ξυλόκαστρο


Θεία λειτουργία και αρτοκλασία ,πραγματοποιεί σήμερα το πρωί, στον Ιερό Ναό των Αγίων Νικάνορα και Φιλάρετου ο Παμπελοποννησιακός Αγροτικός Συνεταιρισμός Βιολογικής Μελισσοκομίας ΄΄ΕΡΜΗΣ΄΄ με έδρα τη Μεσαία Συνοικία Τρικάλων - Κορινθίας και με τη συμμετοχή του Δήμου Ξυλοκάστρου,. Ο Ναός που βρίσκεται στη Σιγερίτσα Ξυλοκάστρου (10 χιλιόμετρα στο δρόμο προς τα Τρίκαλα Κορινθίας), είναι χτισμένος μέσα στο Μελισσοκομικό Πάρκο και αφιερωμένος στους Αγίους της Μελισσοκομίας και των Δενδροφυτεύσεων. Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας θα μοιραστεί μέλι σε ειδική συσκευασία - αγιασμένο - στους παρευρισκόμενους.
Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία, επικοινωνήστε στο τηλ. 2743028571 2743028571 κ.ΚΟΣΚΟ Αργύριο.